Ako vytvorit virus :)
Ako vytvorit virus :)
Ahoj, tak by ma zaujímalo, kde by som našiel nejaký prehľadný tut ako urobiť nejaký ten vírus
... Hľadal som cez google ale nič 
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
will.i.am
Darca
neviem naco ludia robia virusy. robi to len skodu a kedy sa mi taki dostali do ruk tak by videli... viem ze niekto ma potesenie ked moze skodit inym, ale tak co uz...
a ty sa tu este snaz na to prist... bodaj by si spravil virus a ked ho spustis tak ti sformatuje disk
a ked vies robit v C/C++ tak to by si nam mal povedat ty ako sa robi... staci ti ho zacyklit
a ty sa tu este snaz na to prist... bodaj by si spravil virus a ked ho spustis tak ti sformatuje disk
a ked vies robit v C/C++ tak to by si nam mal povedat ty ako sa robi... staci ti ho zacyklit
-
audiotrack
VIP
will.i.am napísal:neviem naco ludia robia virusy. robi to len skodu a kedy sa mi taki dostali do ruk tak by videli... viem ze niekto ma potesenie ked moze skodit inym, ale tak co uz...
a ty sa tu este snaz na to prist... bodaj by si spravil virus a ked ho spustis tak ti sformatuje disk![]()
Kód: Vybrať všetko
@echo off
format D:-
Andi_Cibula
Addict
-
audiotrack
VIP
inšpiruj sa tu: http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=69794 
Tvorba virusov...
Boze to je tu co za rozhovor
magori,
Najprv si zisti ako funguje operačný systém, čo sa spúšťa pri štarte....
Potom zapni MOZOG a uvidis... Ja neviem ziadny konkretny programovaci jazyk a mam kopu zákerných aj srandovných výrusov.
A prečo ľudia robia vírusy???
Lebo chcú prachy!
1, Reklama pre antivirus (na xxx stranke dostanes virus a miesto pracovnej plochy budes mat reklamy na antispywary a pod. uz som to zazil)
2, Zasa prachy - virus odosiela tvoje ulozené heslá zo stránok.... a odosiela ich tvorcovi vírusu.
3, Zas prachy - Aby oslabili PC (spristupnili pr. telnet kanal) a hackli sa na teba a zas 2 pripad..
4, Pre vlastné potešenie (velmi malo)
5, Ked ma niekto nasere (moj pripad
)
S pozdravom Shelby WVW
Najprv si zisti ako funguje operačný systém, čo sa spúšťa pri štarte....
Potom zapni MOZOG a uvidis... Ja neviem ziadny konkretny programovaci jazyk a mam kopu zákerných aj srandovných výrusov.
A prečo ľudia robia vírusy???
Lebo chcú prachy!
1, Reklama pre antivirus (na xxx stranke dostanes virus a miesto pracovnej plochy budes mat reklamy na antispywary a pod. uz som to zazil)
2, Zasa prachy - virus odosiela tvoje ulozené heslá zo stránok.... a odosiela ich tvorcovi vírusu.
3, Zas prachy - Aby oslabili PC (spristupnili pr. telnet kanal) a hackli sa na teba a zas 2 pripad..
4, Pre vlastné potešenie (velmi malo)
5, Ked ma niekto nasere (moj pripad
S pozdravom Shelby WVW
Virus , Ha HA HA
"Tak vi chcette akože virobiť virus ?"
Tu mate moju tvorbu(nic nezmaze ale spusta sa pri starte a jeho auto umiestnenie je C:\WINDOWS\system32\abdul.EXE dalej da sa vipnut cez taskmgr a na zaver ziaden strach je to len vtip (obrazok hudba...)Po spusteni sa to do 5 sekund(ak mate normal comp) nainstaluje(C:\WINDOWS\system32\abdul.EXE + spustanie pri zapnuti PC cez registre)
Odstranite odstranenim abdul.EXE + odstranenim z reg. (HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run\ABDUL"="C:\\Program Files\\Abdul\\Abdul.exe)Vazne je to len vtip|
A este: Ked sa nezasmejete som naj programator v celom vesmire
A pardon tu le link |||http://uloz.to/1100968/abdul2.exe|||
ak sa vam to paci napiste mi mail na [email protected]
PS:toto je vtip nerobim sa makac len chcem aby ste sa smialy so mnou a so mňa
Tu mate moju tvorbu(nic nezmaze ale spusta sa pri starte a jeho auto umiestnenie je C:\WINDOWS\system32\abdul.EXE dalej da sa vipnut cez taskmgr a na zaver ziaden strach je to len vtip (obrazok hudba...)Po spusteni sa to do 5 sekund(ak mate normal comp) nainstaluje(C:\WINDOWS\system32\abdul.EXE + spustanie pri zapnuti PC cez registre)
Odstranite odstranenim abdul.EXE + odstranenim z reg. (HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run\ABDUL"="C:\\Program Files\\Abdul\\Abdul.exe)Vazne je to len vtip|
A este: Ked sa nezasmejete som naj programator v celom vesmire
A pardon tu le link |||http://uloz.to/1100968/abdul2.exe|||
PS:toto je vtip nerobim sa makac len chcem aby ste sa smialy so mnou a so mňa