Zrazilo vas niekedy nieco?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Gangy
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gangy »

Mno mna raz presla nejaka poyebana skodovica ked som siel na pisomku z fyziky rano, proste idem cez prechod a on sa vyruti z rohu dement :? Tak ma len prehlo cez kapotu, vyletel cely v p*ci z toho chudak, este som ho zp*coval ako fras vtedy, az mi je ho luto :o
krupica_dnb napísal: zrazil niekto vaše zviera? Psa abo mačku, ako ste sa s tým vyrovnali??
No moj pes (whippet) bezal cez cestu na luku a zrazilo ho auto, tak sa pokotulal asi 3 metre, zodvihol sa a bezal dalej. Ja som z toho nemohol vtedy, vodic mal hadam v gatiach nasrane a moj pes pohoda, nic... :wink:
Lord_3D napísal:mna nič, ale: moj otec je letecký modelár, a raz šiel na letisko polietať a jak vystupil z auta dostal z 500g modelom za letu do tváre... Vrtule mu rozrhla ústa a motor ho trafil do licnej kosti... no na to ze ten model má 500g tak dost toho mu spravil. Ani si nechcem predstaviť co by som spravil keby ze niekoho trafim s mojim 7kg modelom.... (asi by som ho zabil :( )
Juuuj to je moj detsky sen mat nejaku takuto lietujucu kravinu na dialkove ovladanie (najlepsie helikopteru :oops: ), to ti kurevsky zavidim :)
skura3
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa skura3 »

mna raz zrazilo pol litra SLIVOVICE8) 8)
Pezzo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pezzo »

no mna raz na prechode v SNV (pri gymply) preslo rozmakane berlingo (cca 100km/h). siel som cez prechod a zastavili mi poziarnici, tak som siel a spoza poziarnikov vyletelo to spominane berlingo. tak som odskocil asi 20cm od citroena :evil:

a raz som siel na cykli a zo zadu ma tukla zenska na cordobe. tak vysla zdvihla ma ze ci mi nei neni a nic mi nebolo
tak sa mi ospravedlnila a pojkracovala v svojej nebezpecnej jazde :)
Cicatrix
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Cicatrix »

som bol na bycikli a zrazila ma škoda 120 - on zanadával ja som prehodil niečo ako ko*ot a šiel som het
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

Som išiel na bicykli a zrazil som závoru na železničnom priecestí.
Milaaan
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Milaaan »

Mna nie ale ja som zrazil auto...na bycikli som isiel s opekacky a kamarat ze cau ja nanho pozrem cau a zrazu BUUUUM a ta tentka z auta vyskupila a ze "J*BE TI?"a ja "CO ZAS??" fuu to bolo :lol:
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

mna zrazilo auto ked som mala asi 12 rokov. stalo sa to na priechode pre chodcov a ten idiot sa valil plnou rychlostou na mna.... skoncilo to jeho rozbitym prednym sklom, mojim zlomenym ramenom, par modrinami a tucnou sumickou z poistovne :D
ziadne trvale nasledky nastastie nemam.
Dipset
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Dipset »

mna vždy zrazí iba dievča.
Lord PROXI
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lord PROXI »

nikdy nic, len ja ked som sa ucil byciklovat jedno male dievca :hehe:
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Mna zrazil jeden cyklista. Bolo to cez leto a nebola ani tma. Neviem ci zaspal na to bicykli alebo co, ale trafil ma do chrbta. Nemal som sancu vidiet ho kedze siel zo zadu a ani nezatrubil. Bola to jeho chyba. Nastastie sa mi pri tomto incidente nic nestalo.
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Te-wei napísal:Som išiel na bicykli a zrazil som závoru na železničnom priecestí.
:lol: Závora to prežila? :wink:
Mňa nezrazilo ešte nič, ale ja som zrazil na bicykli malé dievčatko. Šiel som celkom pomaly, asi 20 Km/h po Hlavnej v KE, a zpoza jednej letnej záhrady vybehlo jedno malé asi 4 ročné dievčatko. No vybehloé tak nešťastne, že som jej prešiel po nôžke. Nič sa jej nestalo, aj som zastavil, ale okamžite ma zdrbal jej otec. Jasné, chápem, zľakol sa, ale ja som zareagoval najrýchlejšie ako sa dalo, a prakticky som za to nemohol, ale čo už :)
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

ked som sa spustal s kamosom z koliby na bikoch 60km/h tak som nezvladal jednu zakrutu po okraji a vybehol som doprostred cesty (nuz sak bol uz vecer a uz tam nikto nejazdil) .. a just v ten moment siel nejaky "frajer" s pipenkou vo svojom nablyskanom starsom modeli medaku.. odnieslo si to nastastie len moje zadne koleso.. a po dopade do strku aj oskrety pravy bok + klby .. jazvy dodnes :(

.. neda mi spomenut aky ohladuplny sofer to bol... ked som sa zacal zbierat zo zeme a nevedel som ci som cely, vybehol z auta a zacal hystericky po mne jacat ze ci mi teraz ma jednu prij..at.. ked som mu dal znamenie ze som ok tak sadol do auta a zmizol.. Ako verim ze nasere, vsak vinnikom som bol ja a urcite mu to pokazilo cely vecer (mozno aj viac) ..

