Ati Radeon 9200SE

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Ati Radeon 9200SE

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Zdravím, mám PC na ktorom sa už začínam celkom rád hrať nejaké tie staršie populárne hry a to moja TNT Riva 32MB už moc nezvláda.Dokonca mi na nej seká aj THPS3 pri najnižších detailoch a rozlíšení.Mám možnosť kúpiť grafickú kartu Ati Radeon 9200SE 128MB za 800 Sk ale neviem či to pre mňa bude nejaký ten pokrok a hlavne či mi tá hra pofičí aj vo vyšších rozlíšeniach a detailoch bez sekania.Nidke som o nej nič nenašiel :(.Ďakujem za info
mathev
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mathev »

na thps3 ti tato karta bude bohate stacit sam som ju mal donedavna.
makaveli
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa makaveli »

bude stacit, ale je podla mna dost draha za 800...
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Vies tuto grafiku budem pouzit hlavne na nejake tie hry : THPS3,CSko a podobne a hlavne na filmy.Tak by som chcel vediet ci to ma dobru podporu pre video.A pre TV Out vystup ci ma dobru kvalitu a tak.Skus opisat viac ;-)

Makaveli : cena je 700 nie 800 :).Som sa sekol.
mathev
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

no neviem, co chces viac opisat pojdu ti na tom starsie tituly hier v pohodicke ... o cene sme sa nebavili ja neviem fakt ci je to vela alebo malo ja som tu moju ked som ju vymenil za X1650pro daroval kamaratovi zadarmo tak fakt neviem :) pre mna nemala cenu. a asi by som za nu nedal 7 kil.... zalezi od teba.
edit : sry som myslel ze si pisal obidva posty. tak trosky offtopic
jo a este : tv vystup je taky isty jak vsade na tom si moc nevyberes
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Vieš pýtam sa také hlúpe otázky preto lebo som si prakticky ešte žiadnu grafickú kartu nevyberal a nemám s tým skúsenosti.Ale myslím že rozdiel na frekvenciách pametí by som mohol pocítiť (400Mhz oproti 130Mhz)
makaveli
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa makaveli »

Dieg0 napísal:Vies tuto grafiku budem pouzit hlavne na nejake tie hry : THPS3,CSko a podobne a hlavne na filmy.Tak by som chcel vediet ci to ma dobru podporu pre video.A pre TV Out vystup ci ma dobru kvalitu a tak.Skus opisat viac ;-)

Makaveli : cena je 700 nie 800 :).Som sa sekol.
filmy a take starsie hry ti na tom v pohode pojdu, co sa tyka s-video vystupu, tak co som na par kartach videl ten obraz zapojeny z s-video na telku, tak rozdiel v kvalite imho nebol... na CRT telke bude ten obraz dobry, lebo s-video vystup ma vyssie rozlisenie ako CRT telka (mozno sa mylim), napr filmy co mas na pc v nic moc kvalite sa ti budu zdat na telke lepsie ale na LCD a PLAZME to nebude nic moc asi...
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Tak to je v pohode ... mam CRT telku s plochou obrazovkou.No ved chlapik mi ju da odskusat a uvidim.Diki moc
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Ešte jedna dôležitá otázka.Dá sa zariadiť aby TV-Outom išiel iba signál ktorý mu určím?Trebárs pustím bsplayer v ňom pustím film minimalizujem bsplayer a brat sa bude hrať a ja kukať na telke cez tvout film
mathev
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

to neviem toto som neskusal iba klasicky tv out s klonovanim obrazu.
ale myslim ze to moze byt problem hlavne pri zvuku ked ti pojde audio z hry aj audio filmu naraz
Napísať odpoveď