F1 2009
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Naaaaa, videli sme zebraka Schumachera ako zase predviedol svoje genlemanske gesto v priedbiehani s Heidfeldom. Taketo jeho kusky mam rad, najma ked potom smuti. Inak svoje kvality uz ukazal pred par rokmi pri predbiehani Hilla a potom aj Villeneuva. Snad sa mu budu tieto kolizie stavat castejsie ako aj jeho timovemu kolegovi!!!
yo yohojko napísal:Naaaaa, videli sme zebraka Schumachera ako zase predviedol svoje genlemanske gesto v priedbiehani s Heidfeldom. Taketo jeho kusky mam rad, najma ked potom smuti. Inak svoje kvality uz ukazal pred par rokmi pri predbiehani Hilla a potom aj Villeneuva. Snad sa mu budu tieto kolizie stavat castejsie ako aj jeho timovemu kolegovi!!!
hlavne ze ten curak heidfeld sa mu tam nasral mal sa uhnut brzdit alebo cokolvek a nie do neho najeb***
a neni sance aby ferrari skoncilo
ma este stary monopost, novy dostane az po tretej velkej cene a potom uvidite ako sa jazdi
hlavne ze ti sedliaci z mercedesu hovno zajazdili
ja skor verim ze webber a fisichela budu mat stale uspech a ze button pojde
ale sumi je sumi
To boli najkrajsie rocniky s tym Hillom a Villeneauvom. hehe , pamatam sa ze sa raz s Hillom skoro pobili, ked vystupili z monopostov, ale to bolo strasne davnohojko napísal:Naaaaa, videli sme zebraka Schumachera ako zase predviedol svoje genlemanske gesto v priedbiehani s Heidfeldom. Taketo jeho kusky mam rad, najma ked potom smuti. Inak svoje kvality uz ukazal pred par rokmi pri predbiehani Hilla a potom aj Villeneuva. Snad sa mu budu tieto kolizie stavat castejsie ako aj jeho timovemu kolegovi!!!
-
DarthVader
Medium Star
-
hojko
Site Admin
Pilot tímu Williams Nick Heidfeld označil deň po skončení VC Austrálie za vinníka jeho vypadnutia z pretekov jednoznačne sedemnásobného majstra sveta Michaela Schumachera. Obaja Nemci sa s pretekmi predčasne rozlúčili po kolízii v 43. kole.
"Michael nebol v ideálnej stope a pokojne som ho mohol predbehnúť. Namiesto toho, aby sme si to rozdali na brzdy, ma však vytlačil na trávu," uviedol Heidfeld.
Dvadsaťsedemročného pilota môže utešiť fakt, že po vypadnutí môže pred ďalším podujatím MS F1 - VC Malajzie vymeniť motor, zatiaľčo všetci jazdci, ktorí riadne dokončili preteky v Melbourne, nastúpia aj v Sepangu na trať s tým istým motorom.
A MA PRAVDU!!!
"Michael nebol v ideálnej stope a pokojne som ho mohol predbehnúť. Namiesto toho, aby sme si to rozdali na brzdy, ma však vytlačil na trávu," uviedol Heidfeld.
Dvadsaťsedemročného pilota môže utešiť fakt, že po vypadnutí môže pred ďalším podujatím MS F1 - VC Malajzie vymeniť motor, zatiaľčo všetci jazdci, ktorí riadne dokončili preteky v Melbourne, nastúpia aj v Sepangu na trať s tým istým motorom.
A MA PRAVDU!!!
Evidente si odporca Ferrari. Hmm, ale jeho havarky su zaujimavehojko napísal:Naaaaa, videli sme zebraka Schumachera ako zase predviedol svoje genlemanske gesto v priedbiehani s Heidfeldom. Taketo jeho kusky mam rad, najma ked potom smuti. Inak svoje kvality uz ukazal pred par rokmi pri predbiehani Hilla a potom aj Villeneuva. Snad sa mu budu tieto kolizie stavat castejsie ako aj jeho timovemu kolegovi!!!
je zaujimave, ako kazdy <>uje ze je to nuda ked schumi stale vedie atd, ...a co teda ne<>jete aj do Rossiho[motoGP]... to je to iste ...vyhrava len on a nik iny.. [btw: aj ked tam sa aspon castejsie predbiehaju]
...len do schumiho <>jete, ale to ze nikto mu nejde po krku na tich nepoviete nic.. vsak oni mozu za to ze su lenivi a nece sa im predbiehat schumiho
ale mozno bude aspon trosku zaujimava tato sezona, aj ked zase championom bude..... Michael Schumacher
))
..neni o com diskutovat!!
...len do schumiho <>jete, ale to ze nikto mu nejde po krku na tich nepoviete nic.. vsak oni mozu za to ze su lenivi a nece sa im predbiehat schumiho
ale mozno bude aspon trosku zaujimava tato sezona, aj ked zase championom bude..... Michael Schumacher
-
t0m4s3
Admin
No ty sa tiez do toho nejak vidis. Keby si to aspon trochu sledoval tak by si zistil ze Rossiho to prestalo bavit na Honde lebo vyrhaval vsetko. prestupil k yamaje a na nej vyrahl v poslednom preteku velmi tesne s Sete Gibernauom. Takze tam sa je na co pozerat ked poslende kolo sezony nevies kto sa stane majster. Ale keby si to sledoval tak by si to hadam vedel no nie?madjo napísal:je zaujimave, ako kazdy <>uje ze je to nuda ked schumi stale vedie atd, ...a co teda ne<>jete aj do Rossiho[motoGP]... to je to iste ...vyhrava len on a nik iny.. [btw: aj ked tam sa aspon castejsie predbiehaju]
ale mozno bude aspon trosku zaujimava tato sezona, aj ked zase championom bude..... Michael Schumacher))
-
rsc
Medium Star
No tesim sa uz na to, ked ten Schumi presedla do Minardi a bude sa predbiehat na konci startoveho pola s Jordanmi a podobnymi lamamy. Ale ak ste si vsimli, tato VC Australie tez nebola nic moc, nic take sa nedialo a bola nuda. Hadam sa to zmeni, nebudu vyhravat tie cervene monoposty a bude zabava.t0m4s3 napísal: No ty sa tiez do toho nejak vidis. Keby si to aspon trochu sledoval tak by si zistil ze Rossiho to prestalo bavit na Honde lebo vyrhaval vsetko. prestupil k yamaje a na nej vyrahl v poslednom preteku velmi tesne s Sete Gibernauom. Takze tam sa je na co pozerat ked poslende kolo sezony nevies kto sa stane majster. Ale keby si to sledoval tak by si to hadam vedel no nie?
joooj som tusil ze sa hundrosko ozve... 
...yop, sledujem aj motoGP aj ked nie tak ako f1[f1 sledujem ked sa da aj trening] ...si tu ideme rozpisat celu sezonu?
btw: ano je to nudne, ale co uz stym ...nikdy to nebude take zaujimave ako motoGP
a dokym schumi na to ma tak preco by mal odist z f1? ...len kvoli tomu aby vyhraval aj niekto iny, ako sa hovorilo je kravina ^n
...yop, sledujem aj motoGP aj ked nie tak ako f1[f1 sledujem ked sa da aj trening] ...si tu ideme rozpisat celu sezonu?
btw: ano je to nudne, ale co uz stym ...nikdy to nebude take zaujimave ako motoGP
a dokym schumi na to ma tak preco by mal odist z f1? ...len kvoli tomu aby vyhraval aj niekto iny, ako sa hovorilo je kravina ^n