Dohryzol vas pes?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
GeeKoon
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa GeeKoon »

mna kmasol taky jeden odveci pes (mal orandzove oci, to hovori samo za seba) zo zadu...mam taku trosku vacsiu jazvu ale nemam sa preco bat psov...to bol len jeden debil...a inac keby ma kusol moj vlastny pes (nejako naozaj vazne) tak ho dam hned utratit...vztah k psovi je jedna vec, vlastne zdravie druha

a este nas pes tiez rad kusne...ale on sa iba zabava, normalne si robi z ludi srandu...skoro ako clovek...normalne sa u nas stava, ze mama je v kuchyni, pes je dnu, pride odzadu, kusne ju do zadku a utecie prec :lol: proste stafordy maju zmysel pre humor

EQ
safan
Star
Star

Re: Dohryzol vas pes?

Príspevok od používateľa safan »

pinacolada napísal:to mas za tu svoju ciernu magiu :lol:
:lol: dozaista :lol: a este mal kkt prirodne dredy na riti.to bol tazky styl
Lolofon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Lolofon »

ano,ked som bol este celkom malicky (asi 8-9) tak ked som sa vrcal ku straym rodicom na mna skocil susedovich vlciak a zahryzol mi do nohy ,,, :cry: ,,,musel som do nemocnice, davali injekcie proti besnote a psa......utratili :)
ale ako sa hovori "co boli to preboli" fyzicka bolest ide celkom lahko,horsie je to pri podrazoch
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

no neviem ako vy, ale u mna sa este v zivote nestalo ze len tak zautoci pes...
puls
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa puls »

mna raz ked som mal mozno 10 rokov. skocil na mna ja som spadol a uhryzol ma do ramena a potom som mu pri*ebal a hned sa skludnil ale nic to nebolo len potom treba po doktoroch behat ci nebol besny a pod.
Pezzo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pezzo »

no my mame v dedine (Hrabusice) taku normalnu psiu bandu. oni sa surovo stretavaju a chodia po ulici na ktorej byvam :) . tak som si raz vecer siel domov, jeden "gangster" na mna vybehol a zacal brechat, tak som na neho dupol a on pobehol asi take 3 metre, zavolal dalsich dvoch "gangstrov" a brechali na mna spolu, na viac sa na stastie neodvazili :) .

kazdy jeden gangster nemal viac ako 10kg. proste take male zbastardene hovna :) . strielal by som vsetky bastardy najradsej :D
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

ked som bol maly tak raz skocil jeden pes...bolo to dost velke hovado a ja som mal tak 10 a uhryzol ma do tvare...skoro som prisiel o oko. :? ..nastasie sa mu ocny zub na kosti nesklzol do oka ale na lice...ale teraz uz ani jazvy nevidno :P
DexterZA
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa DexterZA »

JA mam tiez jednu prihodu, ked mi slo o prdel :D
Siel som od tatka z roboty, kde som robil(tatko uz bol davno doma), bolo asi 8 hodin vecer, vybehnem z roboty, prejdem za prvu zakrutu a bum, predomnou dva dospele vlciaky, co strazili cely ten objekt. Ako ma zbadali, sprinty ku mne, prebehol mi cely zivot pred ocami a jedina vec ktora ma napadla bola vytiahnut mobil z vacku, mal som vtedu nokiu 5510 (vdakabohu, ze to bol taky velky mobil a ze mi taky velky kus z neho trcal z kazdej strany z ruky), napriahol som sa s mobilom po psovi a pes sa prikrcil, druhy pes ubehol na stranu, rozbehol som sa ku vratnici a rychlo buchal na vratnika, ten rychlo vybehol a postavil sa medzi mna a psov, psi cvakali zubami, ze z toho zimomriavky behali po chrbte, konecne mi otvoril branu a pomyslel som si, ze vdakabohu, ze nokia vyraba take velke fony....
...keby ma tie vlciaky chytili, neverim tomu, ze by som neprelezal pol roka na pristrojoch...
:arrow: inak mam psov velmi rad :)
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

