bbclone
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
BBclone nepoznam, len bbcode, viac najdes na: http://www.google.com/search?hl=sk&q=bbcode&lr=
no hojko, skus najprv ty pozriet do google
toto je bbclone:
len to neviem nastavit 
tu som ASI nasiel ako to nastavit, nie som ale isty ..
stranku mam na ic.cz, takze by asi mali platit tie nastavenia pre PHP, ale ako vravim som z toho blby ... skuste to niekto napisat zroumitelnejsie a ako debilovi, prosim. lebo nech robim co robim, tak mi to nejde vobec, alebo vypisuje nejaku chybu
Kód: Vybrať všetko
http://bbclone.de/tu som ASI nasiel ako to nastavit, nie som ale isty ..
http://help.bbclone.de/index.php?n=Setup.ActivationCodeStiahnutý súbor rozbalíš a pomocou ftp prenesieš na server (adresár si tam urob aký chceš, ale jednoduchšie je nechať bbclone). Súborom v podadresári var (okrem .htaccess) musíš nastaviť práva 666 (aby sa do nich dalo zapisovať).
Do súboru, ku ktorému chceš monitorovať prístup pridáš:(ak si použil iný adresár ako bbclone, musíš zmeniť _BBCLONE_DIR) _BBC_PAGE_NAME musíš nastaviť na to, čo chceš aby sa ti pri zobrazovaní informácií o tej stránke zobrazilo, alebo to môžeš vymazať (a potom vytvorí názov bbclone automaticky).
Dá sa to upraviť tak, aby ti počítalo prístup aj k html stránkam (teda, k takým, kdo ktorých nemôžeš vložiť ten php kód). V takom prípade ale potrebuješ mať možnosť upravovať .htaccess súbor.
Štatistiky si potom môžeš prezerať v adresári, kam si to nainštaloval (ak si nechal adresár bbclone, tak potom bbclone/index.php).
Do súboru, ku ktorému chceš monitorovať prístup pridáš:
<?php
define("_BBC_PAGE_NAME", "Test");
define("_BBCLONE_DIR", "bbclone/");
define("COUNTER", _BBCLONE_DIR."mark_page.php");
if (is_readable(COUNTER)) include_once(COUNTER);
?>Dá sa to upraviť tak, aby ti počítalo prístup aj k html stránkam (teda, k takým, kdo ktorých nemôžeš vložiť ten php kód). V takom prípade ale potrebuješ mať možnosť upravovať .htaccess súbor.
Štatistiky si potom môžeš prezerať v adresári, kam si to nainštaloval (ak si nechal adresár bbclone, tak potom bbclone/index.php).
super, diky ... uz som to nastavil cez ftp rozhranie ic.cz ... diky, moc ... toto som potreboval taketo rady, konkretne, co a ako ... DIKy 
//autoeditácia príspevku ( 23 Jun 2008, 17:35 )
no tak som tu znova, heh
da sa bbclone nastavit nejak tak aby mi zaznamenavalo pristupy z roznych stranok? potreboval by som to na stranku kde mam vytvorene DNS (2x), cize na povedzme domena.sk a este aj dns1.domena.sk a dns2.domena.sk. (to su len priklady) takze by som potreboval do jedneho bbclone zaznamenat pristupy z tychto troch stranok. a ani za svet mi to nejde nastavit, tak reku ci sa to vobec da, hm?
//autoeditácia príspevku ( 23 Jun 2008, 17:35 )
no tak som tu znova, heh
da sa bbclone nastavit nejak tak aby mi zaznamenavalo pristupy z roznych stranok? potreboval by som to na stranku kde mam vytvorene DNS (2x), cize na povedzme domena.sk a este aj dns1.domena.sk a dns2.domena.sk. (to su len priklady) takze by som potreboval do jedneho bbclone zaznamenat pristupy z tychto troch stranok. a ani za svet mi to nejde nastavit, tak reku ci sa to vobec da, hm?