16 rokov a doteraz ziadna baba?
-
midnight_man
Guru
all
V pohode
nemas sa cohoo bat ja som mal 16 ked som nasiel prvu holku prvy vztah.... mas to OK
niet sa kam ponahlat.....laska je trpezliva
si ta pocka 
Re: 16 rokov a doteraz ziadna baba?
zuzka ti to pekne vysvetlila ja to len trosickou polopravdy doplnimsucubo napísal:Caute. Mam taky problem aj ked neviem ci to je problem ale uz ma to dost stve. Proste mam 16 rokov, vsetci okolo stale to iste opakuju.. najdi si babu.. a proste mi to pride take, ze spoluziaci v tom istom veku uz maju svoje lasky a tak. Mne najvacsi problem robi asi to ze som pomerne nizky.. tak 167cm mno a trocha pri sebe.. zas nejake prasa nie som.. ale nie som prave najstihlejsi. Mam taky pocit, ze to ze som nizky je uplne na posmech pre vsetkych co stretavam. Aj ked s tym nemozem nic robit a viem ,ze ani vyssi nebudem lebo rodicia tiez nie su vysoky.. Dalej vobec ma nelaka chodit von, samozrejme tancovat sa hanbim a odviazat sa pomocou alkoholu to urcite nie. To je dalsie vec co ma odradza chodit von proti alkoholu mam obrovsky odpor a ked si predstavim take mnozstvo opitych ludi po kope.. rovno z tade ujst. Je mi jasne ze ako si najdem babu ked budem sediet doma ?? Myslim ze asi tazko, ale proste ked sa to neda chodit na taketo miesta, ja to doslova neznasam.. Mno a dalsi problem je to ze som asi veelmi hanblivy.. oslovit pre mna dievca je uplne tazke.. pokial ju nepoznam dlhsie tak sa to ani neda skoro.. jednoducho sa neodvazim.![]()
Poradte co mam robit?
mas dva vyrazne problemy..
ze si strasne hanbliva a ten alkohol.. ten alkohol je dobry nato ze ta dokaze odviazat.. to je ta hlavna podstata preco sa na diskotejkach podava alkohol aby sa ludia odviazali a zoznamovali.. vela mladych bab v tvojich rokoch ten alkohol skusilo a pozdava sa im to nehovorim ze su neliecitelne alkoholicky ale je to tak..a babu nekedy aj potesi ked ju pozves na neaky slabsi drink.. potom si kludne nekde sadnete pijete rozpravate a fantazia pracuje a nemas problem s komunikaciu atd..
mozem sa opytat jaku mas orientaciu ? lebo totiz pises ze "dotycny" a zacal ta stvat troska nerealnymi vecami na ktore by zlozili jedine strasne citoveho cloveka aka homosexual.. neviem nesudim ta ale pripomina mi to tak..FmZ napísal:ja mam 17 a nejake vztahy uz boli, lenze vzdy to bolo o tom, ze asi po 2 tyzdnoch ma dotycny zacal neuveritelne stvat tym ako vyzera, zuje, dycha...proste vsetkym:) teraz som single a nikto to nepovazuje za nieco cudne:) cize--ak je to normalne v 17 tak potom urcite aj v 16
som heterosexualkaMurphY napísal:mozem sa opytat jaku mas orientaciu ? lebo totiz pises ze "dotycny" a zacal ta stvat troska nerealnymi vecami na ktore by zlozili jedine strasne citoveho cloveka aka homosexual.. neviem nesudim ta ale pripomina mi to tak..
