Bol som sa s kamaratmi pobicyklovat

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
misokgb
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa misokgb »

Ty vole, tak to prve je krasne... Lepsie nez to druhe, pekne priroda, ziadne umelo vystavane prekazky. Teda v tej prirode su dorobene rampicky a tak, ale vyzera to super, niektore useky by som nezvladol, najma tie uzke dreva a potom medzeri medzi drevami, ale ide im to, som kukal :) Rad bajkujem, ale skor len tak zo zvedavosti, proste ma to bavi, rad by som si to skusil, ibaze neni ani teren, ani bajk na to. A zas dorazit sa nechcem ale :D
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Je to pekne ale si nemozem pomoct ze ta prva trat je specialne upravena prave za takymto ucelom. Sa mi tiez nezdala prilis prirodzena. jedine niektore sekcie kde kluckovali ale inac nooo neviem ....pekne to vsak bolo :)
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

paradne je to, tiez rad bicyklujem, ale toto by som asi nezvladol... vidno, ze bicykluju uz nejaky ten rok takto po terenoch :)
misokgb
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa misokgb »

No, myslel som v porovnani s druhym videom... Bo to druhe mas fest vystavane vsetko a v tom prvom - v tej prirode to mas celkom pekne, sem tam zasah cloveka, ale zas taky decentny a prakticky na zjazd toho kopca... Dufam, ze sme sa pochopili :wink:
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

nice, respekt chlapci. ja na taketo uz nemam odvahu:)
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

Ja by som niečo z toho robil, ale akože to po tých drievkach tenkých :P Rešpekt chlapci!
puls
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa puls »

fest je to pecka ja by som si to fest vyskusal mna taketo haluze bavia aj ja chodim do prirody ale taketo skoky tam zas nemam ale myslim ze aj tie by som zvladol to 1 a 3 video je to podla mna lepsie ako to 2 proste priroda freeride.
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

hej mystique respect... toto su uplne fest paradne videa...
toto sa mi paci...
to prve video vyzeralo ako Crysis :P ... ale bolo vidiet ze chalan ma supu bike.. uz le kvoli tomu ze sa mu kamera ledva potriasla.. tak odpruzenie musel mat brutalne..
druhe videjko.. tam sa pekne zapojil aj vrtulnik.. paradne umele skoky...
jazda cez lesik.. proste o hubu
tretie video.. asi najlepsie... hehe.. na konci ako vyhodil ten bicykel.. somar :P
ak poznate niekto kolibu tak uplne hore je paradny zjazd cez les.. je to pekny zabijak... a je to uplna parada... stoji to za to slapanie hore.. :P
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Kedze mam co to na bike odjazdene, tak som sa zaujimal aj o videa. Mam doma filmy Kranked a New World Disorder a je jasne vidiet, ze cim novsie video, tym viac sa vyskytuju drevene lavicky (alebo ako to nazvat) v lese. Pred par rokmi sa nasli vo filme len obcas a nic extra, no dnes to uz ide do extremu, niektore su az tak premakane, ze som neveril ociam ked som to pozeral.

Inak ak chce niekto viac videii, staci si dat na video.google.com alebo youtube.com vyhladat slovo Kranked alebo New World Disorder.
jjhacker
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jjhacker »

mno nice, mne krvacal nos uz pri pohlade na to... uz len pri prvom skoku by som hodil taku nice papulu... obdivujem :)
tomasmate
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa tomasmate »

1 a 3 viedo su fest paradne pekne skoky,pekna trat proste super
Napísať odpoveď