Mno mna raz presla nejaka poyebana skodovica ked som siel na pisomku z fyziky rano, proste idem cez prechod a on sa vyruti z rohu dement

Tak ma len prehlo cez kapotu, vyletel cely v p*ci z toho chudak, este som ho zp*coval ako fras vtedy, az mi je ho luto
krupica_dnb napísal: zrazil niekto vaše zviera? Psa abo mačku, ako ste sa s tým vyrovnali??
No moj pes (whippet) bezal cez cestu na luku a zrazilo ho auto, tak sa pokotulal asi 3 metre, zodvihol sa a bezal dalej. Ja som z toho nemohol vtedy, vodic mal hadam v gatiach nasrane a moj pes pohoda, nic...
Lord_3D napísal:mna nič, ale: moj otec je letecký modelár, a raz šiel na letisko polietať a jak vystupil z auta dostal z 500g modelom za letu do tváre... Vrtule mu rozrhla ústa a motor ho trafil do licnej kosti... no na to ze ten model má 500g tak dost toho mu spravil. Ani si nechcem predstaviť co by som spravil keby ze niekoho trafim s mojim 7kg modelom.... (asi by som ho zabil

)
Juuuj to je moj detsky sen mat nejaku takuto lietujucu kravinu na dialkove ovladanie (najlepsie helikopteru

), to ti kurevsky zavidim