HKM ZVOLEN
HKM ZVOLEN
co myslite?predali zapasy Slovanu?(10:1)
Re: HKM ZVOLEN
podla mna urcite nie ved to bolo aj vidiet v tych zapasoch ze bojovali zvolencanie len proste im to nevyslo a preco by to aj predavali? ved naco by potom hrali celu sezonu ked to predaju v semifinale a to by sa slovan nedoplatil keby to tak chceli ..urcite niesafan napísal:co myslite?predali zapasy Slovanu?(10:1)
-
kukiak
Addict
- Kontaktovať používateľa:
nuz vyhra v play-off az taka vysoka podla mna nie je. Profit z vyhry je skor ten, ze mozno hlavny sponzor prileje trochu viac peniazkov, pripadne sa pridaju iny..schw33k napísal:samozrejme, že nie
však to je play off , ide tam kúsok o väčšie lóve ako počas súťaže a suma za ktorú by zápas mohli predať by bola neporovnateľná so šancou získať niečo z play off
podla mna ak mohli predat playoff pred rokom - dvoma, tak neviem preco by to nemohli urobit aj teraz ... mozno smutne ale treba chapat aj to ze zvolen ma o polovicu mensi rozpocet na rok ako slovan a mozno chce kupovat hracov no nema love ... u mna je aj napriek tomu HKM jednotka
snad budu mat tretie miesto 
Ale prd, Zvolen ma rozpocet +/- 50 mil, rovnako ako jeho semifinalovi kolegovia Trencin a Kosice, Slovan ma rozpocet +/- 70 mil.dawo napísal:podla mna ak mohli predat playoff pred rokom - dvoma, tak neviem preco by to nemohli urobit aj teraz ... mozno smutne ale treba chapat aj to ze zvolen ma o polovicu mensi rozpocet na rok ako slovan a mozno chce kupovat hracov no nema love ... u mna je aj napriek tomu HKM jednotkasnad budu mat tretie miesto
BTW. vyhovarat sa tu na to, ze zvolencania predali play-off a zaroven ich povazovat za jednotku? Uff, no comment, radsej
Slovan ma rozpocet temer 100 mil. ak nie viac ... zabijem sa ked sa mi paci zvolensky hokej?, zvolen je blizko odo mna taze mozem chodit aj na zapasy ... kto nezazil-nepochopi .. ozaj si slovanista??Tomasito napísal:Ale prd, Zvolen ma rozpocet +/- 50 mil, rovnako ako jeho semifinalovi kolegovia Trencin a Kosice, Slovan ma rozpocet +/- 70 mil.
BTW. vyhovarat sa tu na to, ze zvolencania predali play-off a zaroven ich povazovat za jednotku? Uff, no comment, radsej
mrzi ma to ale podla mna to predali .. sak 10:1 byvaju vysledky v stvrtej lige
miso2911: keš je keš .... radšej opraveny stadion ako neiste prve miesto
a myslis ze by boli taki sprosti ze by to predali a potom by este vyhrali 10:1? nemyslis ze by sa to snazili robit nenapadne? kebyze to naozaj predaju tak to urcite neskonci 10:1 ved sa nad tym zamysli...a naco by to predavali?? ved celu sezonu bojuju o to aby boli majstri a potom v semifinale by to pustili slovanu ved naco by to robili??dawo napísal:Slovan ma rozpocet temer 100 mil. ak nie viac ... zabijem sa ked sa mi paci zvolensky hokej?, zvolen je blizko odo mna taze mozem chodit aj na zapasy ... kto nezazil-nepochopi .. ozaj si slovanista??![]()
Odkial si zobral to cislo 100 mil. +? www.hokej.sk/extraliga/index.php?profil=SBA Opat pripominam, ze Zvolen ma porovnatelny rozpocet ako s Kosicami, tak s Trencinom, ktorych fans sa paradoxne nevyhovaraju na jaloviny o predanych zapasoch svojho oblubeneho klubu. Ved ak by to bola pravda, tak je to vacsi trapas ako podpriemerny hokejovy vykon- zlyhali by aj ako ludia. BTW. Slovan dostal doma od Trencina 1:10, podla tvojej logiky ten zapas predali, ved ide o vysledky 4. hokejovej ligy. Ach jaj...dawo napísal:Slovan ma rozpocet temer 100 mil. ak nie viac ... zabijem sa ked sa mi paci zvolensky hokej?, zvolen je blizko odo mna taze mozem chodit aj na zapasy ... kto nezazil-nepochopi .. ozaj si slovanista??![]()
miso2911: keš je keš .... radšej opraveny stadion ako neiste prve miesto
