poradte mi prosim daky dobry program pomocou ktoreho by som mohol stiahnut on-line video. Povedzme stare časti S.O.S. http://www.stv.sk/videoarchiv/relacia/s-o-s/
Skusal som pouzit
HiDownload -nič
Orbit - nič
ZD Soft Video Recorder - nič
Vzdavam to po 3 hodinach
Musíš použiť program, ktorý podporuje mms streamy (tuším aj getright) a stiahnuť priamo ten stream (napr. [url=mms://85.248.10.14/local/stv/2007/SOS/2007-03-22_SOS_01_SOS___1174683857.wmv]22.03. SOS[/url])
niektore takto nejdu priamo ale ked to stiahnes tak sa ti ulozia vo foramte .wvx ........... ten si otvor v notepade a najdi tam v tom kode adresu mms://........ a tu daj do FlashGet napriklad a pojde
podarilo sa mi stiahnut z ct24 tento link: [url]mms://stream3.visual.cz/ct/high/PlanetavedaCT24-210107.rm.wmv[/url]. to nebol az taky problem. komlikacie nastanu ked sa ho pohusam stiahnut. Nemoze to mat nieco spolocne s tym ze sa pripajam cez proxy? Aj ked vsetky nastavenia ktore som nasiel som tomu prisposobil. Na prvom pripojenom obrazku su zobrazene nastavenia v HiDownloader, ktory na jednom ceskom fore odporucali, ze dokaze pracovat s mms.Na druhom a tretom obrazku su moje nastavenia proxy z FlashGet 1.71 portable.