Vyvracanie mýtov o láske, sexe, vzťahoch...atď.
-
r4wMUnt34q
Star
Vyvracanie mýtov o láske, sexe, vzťahoch...atď.
Hovorí sa, že ženy dokážu dosiahnuť viac orgazmov po sebe.. Ja som už asi fva krát vyvrholil 2-3 krát po sebe.. A čo vy ? Veríte, že len ženy/dievčatá môžu vyvrcholiť viac krát po sebe ?
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
- Kontaktovať používateľa:
Re: Vyvracanie mýtov o láske, sexe, vzťahoch...atď.
zeny vedia, ale ja nie. ja by som potom najradsej spal:) potrebujem cas na oddych. ale teraz susim pisky takze mi to moze byt 1 .(r4wMUnt34q napísal:Hovorí sa, že ženy dokážu dosiahnuť viac orgazmov po sebe.. Ja som už asi fva krát vyvrholil 2-3 krát po sebe.. A čo vy ? Veríte, že len ženy/dievčatá môžu vyvrcholiť viac krát po sebe ?
-
r4wMUnt34q
Star
Ja som sa v Eve v zakazanych stranach docital, ze su muzi, ktory vedia vyvrcholit viackrat...mmichall napísal:no tažko može mať chlap tesne za sebou viac orgazmov. už len spôsob ako sa vzrušujú muži a ženy je rozdiel!!! u žien je viacnásobný orgazmus nie moc častý jav ale ide to!! u možov to nie je také jednoduché a popravde to počujem prvý krát
Mohol by si aj povedať, že kde si to čítal ?Supertrdlo napísal:ja som cital ze ano a ze sa maju potom fakt super !!![]()
-
Supertrdlo
Amateur
tak ked sa to tak hovori, tak je to asi aj pravda,nie?r4wMUnt34q napísal:Hovorí sa, že ženy dokážu dosiahnuť viac orgazmov po sebe.. Ja som už asi fva krát vyvrholil 2-3 krát po sebe.. A čo vy ? Veríte, že len ženy/dievčatá môžu vyvrcholiť viac krát po sebe ?
-
r4wMUnt34q
Star
Vela veci sa hovori, co nie su pravda moja.. Otvor oci a pouzi rozum.. Staci si pozriet nejaku reklamuKorculka napísal:tak ked sa to tak hovori, tak je to asi aj pravda,nie?
-
dew6
Light Star
r4wMUnt34q napísal:Hovorí sa, že ženy dokážu dosiahnuť viac orgazmov po sebe.. Ja som už asi fva krát vyvrholil 2-3 krát po sebe.. A čo vy ? Veríte, že len ženy/dievčatá môžu vyvrcholiť viac krát po sebe ?
Mozno sa ti taketo nieco podarilo, no iste si na to potreboval pauzu medzi jednotlivymi orgazmami...zeny na to pauzu napotrebuju....
Raz sa mi to stalo s priatelom cca 5 krat
-neviem presne, lebo to bolo davnejsie . . .
muzi na to vsak potrebuju prestavku...
Heh je to tak ale ja som to pocul trosku inac ze chlap nema niekolko orgazmov po sebe ale jeden VELKY
proste zena najde miesto na muzovi ako "bod G" a ked to stlaci chlap dostane orgazmus a ze je to uzasne...ja som to nezazil a ktohovie ako to ani nechcem
...a este daco co som niekde pocul alebo cital.....Ze ako sa da prinutit chlapa aby zo seba dostal spermie: 1. toto bolo vo filme road trip...strcit prsty do zadku a zatlacit tam na nieco
nechcel by som
a 2. autobateria jeden koniec dat na vaja a druhy na zalud a hned ta to dobije ako baterku
...a este daco co som niekde pocul alebo cital.....Ze ako sa da prinutit chlapa aby zo seba dostal spermie: 1. toto bolo vo filme road trip...strcit prsty do zadku a zatlacit tam na nieco
a 2. autobateria jeden koniec dat na vaja a druhy na zalud a hned ta to dobije ako baterku
-
dusan87
Amateur
no ja si myslim ze ono to asi pojde celkom v pohodevo159 napísal: ..Ze ako sa da prinutit chlapa aby zo seba dostal spermie: 1. toto bolo vo filme road trip...strcit prsty do zadku a zatlacit tam na nieconechcel by som
Kód: Vybrať všetko
http://home.swipnet.se/isop/prostata.jpg