Web o poviedkach,pribehoch atd?

Čo beží v kine, rádiu, tv...?

Ste za taky web?

Ano
12
71%
Nie
5
29%

Celkom hlasov: 17

Moorko
Novice
Novice
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Web o poviedkach,pribehoch atd?

Príspevok od používateľa Moorko »

Zdravim , chcel by som sa vas opytat ci by ste boli za vytvorit slovensky web o pribehoch , poviedkach ci uz fantasy sci-fi alebo ine zanre. Pribehy by sa tam posielali a uverejnovali aby si ich kazdy mohol precitat bol by tam kontakt na autora a tak. Nebolo by to super? co vy na to? Dokazali by ste to niekto uskutocnit? Myslim ze by to nebolo az take tazke ... :D vyjadtie sa .... :wink:

!!!! POZOR !!!!!
hladam teda niekoho , kto ma skusenosti s PHP alebo podobne a vedel by spravit nenarocnu stranku kde by sa mohli prezentovat poviedky , novinky , nejake komentare a to na zaciatok staci , samozrejme bez financnej podpory , mozte mat z toho aspon dobry pocit :) takze prosim vas ak viete pomoct napiste mi spravu alebo napiste do tejto temy a dohodneme sa ..... dakujem :wink:

NOVINKY

27.3 tak teda mame posilu na stranku : Abiosis ktory sa ponukol ako "opravator' textu , Carver ktory ovlada tvorbu stranok a taktiez Slayter ktory ma skusenoti s PHP. Na stranke sa zacina pracovat a coskoro by mohla byt. :wink:
28.3. Cele 2dni sme hladali nejaky kvalitnejsi freehosting a nieco sme konecne nasli, zajtra sa pokusi tam Salyer nahodit zaciatocnu stranku, Carver zacina pracovat na dizajne takze sa to pomaly rozbieha, nas najvacsi problem doteraz bol ze nesedela slovencina na stranke ale myslim si ze to coskoro vyriesime :D ......
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

ved to urob a uvidime ako sa to bude ludom pacit. ale ja by som bol aj za, ale nie uverejnovat moje osobne udaje (adresa, tel. cislo) na web neznamym ludom...
Reli.C
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Reli.C »

no imho, by som to prirovnal k niečomu podobnému ako je tu napr. nejaká téma na hojkovi. založí sa, prvé dni sa k nej vyjadrujú useri aktívne, časom už iba jeden príspevok za deň, až nakoniec zanikne (česť niektorým témam :D. napr. tie ktorých je autorom LES 8) + ostatné) alebo sa lockne a "šup" s ňou do koša. ja osobne si myslím, že ten web by "pracoval na podobnom princípe". síce by sa web nelockol, ale by sa na ňho zabudlo a jediné čo by na ňom bolo "aktívne" by bol iba prach ktorý by časom str. "prikryl". no to je iba môj názor :).
Abiosis
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Abiosis »

Ja by som bol za, ale pri takomto projekte existuje niekolko nevyhod:
1) slovaci pravdepodobne prilis necitaju (aspon v porovnani s krajinami, v ktorych som zil)...
2) tlacenej forme sa nic nevyrovna, v elektronickej forme som precital zatial len jednu knihu... akosi to nie je ono...
3) hodnota uverejnovanych prispevkov moze byt dost mizerna...
4) asi by taku stranku navstevovali skor ludia, ktori sa snazia nieco uverejnit, ako ti, co si chcu nieco precitat...

Ale citam rad a vela, takze by som nejaku stranku o literature urcite obcas navstivil a mozno tam nasiel aj nejakeho hodnotneho zatial nepublikovaneho autora...
Moorko
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Hmmm

Reli.c : neviem preco si myslis ze toto je taky typ .... ja som tu temu zo srandy nezalozil ale berem to vazne a chcem pocut nazor druhych

sirmisoturbo : no urobit , mozno ze by sa mi aj nieco podarilo spravit ale neovladam velmi dobre tvorbu web stranok preto som myslel ci by sa niekto neponukol , napr PHP stranku spravit a uz adminom tam byt nie je pre mna a este niekoho kto by chcel byt tiez problem , a udaje som myslel meno autora a e-mail cize nie osobne to by som ani nechcel

Abiosis : keby mala stranka nejaku reklamu tak by tam uricte niekto niekedy prisiel a ver mi ze vela ludi si len tak nieco pre seba pise no a teraz by to mohli niekde prezentovat a aspon by uvideli ako sa to pozdava ostatnim, nechcem aby na stranke bolo za jeden den 1000ludi to nie , vsetko sa raz muselo rozbehnut :wink:

!!!! POZOR !!!!!
hladam teda niekoho , kto ma skusenosti s PHP alebo podobne a vedel by spravit nenarocnu stranku kde by sa mohli prezentovat poviedky , novinky , nejake komentare a to na zaciatok staci , samozrejme bez financnej podpory , mozte mat z toho aspon dobry pocit :) takze prosim vas ak viete pomoct napiste mi spravu alebo napiste do tejto temy a dohodneme sa ..... dakujem :wink:
Abiosis
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Re: Hmmm

