NOKIA 5300
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
-
morrowind
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
sklamem vsetkych co seru na nokie typu 5200/5300....mal som aj w810 ale pohvie kde som ju zabudol
teraz mam 5300 a jediny rozdiel co som na nich videl boli sluchatka.....nokia ma oooooovela lepsi reprak....to mi verte....ale zase ma len 1,3 mpix fotak
....a baterka vydrzi to iste co aj sony ericsson
-
morrowind
Medium Star
problem s nokiou 5300
no neviem ci je to problem alebo len ja neviem ako na to
....ked si v pc konvertujem video do 3gp s rozlisenim 320x240 a dam ho do mobilu tak ostane cierna obrazovka ale zvuk ide......ked spravim 176x144 tak to ide....ale to je nafigu rozlisenie.....pls help....
Jacoolbo : Pokiaľ viem mám právo po 3tej reklamácii rovnakej poruchy resp. po 4tej rôznej poruchy odstúpiť od zmluvy alebo vymeniť si svoj telefón za nový kus s novonadobudnutou zarukou 2 roky.Predajca ti musí po 3tej resp. po 4tej uznanej reklamácii tieto podmienky splniť a je len na tebe ktorú možnosť si vyberieš.A predajca ti nepovie že teraz má ten telefón hodnotu 3500 tka ti vráti len toľko ... musí ti vrátiť toľko kolko si za ten telefón dal resp. kolko ten telefón v dobe kúpy stál
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
waw to je dobreeee .ale k teme . ja mam celkom rad nokie ale len symbiany . mal som v ruke 5300 .hlavne - zvuk co som chcel som nepocul . pocul som to hrat iba cez reprak a to bolo dost na rit chrcalo to ak tranzistor . ale hlavne ze sa kive spoj . akoze ked pokyvete s castou s displejom a sklavesnicovou talk sa to kive . je to shit
Morrowind : keď mi telefón ponúka funkciu že vie hrať cez reproduktor tak od neho očakávam že keď telefón dostanem do ruky tak nebude chrčať.To je ako keby si si kúpil digitálny fotoaparát za 5000 ktorý by ti ponúkal fotky v kvalitativnej úrovni v tej cene ale až potom keby si si to nastavil v menu ... ináč by si mal zrnité foto.Zdá sa mi to nelogické.Keď si na mojom SonyEricssone W550 pridám ekvalizér úplne na plno všetko frekvencie tak vtedy chrčí pri niektorých pesničkách.Ale v defaulte alebo v základných ekvalizéroch som nepoznal slovo šušťanie nie to ešte chrčanie
-
morrowind
Medium Star
ja tiez myslim ze vsetko co treba ten telefon ma....mna dostal hlavne designom (1 hud. tel. od nokie)....nevyhodou je to ze dost vela hier na nom nejde .....
ale to prezijem
reprak ide v pohode a baterka vydrzi cca 5-6 hod pocuvania cez repracik....zisla by sa mi ale nejaka dobra stranka o tomto telefone.....ako su napr. pre k750ky....bo neviem nastavit web a wap 
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
je to srot . lebo aj kamarat ma new 5200 a uz sa mu pokazil mikrofon . je to na rit telefon . NEKUPOVAT ( radim ) najlepsie su podla mna se . mam teraz se co som do teraz nemaval a uz len se . nokie su sitne .povedzte mi naco stale vyraba nokia rovnake telefony ? zacalo to 6020 neskor 6021 neskor 6070 ,2610 a furt zasrate sunky lacne . aj ybt nima spravim neaku nokiu co ma ked uz tak uz 10 mb a prehrava mp3 ,1,3 mpx a to by malo stacit . dali by to do takej cenovej kategorie ako vysie spomenute a uz nic take nevirabat . nech pokracuju n serii