Virtual Tennis 3
Re: all
lenze mne to robi vzdy pri pusteni, tebe sa to aspon zapne a mozes zahrat lenze ja ani to nie, hned by som si to s tebou vymenil21tomy21 napísal:mne to tiež robí asi po 1hodine hrania a už som sa nato fakt naštval a odinštaloval a už.....![]()
Skusal si dat pauzu Enterom ???ferderikoo napísal:chlapci mam problem v kazdom zapase ked hram tak sa mi neda dat pauza preco??? cize vzdy musim bud dohrat hru alebo pouzit Alt+F4....cim to moze byt?? alebo to mam normalne vypnut a to iste aj v tournamente musim cely tournament dohrat aby som mohol vypnut hru
Model napísal:neviete preco mi to ide tak velmi spomalene?
Spomalene to mam aj ja ale iba ked hram 4-hru alebo za muzov (asi su zlozitejsie spraveny). Je to procesorom. Skus hrat za zeny, tie mi idu plynule.
A inak je to dobre som 130. a uz na niektorych turnajoch su silnejsi supery o dost ako predtym. A kazdy hra inak, napr. Mauersmova dava stale skratene lopticky
-
Kosh
King
- Kontaktovať používateľa:
bombasticka hra, jednoduchy tenis, par uderov a chytlave absolutne - to co tu niekto pisal ze lopta nepada do autu, tak chlapce skus trosku vyssie postupit na rebricku - ja som aktualne druhy, herny cas cca 5 rokov, a posledny rok som vyhral cely grandslam (pariz, londyn, australia a usa) - zacina to byt pekne tuhe, a na turnaju 16 najlepsich som vyletel hned, uplne ma Hantuchova rozbila na kasu - problemy s padanim ziadne, ani raz mi to nepadlo a hram to peknych par hodin - asi to bude tym ze mam CLONE verziu a pustam to cez daemon tools + yasu => slape nadherne - pre mna najlepsia hra za poslednych par mesiacov (spolu s novymi nindza korytnackami
)
hram za zenu o vyske 155 cm a vahe 40 kg - a uplne sa kosim na tom, ako rozbijam aj federera aj haasa v pripravnych zapasoch, aj wiliamsovu aj davenportovu aj kazdeho - staci vela trenovat a za chvilu som uplna tenisova kralovna (kedze hram za zenu
)
ale jedna drobnost mi vadi - muzi sa dost casto hadzu, Ferrero sebou kazdu chvilu tresne o zem, ale zeny absolutne vobec, ani raz.
hram za zenu o vyske 155 cm a vahe 40 kg - a uplne sa kosim na tom, ako rozbijam aj federera aj haasa v pripravnych zapasoch, aj wiliamsovu aj davenportovu aj kazdeho - staci vela trenovat a za chvilu som uplna tenisova kralovna (kedze hram za zenu
ale jedna drobnost mi vadi - muzi sa dost casto hadzu, Ferrero sebou kazdu chvilu tresne o zem, ale zeny absolutne vobec, ani raz.
Potrebny program PPJoy /da sa v nom nastavit virtualny joystick pre klavesnicu/ stiahnete tuB3rET napísal:nevie niekto, ako sa da hrat ze 1 na klavesnici a 1 na gamepade??? dako to tam neviem nastavit... dik
Kód: Vybrať všetko
http://www.simtel.net/product.download.mirrors.php?id=75176Ako nastavit PPJoy
1. po nainstalovani spustit - configure joysticks - add - a v polozke parallel port zvolit - virtual joysticks odklikat instaluje sa ako novy hardver...
2. spustit PPjoykey /pocas hrania musi byt spusteny/ tu si nastavit klavesy pre hranie /pozivajte tlacitko scan/ profil si potom ulozte pre dalsie hranie tlacitkom save.ini
p.s. klavesy si nastavte ine ako su defaultne pre klavesnicu inak budete ovladat obidvoch hracov naraz
3. spustit hru a hrat
pre tych co nemaju ani jeden gamepad
mozte si naemulovat 2 virtualne joystiky a hrat dvaja na jednej klavesnici
pomocka pre krok 2. NA GAMEPADE TLACITKO 1-top spin 3-slize 4-lob
-
tm_a.s.
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
ako to mam nastavit, pretoze mne to aj tak nejde...neviem ako mam nakonfigurovat klavesy tak aby mi isiel joystick.dikiMichal104 napísal:Potrebny program PPJoy /da sa v nom nastavit virtualny joystick pre klavesnicu/ stiahnete tu
Kód: Vybrať všetko
http://www.simtel.net/product.download.mirrors.php?id=75176
Ako nastavit PPJoy
1. po nainstalovani spustit - configure joysticks - add - a v polozke parallel port zvolit - virtual joysticks odklikat instaluje sa ako novy hardver...
2. spustit PPjoykey /pocas hrania musi byt spusteny/ tu si nastavit klavesy pre hranie /pozivajte tlacitko scan/ profil si potom ulozte pre dalsie hranie tlacitkom save.ini
p.s. klavesy si nastavte ine ako su defaultne pre klavesnicu inak budete ovladat obidvoch hracov naraz
3. spustit hru a hrat![]()
pre tych co nemaju ani jeden gamepad
mozte si naemulovat 2 virtualne joystiky a hrat dvaja na jednej klavesnici
pomocka pre krok 2. NA GAMEPADE TLACITKO 1-top spin 3-slize 4-lob