noo tak teraz mi niekto kto ma nejake skusenost poradte. mam PCI-EXPRESS grafiku MSI nx 6600GT vtd-128 (alebo tak nejak) no a zhruba tak 2x do mesiaca mi spravy toto : zapnem pc a uvodne logo (maticnej) mi rozbiju pasiky a kem ma nebehnut win tak len tma ale monitor sa nevipne vsetko to vyriesi reset.. robil som aj testy 3D marku niekedy mi to hodi o 2000 menej a niekedy normal ... niesom isty co to je tak PLEASE poradte DAKUJEM
no skusal som ten ATI tool a bezalo to pol hodinu a nic sa nedialo tak som to stopol a ten 3D Mark ide skoro normal ak neratam male sekanicko tak neviem a co to malo vyhodit v tom ATI tool ???
mischo napísal:no skusal som ten ATI tool a bezalo to pol hodinu a nic sa nedialo tak som to stopol a ten 3D Mark ide skoro normal ak neratam male sekanicko tak neviem a co to malo vyhodit v tom ATI tool ???
V AtiTool by ti pri artefaktoch test zastavilo (ak si dal Scan for artefacts, nielen show 3d view). A ak aj ten 3dmark prebehol normalne, tak karta vadna zrejme nebude, resp. bude sa tazko preukazovat, ze vadna je.
noo ano presne to som dal 30 min to bezalo a nic a ta kocka sa tam mala tocit?? lebo ona stala ?? a inak ked si pozriem info tak mi to ukaze ze ta grafa ma 0MB pamate cudne nie??.. tak to som teraz asi vyschol lebo tej karte by som mohol dopomoct ale nemam zaruku ze je to urcite ta grafa no asi to risknem aa diky za radu
k6 napísal:na tvojom mieste by som jo odvaril a hotovo... ked dostanes novu a bude to robit zas, mas istotu ze to nebolo kartou nemas si od koho pozicat grafiku?
takze grafu som odpalil a cakam na odpoved zo servisu dufam ze mi na to nepridu
mischo napísal:takze grafu som odpalil a cakam na odpoved zo servisu dufam ze mi na to nepridu
tak akoze sry, ale toto je vela aj na mna odpalovat grafiku ked mas na 90% chybu niekde v SW alebo ostatnom HW
a este dalsia vec, odpalit grafiku na ktoru som krvopotne zhanal lowe a dufat ZE HADAM MI DAJU DALSIU
toto sa robi bezne nakolko mozes mat vadny hardware ktory ale chyby nepreukazuje vzdy.... pokial som si zaplatil za funkcny kus tak ho aj chcem mat a dobre viem ako taketo reklamacie posudzuju.... strcia vybehnu benchmark a poslu prec s vyjadrenim ze je karta ok.. ty budes mat dobry pocit ze si cestny clovek a neodpalujes kartu a ja budem mat kus HW ktory je v poriadku.... no a teraz povedz kto z nas je na tom lepsie
No to, ze si to nezazil to je velka chyba. Pokial je to riesene vymenou za novy kus, mas na tento kus mat zaruku v plnej dlzke, cize min. 24 mesiacov. Aspon teda v CR to tak je, netusim ako na Slovensku.
t0m4s3 napísal:No to, ze si to nezazil to je velka chyba. Pokial je to riesene vymenou za novy kus, mas na tento kus mat zaruku v plnej dlzke, cize min. 24 mesiacov. Aspon teda v CR to tak je, netusim ako na Slovensku.
Hm... no naposledy som menil digitalny satelit (odisiel v nom pulzny zdroj) a dostal som na mieste novy. Zarucak mi ale nechali rovnaky, len v nom prepisali seriove cislo... Tak preto som sa pytal, podobnych skusenosti mam viac. Zaujimalo by ma, ako je v tejto veci postaveny zakon.
t0m4s3 napísal:No to, ze si to nezazil to je velka chyba. Pokial je to riesene vymenou za novy kus, mas na tento kus mat zaruku v plnej dlzke, cize min. 24 mesiacov. Aspon teda v CR to tak je, netusim ako na Slovensku.
no ked som ja reklamoval grafu tak mi nedali novych 24 mesiacov,...