DELL

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
Momo46
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

DELL

Príspevok od používateľa Momo46 »

Ako sa vám pozdáva /tuším americká/ značka?Máte niaké skúsenosťi?
Ja mám monitor:
Prílohy
65826.jpg
65826.jpg (11.73 KiB) 1532 zobrazení
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

kamo... ty si asi najväcsi zakladatel tem :P
no nemam skusenost ale tvarovo vyzera pekne :)
jamess
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jamess »

co som mal v rukach Dellka, jeden pocitac za druhym bol otras ci uz laptop alebo desktop...
//presunuté do správnej časti fóra.upravil eritrocit
Momo46
Professional
Professional

jamess napísal:co som mal v rukach Dellka, jeden pocitac za druhym bol otras ci uz laptop alebo desktop...
//presunuté do správnej časti fóra.upravil eritrocit
Hmmm ked myslis... :D :D :D
pishta
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pishta »

Mal som rok Dell ultrasharp 17"
Nemozem nanho povedat krive slovo
Ten monitor je skvele spracovany taky pevny na dotik atd. :) velmi dobre spracovanie,skvely obraz,nieje to ale ten na tvojom obrazku ale velmi podoby ma inu podstavu :wink:

Teraz mam samsung 203B
misokgb
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa misokgb »

DELL je obrovska firma, ktora ma kvalitne produkukty, za ktore si ale aj kvalitne zaplatis. Notebooky kvalita, podpora tiez kvalitna, az na tu cenu... Takisto aj servre maju dobre a samotne Desktop PC. Len v Europe nie je tak moc rozsirena ako napriklad Lenovo... Inak neviem co ako chces pocut, to sem moze kazdy user fora napisat, ze tato a tato znacka ci je dobra... Ale DELL nahodou je dobra a pokial viem, tak do svojich monitorov montuju obrazovky od Samsungu, co je spicka...

EDiT: aha, to je obrazok LCD, som si nevsimol, takze ta rec o Samsung obrazovkach patrila k CRT obrazovkam, s LCD neviem... :wink:
tomasmate
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa tomasmate »

designovo vyzera pekne len ci bude taky pekny aj obraz a kvalita obrazu naco ten monitor pouzivas?
PaTrIcIuS
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa PaTrIcIuS »

ten isty mam v robote. ma 2 vstupne pripojenie.
1 D-sub
2 DVI
ma to pivot. neskresluje obraz ked nan kukas z ineho uhlu . ale je skor robeny na pracu ako na hranie a pozeranie filmov.
Momo46
Professional
Professional

Spoločnosť Dell je svetový líder v oblasti počítačových systémov.

Navrhujeme a vyrábame produkty a služby a prispôsobujeme ich širokej škále požiadaviek našich zákazníkov – cez želania a potreby jednotlivých zákazníkov, ktorým slúžia naše produkty na domáce účely, až po špecifické požiadavky svetových spoločností, ktoré sú lídrami jednotlivývch oblastí. Predaj produktov sa uskutočňuje na základe osobitných požiadaviek každého zákazníka, čím je spoločnosť Dell svojim spôsobom jedinečná. Vzostup našej spoločnosti na vrchol spomedzi počítačových spoločností je výsledkom dlhoročnej snahy. Sme schopní kedykoľvek ponúknuť najkreatívnejšie a najvýhodnejšie riešenia tým, že očakávania zákazníkov plníme priamo a presne podľa želania. Na mieru šitými riešeniami širokospektrálnych problémov v oblasti výpočtovej techniky sa snaží náš Dell-tím vychádzať v ústrety požiadavkám každého zákazníka.
safan
Star
Star

Príspevok od používateľa safan »

no hej ale je to nemecka znacka...
Momo46
Professional
Professional

to som netusil.Ze vraj pri Nitre ma vyst niek extra velka hala
No uvidim
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

mam notebook Dell Latitude, veeelmi stary - P2 233MHz, 64MB RAM, CD-ROM, 4GB HDD a sluzi dodnes :!: i ked sem-tam sa daco pokazilo ale bracho je sikovny a dokazal to opravit, takze na Dell nemozem kriveho slovka povedat. V lete si asi kupim notebook a rad by som Dell, no ale ta cena... :roll:
vikki
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vikki »

misokgb napísal:DELL je obrovska firma, ktora ma kvalitne produkukty, za ktore si ale aj kvalitne zaplatis. Notebooky kvalita, podpora tiez kvalitna, az na tu cenu... Takisto aj servre maju dobre a samotne Desktop PC. Len v Europe nie je tak moc rozsirena ako napriklad Lenovo... Inak neviem co ako chces pocut, to sem moze kazdy user fora napisat, ze tato a tato znacka ci je dobra... Ale DELL nahodou je dobra a pokial viem, tak do svojich monitorov montuju obrazovky od Samsungu, co je spicka...

