Prosiiiim ta, co sa uz len na "cine" da pokazit. Ved to je jednoduche, hlavu hore, zvladnes. Staci mat trosku schmack a improvizovat. Nikde predsa neieje napisane, ze na cinu je len jeden recept ako sa pripravuje. Su ich stovky, a mozno aj prave ten je jeden z nich, ktory si uklochnis prave podla tvojej chuti. Zdar vareniu!seth82 napísal:Velmi by som sa chcel naucit varit cinu ale pokusy doteraz furt zlyhali...
Varenie a Vy
-
dew6
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Varenie a Vy
Strasne rada varim a peciem-hlavne, ked sa to do vecera vsetko zje a ja musim potom odznova vyvarat a vypekat dobroty pre milovanych...pHysIQ napísal:Cavte ludia.
Aky mate vztach k vareniu? Co vsetko si dokazete uvarit?
+ mozete pisat aj vase najväcsie kuchynske flipy. (co vsetko sa vam uz podarilo pripalit, ci uz horeho u vas v kuchyni a pod.)
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
tak ked som bol v UK, tak som zistil, ze nie som uplne drevo a ze to ani nie je tazke. dvaja kamosi sa dozili dnesnych dni, cize asi nie som najhorsi kuchar, amater na profi urovni. mam odvahu experimentovat, co sa zatial vyplaca a som schopny upiect aj daky ten kolac. ja som so sebou spokojny, len keby to nebolo tak casovo narocne 
Varenie, ehhh. 4 roky zivota mimo domu v zahranici ma samozrejme tiez prinutili nieco vymysliet. Varenie mam rad, aj ked musim priznat ze sa radsej pozeram ako niekto vari nez by som to mal byt ja.
Zvladnem klasicke veci ako vacsina co pisala predo mnou. Mojou specialitou vsak vzdy bude krasny tucny steak, medium rare s dobrou zmesou korenia, v strede ruzovy, mnammm. Avsak doma v SR som este nenasiel obchod v ktorom by mi boli schopny predat to co zhanam aby som mohol predviest rodicom, ked som raz za cas doma. Posledne som vsak objavil v Metre vsetky suroviny na sushi, tak sme mali doma sushi party
Treba povedat ze to dopadlo nad moje ocakavania.
Moj najvacsi problem je vsak vymysliet CO varit. Takych 5 krat do tyzdna to nie je sranda.
Zvladnem klasicke veci ako vacsina co pisala predo mnou. Mojou specialitou vsak vzdy bude krasny tucny steak, medium rare s dobrou zmesou korenia, v strede ruzovy, mnammm. Avsak doma v SR som este nenasiel obchod v ktorom by mi boli schopny predat to co zhanam aby som mohol predviest rodicom, ked som raz za cas doma. Posledne som vsak objavil v Metre vsetky suroviny na sushi, tak sme mali doma sushi party
Moj najvacsi problem je vsak vymysliet CO varit. Takych 5 krat do tyzdna to nie je sranda.
varit neviem natolko, aby som sa vedel sam zivit a este aj nejako chutne a rozmanito...ale hlad je najlepsi kuchar
moja mama sice varit vie, ale nejako iba z povinnosti a to nie je dobre...ja varim, ked mam na nieco chut a viem, ze to urobim lepsie ako mama
napriklad navarim chleba so salamou...alebo nieco podobne
ked bude treba, tak budem varit aj ja, ale zatial na to nie je cas a vlastne ani nie je pre koho varit...takze nejak tak...
casto sa u nas stavaju tie katastrofy z varenia...ale vacsinou je to preto, ze mama robi 4 veci naraz a ani jednu poriadne...takze to zachranuje potom niekto iny
EQ
moja mama sice varit vie, ale nejako iba z povinnosti a to nie je dobre...ja varim, ked mam na nieco chut a viem, ze to urobim lepsie ako mama
napriklad navarim chleba so salamou...alebo nieco podobne
ked bude treba, tak budem varit aj ja, ale zatial na to nie je cas a vlastne ani nie je pre koho varit...takze nejak tak...
casto sa u nas stavaju tie katastrofy z varenia...ale vacsinou je to preto, ze mama robi 4 veci naraz a ani jednu poriadne...takze to zachranuje potom niekto iny
EQ
ja rada varim a najradsej pri tom improvizujem, vymyslam si svoje recepty alebo menim recepty tak aby vyhovovali mojich chutovym poharikom a ide mi to celkom dobre
..hoci take pecie nie je moja silna stranka, moje kolaciky su stale nejake divne
najradsej vsak ochutnavam vsetko z roznych svetovych kuchin, lebo som zvedava ako to vsetko chuti
..hoci take pecie nie je moja silna stranka, moje kolaciky su stale nejake divne
najradsej vsak ochutnavam vsetko z roznych svetovych kuchin, lebo som zvedava ako to vsetko chuti
mno... dokazem toho uvarit celkom dost, polotovary uplne v pohode, ale som skor zastanca jedal uvarenych od piky, problem je ze to chce (resp. mne to zabere
) dost casu, no da sa na tom dobre vyhaluzit - skusat vseliake recepty a sposoby pripravy. este sa musim naucit robit polievky a mozem robit komplet nedelne menu