Sapphire Radeon 9600pro - pretaktovanie
-
Andr3w
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Sapphire Radeon 9600pro - pretaktovanie
Chcel by som sa opytat na ake max frekvencie mozem nastavit tuto kartu a taktiez ci sa daju softom unlocknut pipelines..a ak ano tak akym softom thx
-
Andr3w
Light Professional
ano som, v tom ATItool mi ukazuje defaultne hodnoty 400/200 co som sa tiez cudoval lebo viem ako si ty pisal ze by pamäte mali byt 300...ale je to urcite PRO tak neviem...nemoze to byt tym oznacenim Atlantis? a je to 256MB
a mam este jeden problem a to taky ze ked aj nainstalujem najnovsi catalyst driver tak vo vlastnostiach obrazovky nemam absolutne ziadne nastavenia proste ako keby tam bol len default ovladac z windowsu, a taktiez mi vobec nespusti ATI catalyst control center...ale je to asi uz windowsom ktory je na tom dost zle
a mam este jeden problem a to taky ze ked aj nainstalujem najnovsi catalyst driver tak vo vlastnostiach obrazovky nemam absolutne ziadne nastavenia proste ako keby tam bol len default ovladac z windowsu, a taktiez mi vobec nespusti ATI catalyst control center...ale je to asi uz windowsom ktory je na tom dost zle
-
krija
VIP
aby fungoval CCC musis mat nainstalovany .net framework.
Atlantis je takpovediac vseobecne oznacenie, ktore pouziva firma sapphire. ziadny hlbsi vyznam nema.
podla parametrov sa to moze povazovat za verziu "9600Pro
Advantage", ale aj ta ma vyssie takty pamati ako ta tvoja. pozri v prilohe.
dalej, na uvedenom linku si mozes pozriet ako by to mohlo ist cca taktovat. samozrejme, ze tvoje pamate nepojdu pretaktovat na podobne hodnoty. http://www.extremeoverclocking.com/revi ... pro_3.html
Atlantis je takpovediac vseobecne oznacenie, ktore pouziva firma sapphire. ziadny hlbsi vyznam nema.
podla parametrov sa to moze povazovat za verziu "9600Pro
Advantage", ale aj ta ma vyssie takty pamati ako ta tvoja. pozri v prilohe.
dalej, na uvedenom linku si mozes pozriet ako by to mohlo ist cca taktovat. samozrejme, ze tvoje pamate nepojdu pretaktovat na podobne hodnoty. http://www.extremeoverclocking.com/revi ... pro_3.html
- Prílohy
-
- 9600_PRO.zip
- (10.22 KiB) 69 stiahnutí