EDiT: aha, to je obrazok LCD, som si nevsimol, takze ta rec o Samsung obrazovkach patrila k CRT obrazovkam, s LCD neviem... :wink:
Ako nic nekcem hovorit ako nemam skusenosti s touto firmickou ale si cithal ze :

Kód: Vybrať všetko

Americká spoločnosť Dell sťahuje z trhu viac než štyri milióny batérií pre notebooky vyrobené japonskou spoločnosťou Sony. Tie sú vadné a hrozí ich prehriatie a následné vzplanutie. Hovorca Dellu síce tvrdí, že vzplanutie hrozí len vo výnimočných prípadoch, ale napriek tomu budú batérie z trhu stiahnuté. Sony už vzniknuté problémy a ich príčinu skúma.

Zatiaľ je známych šesť prípadov, keď batéria začala horieť, našťastie zatiaľ nebol nikto zranený. Americká federálna komisia pre bezpečnosť elektroniky označila stiahnutie batérií z trhu za najväčšiu akciu, ktorú kedy organizovala.

Väčšina pokazených batérií bola predaná v USA, ale vyše milión ich putovalo aj do iných zemí. Jedná sa o batérie, ktoré do notebookov šli v období 1. apríl 2004 až 18. júl 2006. Objavily sa napríklad v modeloch Latitude alebo Inspiron. Dell samozrejme zákazníkom vymení batérie bezplatne. (Aktuálně.cz)
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

a co teraz ... Boli to baterie vyrobene by Sony Dell mal iba to nestastie ze pouzil Clanky prave od nich ... a bola to "klasicka" vyrobna vada ktora sa stala nie jednej spolocnosti ... (Apple atd...)
pishta
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

2vikki tu bola na vine sony,a to s tymi bateriamy nepostihlo iba Dell ale menit clanky muselo aj vela inych vyrobcov ktory brali od nich v tej dobe tie baterie ako napriklad Apple,atd...

Ako som hovoril mal som LCD ultrasharp Dell a kedze som teraz na otcovom PC tak na tom monitore aj teraz pisem je super...
Tiez mam skusenosti s Dell notebookmi tiez su skvele az na tu cenu,onak spracovanie 100% 8)
vikki
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Ano ale si predstav "sedis doma pri notebooku sufrujes na hojko.com a dorazu sa ti zacne valit dym spopd notebooku. a naebodaj zacne horiet." no co si predstavys pred takuto situaciou ako keby ti pod rukami zacal horit tak neviem neviem ze ci by si si kupil dalsi Notebook DELL ??? ako ja nie .... Nehovorim ze je to zla znacka ale stiahli ich po 2 rokoch tho je dost dlho nie.
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

dell zato nemohol, mohli zato chybne baterie. na tie miliony predanych notebook je tych par chybnych v ramci normy.
vikki
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

no ao ale DELL si to cele zlizne nie . Sony o tom ani nepisala ze sa nieco take stalo. Ves ako ja neodsudzujem DELL ale ko sa musi citit ten zakaznik ked mu zacne horite notebok..... ja nehovorim ze za tho mozu ale thaja az po 2 rokoch tho zistili ??? tho mohly skor nie ja tym nemam skusenosti s DELL mozno raz budem mat... Aj ked budem dost uvazovat ci kupim DELL predsa len to neni dobra reklama... co ty ves ci nabuduce ....
pishta
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

vikki napísal:no ao ale DELL si to cele zlizne nie . Sony o tom ani nepisala ze sa nieco take stalo. Ves ako ja neodsudzujem DELL ale ko sa musi citit ten zakaznik ked mu zacne horite notebok..... ja nehovorim ze za tho mozu ale thaja az po 2 rokoch tho zistili ??? tho mohly skor nie ja tym nemam skusenosti s DELL mozno raz budem mat... Aj ked budem dost uvazovat ci kupim DELL predsa len to neni dobra reklama... co ty ves ci nabuduce ....
Keby si vedel o kolko reklamacia viac maju firmy ako Asus,FS,IBM atd. tak by si mozno zmenil nazor,ked si kupis napriklad IBM tak sa ti v pohode moze stať to co teraz s DELL
vikki
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

no to je prevda ale ves je tho strata dovery zakznikov tho nemozes popret. lebo ak niekomu zacne horite notebook hocijakej znacky tak ak si budes nico zase kupovat a tej danej znacky budes uvazovat to je psychika cloveka. thak ako ked skocis do vody a zacnes sa topit thak nabuduce do nej neskocis ale pomailcky a zavzis si ci tham pojdes :wink: ako tho je moj nazor ja neravim ze sa tho moze stat iba tejtho znacke ale ked tho uz bolo thaktho medializovane ves nieje to naj. reklama
Napísať odpoveď