NOKIA 5300

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
pershing
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa pershing »

no ja neviem, orange nahrava nejake posrate fw teraz... niekde su problems aj v nokia firmware ale podla mna je nokia jednicka...SE sa stymi trapnymi tlacitkami a ovladanim nehrabe nikam...moj nazor cisto :)
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Ing.Zoidberg »

DiegO ved to je blbost aby ti dali namiesto hentakeho srotu :D 13k . to je strasny nezmysel . to taku hodnotu nema . Aj ked to je celkom mozne . ale aj tak tomu neverim
morrowind
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa morrowind »

sklamem vsetkych co seru na nokie typu 5200/5300....mal som aj w810 ale pohvie kde som ju zabudol :) teraz mam 5300 a jediny rozdiel co som na nich videl boli sluchatka.....nokia ma oooooovela lepsi reprak....to mi verte....ale zase ma len 1,3 mpix fotak ;)....a baterka vydrzi to iste co aj sony ericsson
morrowind
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

problem s nokiou 5300

no neviem ci je to problem alebo len ja neviem ako na to :)....ked si v pc konvertujem video do 3gp s rozlisenim 320x240 a dam ho do mobilu tak ostane cierna obrazovka ale zvuk ide......ked spravim 176x144 tak to ide....ale to je nafigu rozlisenie.....pls help....
pecooo
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa pecooo »

no roby to ja moj SE w810 cize to asi nezvladaju tie prehravace co maju tie fony :(
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Jacoolbo : Pokiaľ viem mám právo po 3tej reklamácii rovnakej poruchy resp. po 4tej rôznej poruchy odstúpiť od zmluvy alebo vymeniť si svoj telefón za nový kus s novonadobudnutou zarukou 2 roky.Predajca ti musí po 3tej resp. po 4tej uznanej reklamácii tieto podmienky splniť a je len na tebe ktorú možnosť si vyberieš.A predajca ti nepovie že teraz má ten telefón hodnotu 3500 tka ti vráti len toľko ... musí ti vrátiť toľko kolko si za ten telefón dal resp. kolko ten telefón v dobe kúpy stál
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

waw to je dobreeee .ale k teme . ja mam celkom rad nokie ale len symbiany . mal som v ruke 5300 .hlavne - zvuk co som chcel som nepocul . pocul som to hrat iba cez reprak a to bolo dost na rit chrcalo to ak tranzistor . ale hlavne ze sa kive spoj . akoze ked pokyvete s castou s displejom a sklavesnicovou talk sa to kive . je to shit
morrowind
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

ja ked som ju kupil cisto novu tak to chrcalo jak tranzistor ale nato je tam ekvalizer ;) trocha som sa snim pohral a hra to cisto a pritom hlasne...a k tomu spoju....no co ktomu povedat....mohli to kvalitnejsie spravit ale podla mna to neni take strasne.....do stran sa vobec nemyka...
pershing
Guru
Guru

5300 ti neprehra QVGA video, vid recenzie :)
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Morrowind : keď mi telefón ponúka funkciu že vie hrať cez reproduktor tak od neho očakávam že keď telefón dostanem do ruky tak nebude chrčať.To je ako keby si si kúpil digitálny fotoaparát za 5000 ktorý by ti ponúkal fotky v kvalitativnej úrovni v tej cene ale až potom keby si si to nastavil v menu ... ináč by si mal zrnité foto.Zdá sa mi to nelogické.Keď si na mojom SonyEricssone W550 pridám ekvalizér úplne na plno všetko frekvencie tak vtedy chrčí pri niektorých pesničkách.Ale v defaulte alebo v základných ekvalizéroch som nepoznal slovo šušťanie nie to ešte chrčanie
morrowind
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

:shock: to vazne ? ....a ake najblizsie rozlisenie prehra ? bo 176x144 je dost malo....
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

200x160 by este mohol zvladnut ale to je zbytocne skor mu navol vyzsi Bitrate
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

temy
Problem s nokiou 5300
a
Nokia 5300
spojene
morrowind
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

akym programom by som to vedel konvertnut na to rozlisenie ....lebo co som 2 mal tak tam take rozlisenie v ponuke nebolo
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Moj nazor je ze 5200 a aj 5300 su odflaktnute telefony. Hudbu prehravaju rovnako ako ostatne Nokie. V tom ne je ziaden rozdiel. Ale ked vidim tu grafiku na 53 chce sa mi plakat. A tie fotografie... Moja 6681 ma tiez 1,3 MPX fotak a robi omnoho omnoho lepsie fotky.
pershing
Guru
Guru

tak ale telefon podla mna neni na fotenie, a na sem tam ked treba nieco surne sfotit urcite postaci :)
mne sa 5300 zapacila intuitivnym ovladanim a mnoho zaujimavimy (pre mna) funkciamy...a co som cital recenzie tak celkom dobre ich hodnotili :)
morrowind
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

ja tiez myslim ze vsetko co treba ten telefon ma....mna dostal hlavne designom (1 hud. tel. od nokie)....nevyhodou je to ze dost vela hier na nom nejde ..... :( ale to prezijem :) reprak ide v pohode a baterka vydrzi cca 5-6 hod pocuvania cez repracik....zisla by sa mi ale nejaka dobra stranka o tomto telefone.....ako su napr. pre k750ky....bo neviem nastavit web a wap :oops:
pershing
Guru
Guru

vsak si posli nastavenia od operatora z webu...akeho mas? dam ti hned link
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Morrowind : na mojom W550 baterak vydrží pri prehrávania na full hlasitosti na stereo repráky 12 hodín ;-)
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

je to srot . lebo aj kamarat ma new 5200 a uz sa mu pokazil mikrofon . je to na rit telefon . NEKUPOVAT ( radim ) najlepsie su podla mna se . mam teraz se co som do teraz nemaval a uz len se . nokie su sitne .povedzte mi naco stale vyraba nokia rovnake telefony ? zacalo to 6020 neskor 6021 neskor 6070 ,2610 a furt zasrate sunky lacne . aj ybt nima spravim neaku nokiu co ma ked uz tak uz 10 mb a prehrava mp3 ,1,3 mpx a to by malo stacit . dali by to do takej cenovej kategorie ako vysie spomenute a uz nic take nevirabat . nech pokracuju n serii
Napísať odpoveď