Po nainstalovani Spyware Doctor ma vypytalo restartovanie PC, a potom mi niekolkokrat spustilo len obrazok plochy a dalej uz neslo nic. Potom som skusil vybrat z elektriny PC a islo to. Ale dnes este dlhsie trvalo zapnutie, no samozrejme neslo potom odinstalovat Spybot Doctor, tak sme to spustili v nudzovom rezime a nastastie to slo, ale zapinanie pocitaca trvalo asi 15 minut. Poradte mi, prosim, cim to moze byt?? Ako to mozem odstranit?? Nechcem sa dostat k nudzovemu rieseniu preinstalovaniu Windowsu. Vopred dik.
15-minutove zapinanie mi pripada ako sci-fi , ale mozno mas v nejakom antiviraku alebo antispyware alebo v nejakom inom anticokolvek zapnutu kontrolu stavu pocitaca pri starte... skus si to skontrolovat...
ja som dnes tiez nainstaloval Spyware Doctor (noveho). A hrozne to zacalo blbnut. Tak som dal reset, pri vypinani to nejaku chybu hodilo, pustilo win (nabiehal tiez dlho jak tebe), dal uninstall, dva krat resetol pc (pri prvom to hodilo asi 10 chyb, a pri druhom uz nic) a ide vsetko ako ma. U mna nikdy uz Spyware Doctor (bola to verzia tusim 5.0.0.171).
easton napísal:v pc mam zone alarm,nod 32, ad-adware..ako to v nich zistim!
Neviem pod akym nazvom by to v tvojich anti-programoch mohlo byt... skus hladat nieco ako "scan computer at start-up", "perform start-up system scan", a pod. a jednoducho to odskrtni...