Moorko napísal:vela ludi si len tak nieco pre seba pise no a teraz by to mohli niekde prezentovat a aspon by uvideli ako sa to pozdava ostatnim
Ved presne na to som narazal - podla mna, tam budu chodit najma ti, ktori chcu nieco uverejnit, a nie ti, ktori si chcu nieco precitat.
Uplne schvalujem ideu dat priestor umelcom, ktori inak nemaju inu moznost sa prezentovat. Ale opakujem, otazna bude kvalita prispevkov. Dnes pise kazdy, a nie vsetko je hodne uverejnenia. Ak raz niekedy taku stranku spochodnis (co dufam, ze ano), urcite by mali prispevky prejst akymsi "sitom" pred tym, nez sa uverejnia, teda cez ruky ludi, ktori sa v literature aspon trochu vyznaju.
Ak budes chciet niekoho na pomoc pri vybere prispevkov, dobrovolne sa hlasim :)
Moorko
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Vyborne

Abiosis : Super pretoze rad tvorim , rad nieco riadim ale pravopis nie je moja silna stranka, takze dakujem takato spolupracia by sa fakt hodila :D . Nemyslim si ze len "spisovatelia" tam budu chodit urcite aj citatelia si tam nieco najdu. Boli by tam nejake druhy napriklad , fantasy , sci-fi , rozpravky atd a kazdy by si to svoje precital a ohodnotil. Tak uz len najst niekoho na tvorbu webu , dufam ze sa niekto ozve :?
Abiosis
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Lenze otazne je, kolko stranok podobnych tej tvojej uz existuje. Viem, ze som uz na par davno nahodne narazil. Urobil si si ohladne tohoto nejaky "vyskum"?
Moorko
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Hej poobzeral som sa po nejakych no a par som ich aj nasiel ale myslim si ze za vela nestoja, no alebo skor chcel som tym povedat ze nie je tu nejaka prevrata stranka ktora by tuto stranku mohla "ohrozit" co by som bol radsej keby nejaka bola ale kedze nie je tak tu mame priestor my ..... :P
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

Na jednu takuto uspesnu stranku pripadne 20 neuspesnych cize neodporucam...ked moc cem tak si vygooglim stranky s pribehami a to uz zanrovo ci tematicky zamerane takze tak.....
Ale ked sa moc nudis rob si co sces...
Moorko
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

no neviem ci si uz fakt googlil ale ak hej tak zistis ze vela kvalitnych slovenskych stranok s takymto obsahom nenajdes :wink:
Abiosis
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Hod sem, prosim ta, nejake linky na takto zamerane literarne stranky. Celkom sa do tejto temy hodia a rad by som sa pozrel, ako vyzeraju a cim sa zaoberaju.
Moorko
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

takze

takze napriklad : http://www.apoviedky.unas.cz/
http://www.poviedky.cs.sk/ a vela ich uz ani nie je .... no vela je napr takych ze Jeden clovek pise vsetko na tej stranke vsetky poviedky co su tam a prave taku stranku nechcem vytvorit :)
Carver11
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Carver11 »

môj názor je, že vyskúšať treba. dočasne zahostuješ na free serveri a ak by sa to rozbehlo, tak by sa mohlo prejsť na väčší, rýchlejší. a ak sa nerozbehne, tak nie je problém.
máš pravdu o tých stránkach. na Slovensku sú max blogy, takže to nie je najlepší spôsob publikovania rozsiahlych poviedok. tak prečo nie?
btw sám ovládam html a css, robím v dreamwaveri, adobe photoshope a illustratore, možno som ten, ktorého hladáš.
spraviť jednoduchý web, spraviť mu redakčný systém na mieru, aby mohol publikovať každý, doplniť to foŕom a šlo by to. ale nepostnem svoje údaje hocikomu, takže postni svoj kontakt, alebo skus ss a môžeme sa porozprávať.
Moorko
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Carver11 super presne taketo nieco hladam ... napisal som ti spravu a ked tak mam aj ICQ tak sa nejak skontaktujeme :D
jakub199
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jakub199 »

Carver11 napísal:
btw sám ovládam html a css, robím v dreamwaveri, adobe photoshope a illustratore, možno som ten, ktorého hladáš.
spraviť jednoduchý web, spraviť mu redakčný systém na mieru, aby mohol publikovať každý, doplniť to foŕom a šlo by to. ale nepostnem svoje údaje hocikomu, takže postni svoj kontakt, alebo skus ss a môžeme sa porozprávať.

hmmm ale niekde tu nevidim php + mysql a zas publkovat to na nieakom uz hotovom systeme ako je napr. phpbb alebo nuke atd. by bola ista smrt resp. stranka predsudena na neuspech.

toz moj nazor :) :)
Abiosis
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Dufam Moorko, ze priebezne nas budes informovat o svojom zamyslanom projekte.
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

projekt skoncil tam kde leninove spisy....
Moorko
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Ehm

Martin44 - Projekt neskoncil!!!!! :x
Projekt pokracuje , Abiosis sa ponukol ze bude robit "sito" cize pomahat s textom a Carver11 mi ponukol pomoc so strankou len prave tento tyzden nema vela casu.
Nevidis do toho tak prosim ta nepis tu zavadzajuce spravy ..Dikes :wink:

a ano budem informovat ako to vsetko pokracuje, teraz je na tahu Carver len potrebuje cas :)
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

seobecne ho nemam rad :D staci? :roll: lol to sa ako dostane ku mne a ne k adminom...

No tento projekt skonci tak ako skonci xy veci....

Proste no naco je to dobre...povedzme si otvorene ...takychot stranok je s prapacenim poko*ot a ked uz zacat tak s niecim novym a putavym....
Ale ak vam staci stranka typu mojagombikovavojna.wz.cz tak prosim :P
Ja si ego zvysujem zas na skladani origami :)
Napísať odpoveď