kamosov pes raz bo ho zo srandy na mna poslal...ale to bol taky maly gulas takze nic mi neurobil..teraz je uz velmi stary moc dlho zit nebude...
JV
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JV »

mno bol som u kamarata a ten ma slovenskeho čuvača riadne hovado teda a ani neviem jak a pozeral som sa mu do oči čo psy beru ako výzvu a on ma tak zvlastne pokusal ze som mal ranku nad celom a pod bradou chvalabohu ze ho kamarat zastavil lebo keby skusol.. no neviem neviem
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hulkm »

tak na to ako mam rad psy tak oni volako mna neoblubuju no hlavne ked som bol mensi...dost som sa ich bal a oni o tom vedeli(spiny :evil: )...pred par rokmi som bol cez leto prigadovat v utulku pre psy kde ich bolo niekolko stovak tka so mmal o srandu postarane...tei velke vam nic neurobia, su znicene z tepla cez den alebo su stare alebo hocico ine ale neioc ine su tie male s**y...boli sme tam viacery a pomali si vyberali jedneho za druhym...ked uz ostatnych dvoch kusli alebo im uplne na kusocky roztrhali gate tak som prisiel na rad ja...tie prizemne psiska su velmi organizovane z nenazdania sa okolo mna zhuklia a uz som nevedel kde skor skocit aby som na volakeho nestupil aby to nedopadlo este horsie...nakoneic som volako usiel ale odniesol som si z toho asi centimetrove diery na pravom lytku a da s to vidiet do teraz...na psy som ale nezanevrel a mam ich do terat rad :wink:
Stenky
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Stenky »

ja nemam rad cudzie psy lebo neviem co od nich mozem cakat. aj ked mi majitel povie "neboj on nehryzie" nechcem byt prvy na ktorom sa zisti ze predsalen hryzie.
pokusat ma pes asi ho oplisekam o zam a skopem do gulicky pokial by mi to telesna konstrukcia psa dovolila (bohvie ako by sa zapasilo s takym stafordom zavesenym na ruke...) malemu by som len asi spravil niekolko metrovy letecky vylet.
v kazdom pripade, nepokusal a je to pre mna aj pre toho psa co to este neurobil hadam aj lepsie :)
ale asi si nakopanie psa predstavujem moc jednoducho :P
TFT-kenny
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa TFT-kenny »

mna zas strazny vlciak pri Pezinskej Babe v horach nebolo mi vsetko jedno este ze nie moc len ma trosku pokusal :cry: a bolo to velmi davno to som bol este 10 rocny stupel
in your world
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa in your world »

raz cestou domov zo školy, sme na ceste zbadali zrazeného psa.boli tam aj nejaký chalani, ale nikto nemal odvahu ho odtiahnuť na bok(ešte žil).tak nakoniec som to musela urobiť sama.keď som ho odtiahla začalo ho to viac bolieť a tak ma uhryzol.nebolo to nič vážne, ale museli mi to zašiť. smola, že to neprežil,museli ho utratiť
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

nebel napísal:mne pohryzla dajaka hnosna doga ked som mal asi 10 rokov celu pravu ruku mam zjazvenu, si tak vykracujem zrazu pes a sak pohoda, znicoho nic vyskocil na mna na krk, stihol som dvihnut ruku ta mi ju celu rozkusal vajcak jeden, zvalil ma na stred cesty nastastie sa mame dajak ho podarilo odohnat kabelkou dpc
presne toto iste sa stalo aj mne :lol: akurat, že to bol doberman :D a tiež z ničoho nič vybehol z nejakeho pozemku.. ja som dostal take nervy, že som ho pravačkou knockautoval na oko :lol: skučajuci upaľoval preč, ale ruka išla až do krvy no..
Napísať odpoveď