-
mirak2
Hardcore addict
mam 17 a este som nikoho nemal
hram hokejbal, mozno viac ako je normalne. 3-4 dni v tyzdni hram, v piatky 3 hodiny, v soboty mam ligove zapasy, a nechcem treningy flakat, preto na ne poctivo chodim, preto nemam cas absolutne na ziadne alkoholicko-disktotekovo-mestove aktivity..takze zvaz ci sa das na nejaky kolektivny sport, v tomto ma dost vyhodu posilka, lebo si sam vies rozdelit cas kedy tam budes chodit a sklbit s inymi aktivitami..a ziskas viac pre seba ako keby si hral hokej.. (btw neviem kde na slovensku by si chcel hrat pozemny hokej)
ista vyhoda je ze mam "spracovanu" spoluziacku ako najlepsiu kamosku a ta ma taha do mesta ked niekedy sa viem urvat z treningov a casto mi radi o tom ako zmyslaju holky
a co je najlepsie ona ma kamosky, ked z nich nic, tak aj ony maju kamosky a zoznamovaci kolotoc pokracuje..
v 16 mas casu na take zivot otravujuce veci..ked nebudes xciet vtedy si ta najde..
hram hokejbal, mozno viac ako je normalne. 3-4 dni v tyzdni hram, v piatky 3 hodiny, v soboty mam ligove zapasy, a nechcem treningy flakat, preto na ne poctivo chodim, preto nemam cas absolutne na ziadne alkoholicko-disktotekovo-mestove aktivity..takze zvaz ci sa das na nejaky kolektivny sport, v tomto ma dost vyhodu posilka, lebo si sam vies rozdelit cas kedy tam budes chodit a sklbit s inymi aktivitami..a ziskas viac pre seba ako keby si hral hokej.. (btw neviem kde na slovensku by si chcel hrat pozemny hokej)
ista vyhoda je ze mam "spracovanu" spoluziacku ako najlepsiu kamosku a ta ma taha do mesta ked niekedy sa viem urvat z treningov a casto mi radi o tom ako zmyslaju holky
v 16 mas casu na take zivot otravujuce veci..ked nebudes xciet vtedy si ta najde..
no to je potom v poriadku lebo tvoj nick ma znepokojil.. poznam vela ludi co takto rychlo a casto striedaju partnerov niekedy neviem co si mam o nich mysliet hlavne take mlade 15-16 rocne : )FmZ napísal:som heterosexualkaproste mi uz po dvoch tyzdnoch zacal kazdy frajer vadit...najdlhsie som bola s jednym mesiac a aj to len preto, ze vedel co a ako
-
Začiatok Konca
Professional
Re: 16 rokov a doteraz ziadna baba?
Zapamataj si,ze volejbal nieje len o vyske...Mam 178cm...a nieje to o vyske...vyskocim cca65cm...A ked som na site tak vedla mna tak 200cm ozruty...(som nahravac)takze treba len trenovat...A nasiel som si tam aj priatelku,s kt. teraz chodiim...Nehanbi sa..sucubo napísal:Nj jediny kolektivny sport, kt. ma aktivne bavil bol volejbal... avsak teraz uz nemoznypri mojej vyske....tam to bolo ale ti poviem o niecom inom.. hlavne ze bolo spolocne baby, chalani .. bola zabava no...hlavne si predstav turnaje .. tolko fanusikov, ale s mojou vyskou mozem teraz hrat tak pozemny hokej a.k.a hokejbal ..
//volejbal som prestal hrat pred minulymi pradzninami...proste boli tam o mnoho vyssi ludia ako ja .. maximum 196cma uz to nemalo zmysel
-
midnight_man
Guru
all
Nehladajte nasilu "lasku" to sa neoplati,,jedine co mozete dosiahnut je asi to ze sa peke "kopnete" laska si vas najde sama (v podobe dievcata!
Mno co sa nestalo... nejakou nahodou som sa stretol s jednou babou s vedlajsej triedy...o rok mladsia odomna. Som len tak isiel dole mestom ze idem za spoluziakom a zrazu som ju stretol. Uz sme sa poznali. No tak som len tak z prdeli sa jej opytal, ze co tak sama v meste. A hovorila ze si bola nieco pokupit do skoly a tak. Neviem kde som nabral v sebe odvahu a povedal som jej ci by si nesla niekde sadnut
. Necakal som to ale suhlasila a tak sme spolu isli na pizzu. Tam sme sa rozpravali ani uz neviem o com ale asi najviac o skole. No vymenili sme si cisla.. aj na ICQ a teraz bud v skole alebo si piseme, proste sa rozpravame uplne o vsetkom. Tak nejako na nic nesurim a nechavam to tak. Zatial mi to takto uplne staci