asi si myslia ze kukanim tych hovadin co vysielaju nase televizie sa budes mat lepsiemailer napísal:proste teda ak nejdem do skoly tak ma vyzenu od PC a ak si zapnem potom TV a sedim tam aj dalsie 2h tak im to je fuk,maju to v <> ale ak by som sedel za PC tak zle nedobre
Vysvetlenie rodicom ze nemusim spat :-D
neveris ako ti zavidim, aj ja by som chcel chodit spat tak ako ty "musis" ale ja nemozem
mozno sa i to zda byt divne ale predstav si , napr normalny skolsky tyzden pridem domov najskor o sedmej, kedze je vsade zhon krik ( mala sestra) ucit sa zacnem az o desatej to mi trva zhruba do polnoci,,,,mam k tomu na doma brigadu ktoru musim robit,,,pravidelne chodim spat o medzi 01:00 -02:00 a vstavam o 6:00 +- 20 minut,wtf co je to za spanok?!? uz druhy rok takto ...cez vikedn spim "dlhsie " obcas aj viac ako 6 hod
uvidmie dokedy takto vydrzim..... uzivaj si spanok dokedy sa da
uvidmie dokedy takto vydrzim..... uzivaj si spanok dokedy sa da
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
no kamo ak ty spavas 5 hodin denne a zvysok si za PC tak ty musis teda vyzeratmailer napísal:Zdravim,
tak mam takyto problem rano ked nejdem do skoly zapnem komp nieco poskusam v php,css,html a to robim cely den,precitam si noviny popisem na icq a podobne zalezitosti ... hry nehravam,na pokec nechodim proste pracujem .
A akonahle pride 22:00h vecer tak rodicia kricia aby som to uz vypal ale aj ak to vypnem tak nezaspim proste mi staci 5h denne spat a som v pohode.Ako im vysvetlit ze pri tom PC chcem byt dlhsie?PC vypnem a zapnem TV tam im je jedno kolko sedim...mam 14r,co poradite?Cez tyzden chodim do posilovne,sportujem ucim sa a pod zalezitosti tak aspon cez vikend sa chcem vyblaznit...
-
OnlinePetulo
Expert
- Kontaktovať používateľa:
Je obdivuhodne ze v 14 rokoch sa zaujimas o programowanie.
Stale je lepsie v 14 sediet pri PC a ucit sa new veciam ako chodit po baroch alebo brat drogy.
Ale zasa to netreba prehanat.Ale ako si uz spominal cas travis aj inimy vecamy ako len pri PC a to je len dobre.
Niektory rodicia robia velku chybu ze u deti im ide hlavne o nepodstatne znamky v skole, a nestaraju sa o veci ktore ich bavia a v konecnom dôsledku by ich mohli za niekolko rokow dobre zivit.
Ale k tomu spanku urcite je pre ludi dôležité mat plnohodnotny spanok.
Ja osobne si velmy rad pospim.
Ako sa hovori vsetko treba robit z mierow.
Stale je lepsie v 14 sediet pri PC a ucit sa new veciam ako chodit po baroch alebo brat drogy.
Ale zasa to netreba prehanat.Ale ako si uz spominal cas travis aj inimy vecamy ako len pri PC a to je len dobre.
Niektory rodicia robia velku chybu ze u deti im ide hlavne o nepodstatne znamky v skole, a nestaraju sa o veci ktore ich bavia a v konecnom dôsledku by ich mohli za niekolko rokow dobre zivit.
Ale k tomu spanku urcite je pre ludi dôležité mat plnohodnotny spanok.
Ja osobne si velmy rad pospim.
Ako sa hovori vsetko treba robit z mierow.
-
Rammer
Light Professional
Spanok je dolezity hlavne pre mozog. Zvysok tela by si vystacil aj s takym relaxom ako je napr. pozeranie TV, lezanie, proste nieco, kde sa nehybes. A tomu mozgu staci spat 6 hodin, ale je to rozdielne u kazdeho. Kazdemu staci spat tolko, aby niekolko krat presla faza spanku, tusim 5 krat (spanok ma dve fazy: bdenie a hlboky spanok).