Bol som sa s kamaratmi pobicyklovat
-
misokgb
King
- Kontaktovať používateľa:
Ty vole, tak to prve je krasne... Lepsie nez to druhe, pekne priroda, ziadne umelo vystavane prekazky. Teda v tej prirode su dorobene rampicky a tak, ale vyzera to super, niektore useky by som nezvladol, najma tie uzke dreva a potom medzeri medzi drevami, ale ide im to, som kukal
Rad bajkujem, ale skor len tak zo zvedavosti, proste ma to bavi, rad by som si to skusil, ibaze neni ani teren, ani bajk na to. A zas dorazit sa nechcem ale 
-
Šu-Do
Redeemer
hej mystique respect... toto su uplne fest paradne videa...
toto sa mi paci...
to prve video vyzeralo ako Crysis
... ale bolo vidiet ze chalan ma supu bike.. uz le kvoli tomu ze sa mu kamera ledva potriasla.. tak odpruzenie musel mat brutalne..
druhe videjko.. tam sa pekne zapojil aj vrtulnik.. paradne umele skoky...
jazda cez lesik.. proste o hubu
tretie video.. asi najlepsie... hehe.. na konci ako vyhodil ten bicykel.. somar
ak poznate niekto kolibu tak uplne hore je paradny zjazd cez les.. je to pekny zabijak... a je to uplna parada... stoji to za to slapanie hore..
toto sa mi paci...
to prve video vyzeralo ako Crysis
druhe videjko.. tam sa pekne zapojil aj vrtulnik.. paradne umele skoky...
jazda cez lesik.. proste o hubu
tretie video.. asi najlepsie... hehe.. na konci ako vyhodil ten bicykel.. somar
ak poznate niekto kolibu tak uplne hore je paradny zjazd cez les.. je to pekny zabijak... a je to uplna parada... stoji to za to slapanie hore..
-
hojko
Site Admin
Kedze mam co to na bike odjazdene, tak som sa zaujimal aj o videa. Mam doma filmy Kranked a New World Disorder a je jasne vidiet, ze cim novsie video, tym viac sa vyskytuju drevene lavicky (alebo ako to nazvat) v lese. Pred par rokmi sa nasli vo filme len obcas a nic extra, no dnes to uz ide do extremu, niektore su az tak premakane, ze som neveril ociam ked som to pozeral.
Inak ak chce niekto viac videii, staci si dat na video.google.com alebo youtube.com vyhladat slovo Kranked alebo New World Disorder.
Inak ak chce niekto viac videii, staci si dat na video.google.com alebo youtube.com vyhladat slovo Kranked alebo New World Disorder.