Takze linux si nainstalujem ten Xubuntu lenze kedze ten book pouzivam na net a mam ho porieseny ze ho na book taham z druheho pc tak budem potrebovat nejake rady najlepsi by bol nejaky navodik
linux pre 300mhz+[siet zo SAMBOU]
-
Spiro
Star
- Kontaktovať používateľa:
linux pre 300mhz+[siet zo SAMBOU]
Mozte mi poradit ktory linux bybol najlepsi pre notebook s procakom 300mhz a ramkou 256 + pamet do 10gb .... nieco co samo nastavy hardware a aj nejak vyzera 
Takze linux si nainstalujem ten Xubuntu lenze kedze ten book pouzivam na net a mam ho porieseny ze ho na book taham z druheho pc tak budem potrebovat nejake rady najlepsi by bol nejaky navodik
ako to nastavit v sambe
...tak ak mate niekto skusenosti tak budem rad ak mi poradite..
-
masterdead
SysAdmin
-
Spiro
Star
ok rozhodol som sa pre fedoru len teraz mam taky problem je ich celkom pozehnane ....lenze potrebujem taku aby bola najlepsie na 1-2 cd ...a musi sa mi zmestit na disk s velkostou 2.91GB dost bieda a este by som chcel aby mala KDE .....takze poradte
bo som s tych linuxou jelen .....ostatne rady berem v uvahu pokial budu lepsie v tychto bodoch ako fedora 
Presne ako si napísal. Záleží na programoch. Určite sa tam nepokúšaj spúšťať nejaké grafické efekty (napr. priehľadnosť pomocou Composite).spiro napísal:ok nasiel som si mandrivu 2007 moze byt nie ??? ci jeto velmi narocne ?? alebo ako to je ??? lebo niekde som cital ze je jedno aky linux tam mam ale ide oto co donho doinstalujem
-
Spiro
Star
noo este mam taky lama dotaz mam doma mandrivu 2007 ktora je ale na dvd neda sa nejak orezat ta instalacia aby som to hodil na cd ??? bo ten notebook ma len cdromku a nejak nemam po ruke dvdromku ktoru napojim cez usb
....a kedze linux je taky skvely ze sa znim dokazu selijake veci ta k ma toto zaujma