-
Kosh
King
ludia co vravia ze to zvolen predal sa len nevedia zmierit s tym ze bez likvidacnych zakrokov je zvolen odpisany, oni hraju najskaredsi hokej a maju najagresivnejsich hracov, co som videl najhorsie fauly, tak vzdy od zvolenistov - dokonca aj relativne slusny hrac ak ide do zvolena, zacne to robit aj on, vid Orszagh pri vyluke nhl, ten daval take likvidacne fauly ze som sa nestacil cudovat - a schvalne kolenom do toho isiel
zvolen nemam rad, ani ho nikdy mat rad nebudem, presne som vedel ze dostanu od Slovana, pretoze Slovan je, vzdy bol a vzdy bude proste najlepsi slovensky tym
zvolen nemam rad, ani ho nikdy mat rad nebudem, presne som vedel ze dostanu od Slovana, pretoze Slovan je, vzdy bol a vzdy bude proste najlepsi slovensky tym
Slovan maju radi iba Blavaci, inac ich setci neznasajuschw33k napísal:hmmm , myslím , že trepeš , i ked nie velmi ako býva zvykom - tak po prvé to s tými faulami , to si prehnal
po druhé - Slovan - to máš porovnanie ako chelsea - idú tam najvacsie love zo vsetkych tymov , preto ho nemam rad
-
Kosh
King
slovan ma rozpocet 70 - 75 mega a zvolen 50 mega ; trencin tiez priblizne tych 50 - nie je to az taky velky rozdiel, a slovan je predsa z hlavneho (a jedineho kvalitneho) mesta Slovenskaschw33k napísal:mam ta rad Kosh, a chcem ta raz inteligencne dosiahnut, ale viem ze sa mi to nepodari
a s tymi faulami je to absolutna pravda - hlavne na najlepsich hracov vzdy strasne brutalne zakroky - ale ich ucitel Sechny tam uz nieje, takze teraz to uz nie je take hrozne ako po minule sezony, aj ked par uakernych faulou za zapas spravia - napriklad v poslednom zapase ten pri mantineli na Urama - vidi to kazdy s aspon troskou inteligencie
drago - pretoze ne bratislavaci zavidia Slovanu uspechy a dobrych hracov, a velky rozpocet
ale kdeže , tím má kopu fanušíkov po SlovenskuDrago napísal:Slovan maju radi iba Blavaci, inac ich setci neznasaju( mozno ze Kosh nie je z Blavy ale tak vynimka potvrdzuje pravidlo )
nesúhlasím ...Kosh napísal:chcem sa raz stať supermodelkou
A nechce sa mi hladať celkový počet krutých faulov ohodnotených Koshkov komisiov
-
Kosh
King
to nie je moja komisia, v každom zápase proste zvolenisti tvrdo idú po najlepších hráčoch súpera, to je síce normálne, ale oni idú zákernými faulami, čo sa nerobí - a oni to pochopia asi až keď vypadnú z extraligyschw33k napísal:viem že Kosh je fyzicky krajší a trápim sa preto
zvolen nemám rád už odvtedy, čo za nich hral Bartek, a potom ten išiel robiť špióna do Slovana, a potom za chvíľu sa zázračne vrátil naspäť - no proste zradca a zloduch, tiež ichbývalý tréner Jaško - tiež nula a zloduch - zvolenistom treba lepšieho trénera, na to aby sa zlepšili nie takých zloduchov ako mali doteraz
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
o likvidacnych zakrokoch by som vedel rozpravat aj v suvislosti so Slovanistickou juniorkou..ach jaj..kto nevidel nepochopi:( ano aj likvidacny zakrok K.Rusznyaka bola len nejaka konspiracia vsak?(treba si pripominat, ze Slovan zdaleka nie je cisty ako lalia..)Kosh napísal:ludia co vravia ze to zvolen predal sa len nevedia zmierit s tym ze bez likvidacnych zakrokov je zvolen odpisany, oni hraju najskaredsi hokej a maju najagresivnejsich hracov, co som videl najhorsie fauly, tak vzdy od zvolenistov - dokonca aj relativne slusny hrac ak ide do zvolena, zacne to robit aj on, vid Orszagh pri vyluke nhl, ten daval take likvidacne fauly ze som sa nestacil cudovat - a schvalne kolenom do toho isiel
kto povie, ze zapasy v p-o, semifinale ZVL-SLOVAN boli zaplatene tak sa tomu rozumie asi ako ja rugby