..ponaucenie nadovsetko :)
ANONYMKA17
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ANONYMKA17 »

Takých príležitostí sa už pár krát našlo...ale stihla som újsť ujovi hrobárovi :)
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

... mna zatial nastastie iba bicykel zrazil ..aj to bola moja vina .. lebo som bol nepozorny .. som stretol takta ked som isiel akurat prechadzat cez cestu a cosi sme kecali , a mne uz skoro odchadzal z druhej strany a tak som povedal cau a uz som isiel ..a tatko ze davaj si pozor, este kricim, don´t worry, nepozre som sa dobre, prehliadol som bikera a celeho ma presiel ...

... no a raz som siel na biku dose z kopca a vidm ...supa zelena na semafore, nemusim ani zastavovat..skocil som dole z obrubnika na prechod a prehliadol som ako si to zenie babettta cez cervenu :-) .. mohla prejst taq 20 cm od mojho zadneho kolessa :-O ...

.. no a co sa babetty tak najuzasnejsiu nehodu mal kamarat ... niekedy v lete asi taq 5 roCkov s5 si len tak fintil a kopal s loptou UPROSTRED futbaloveho ihriska ... a normlane sa prirutial po dlzke babetta s asi sedemdesiat rocnym soferom a zrazila ho :-D :-D :-D ..nastastie sa mu nic nestalo, ale stary mu povedal ... JA SOM TA NEVIDEL :-D :-D :-D
Reli.C
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Reli.C »

troška obnovíme tému nie?
no akurát tak domáca pálenka :D. mám šťastie že zatiaľ iba to :). aj keď mi raz už veľa nechýbalo aby som preletel cez šírku auta BMW radu 5. našťastie, (bol som na bicykli) som to ubrzdil (počítam, že tak možno prisam bohu 5 cm pred autom). no priznám sa, vtedy ako som na to auto "letel", tak zrovna som to všetko určite nevidel "ružovo". našťastie všetko dobre dopadlo a nič sa nestalo. :)
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

Ked som bol 1. na zakladnej tak som isiel ku kamaratovi s BMX, v jednej ruke som drzal chleba a s druhou som soferoval... ma zatiahlo do jednej strany a som odbil spetak nejakemu autu (neviem co to bolo) stihol som sa pozbierat a utekal som prec :D

Dalej som s byciklom sa ponahlal, vysiel som na cestu a zrazu takych 4 - 6 metrov odmna bol autobus, tak rychlo zabrzdil a zacal trubit, ... rychlo som utiekol keby nieco :D

Taktiez som isiel po takej ceste v tvare bananu, dost uzka... jednosmerka, ja som isiel do proti smeru samozrejme :D, no a zrazu vybehlo auto, tak som stihol uz len spravit smyk (zadne koleso) a som trepol moju gumu o jeho gumu vo smyku ... potom som sa pozbieral a isiel :)
Mishiak
Amateur
Amateur

Detwaaky tarbawee

Príspevok od používateľa Mishiak »

Mna este nic,no raz ma skoro nabrala motorka,ale fakt to bolo len o chlp.... Inak ja som znamy asi ako zraazac,tich deti co som presiel na bicykli,proste za to nemozem,oni suu takee tarbawee :never: ...Ja sa snazim, ale wacsinou su to detwaky na korculiach,a ked ma zocia tak wzdy ze :sok: ale neuhnu z cesty,a ked uz jazdim na bicykli tak wacsinou s klarinetom (co je obrowsky kufor) tak sa snazim odbocit ale fakt jako...no nejde...Ale moju kamosku raz zrazili na pesej zoone policajti..... :happyrespect: takze mate tu aj nieco coho akteerom nejsom ja....:D
dew6
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Re: Zrazilo vas niekedy nieco?

Príspevok od používateľa dew6 »

PowerShot napísal:Zaujimalo by ma ci vas niekedy nieco preslo alebo tak........

Mna nastastie nic.
Mna zrazila sanitka - ked som mala 12. :oops:

Ja viem, ze je to blbe a nemam sa moc s cim chvalit...Ten sofer sa o mna strasne bál...Cca 25.000,--Sk skody....tvrda hlava, co? :wink:
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

raz som sa zrazil s jednym velmi peknym dievcatom.
no nebol to ani nakladak ani ziadne male tiko ale krasne bmw
skoda ze som to nevyuzil a nezaloval ju a nepytal si kratke posedenie. mozno by som z nej vydusil aj nejaku tu nahradu skody. skoda boal ako anjel. krasna blondina :oops:
bosorka
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bosorka »

Ked som mala asi 9 rokov tajne som chodila na akoze "pionierske schodzky" -moj rocnik si pamata, ale v skutocnosti som chodila s kamoskou na zmrzku a sutazili sme, kto zje viac. No a raz sa mi stalo, ze som nedockavo prebehla cez cestu popred bus a rovno pod vojenksy gaz. Odhodil ma a tak som sa zlakla, ze ma ani nic nebolelo, ale este dlho potom som citila pichanie v hrudi. Ale prezila som :-)) Mozno na nestastie pre niekoho..
Napísať odpoveď