Hľadá sa Q-tinka pre Zoznam

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

JumperAL napísal:No miranda je pindovina- tie veci co tam mozes mat su uplne zbytocne a zatazuje to len comp.
aha cize icq zere uplne malo pamate a su tam iba podstatne veci co ?
seth82
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

tiez budem troska OT (myslim, ze admini to tu onedlho premazu), ale aj tak neviem o co vacsine ludi ide - nepouzivat ICQ je nejaky heroizmus alebo nieco podobne? Tusim je v dnesnej dobe v mode pouzivat ''menej komercny'' software, cim menej znamy tym lepsie, ICQ pouzivam uz roky a verte mi, ze mi este ani raz kvoli tomu nekrachol komp...Ze je plny bugov a tak, to su tie iste reci ako reci uzivatelov (fanusikov?) Linuxu, ktori znasaju Widly a MS pod ciernu zem len preto, pretoze chcu byt ini. Furt sa riadim pravidlom - kto to s Widlami vie, nepotreebuje prejst na Linux, a vsetko fici v pohode...cim neznamejsia z zriedkavejsia verzia Linuxu (popripade inych programov) , tym vacsi Hero je...aspon takto mi to pripada...A kazdy kto pouziva veci komercne je automaticky lama...zaujimave zmyslanie, len tak dalej...PeAcE
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

seth82: Nie je to o komercii, ale skusal si QIP, Mirandu alebo Trillian??? Staci si to spravne nastavit a je to uplne o nicom inom, ziadna reklama, ziadne zasekavanie sa pri sprave alebo ine hluposti..., su male, malo vyuzivaju systemove prostriedky (cpu&ram), mozes si ich dat prehladne a ostanu na ploche..., samozrejme velke mnozstvo pluginov, podpora ICQ, IRC, MSN, Gadu, Jabber atd..., tv program, online radio stream a ine veci... Skus a uvidis.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

hojko napísal:seth82: Nie je to o komercii, ale skusal si QIP, Mirandu alebo Trillian??? Staci si to spravne nastavit a je to uplne o nicom inom, ziadna reklama, ziadne zasekavanie sa pri sprave alebo ine hluposti..., su male, malo vyuzivaju systemove prostriedky (cpu&ram), mozes si ich dat prehladne a ostanu na ploche..., samozrejme velke mnozstvo pluginov, podpora ICQ, IRC, MSN, Gadu, Jabber atd..., tv program, online radio stream a ine veci... Skus a uvidis.
Pozor, nepisal som, ze som neskusal, mal som moznost vyskusat Trillian a Mirandu, nie na mojom kompe, ale na inych, nevidel som nejaky extra rozdiel, bannery nemam ani na ICQ, vsetko sa da, ale o to nejde, reagoval som na userov, podla ktorych uzivatelia, ktori su spokojni so spominanym icq alebo Widly kadejake lamy alebo nieco v tom zmysle. Ziadny program nie je 100 percentny, vsade sa najdu chyby ani Miranda a Trillian nie su neomylne aplikacie, o tom som sa presvedcil taktiez.A ked sme uz pri tych pluginoch a systemovych narokoch - kazdy pouziva to co potrebuje, ak by som ich tak nutne potreboval, tak si ich zaobstaram inym sposobom, k systemovym narokom - ja osobne pouzivam Meebo - prehliadac mas spusteny tak ci tak a nepotrebujes instalovat absolutne nic, podporuje dokonca aj MSN a kadeco ine...takze nezerie nic...moznosti je milion, netreba vsak odsudzovat nikoho z nejakych principov...ani kvoli uzivaniu Widiel, ICQ, alebo inych programov...
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Jungle »

hojko napísal:seth82: Nie je to o komercii, ale skusal si QIP, Mirandu alebo Trillian??? Staci si to spravne nastavit a je to uplne o nicom inom, ziadna reklama, ziadne zasekavanie sa pri sprave alebo ine hluposti..., su male, malo vyuzivaju systemove prostriedky (cpu&ram), mozes si ich dat prehladne a ostanu na ploche..., samozrejme velke mnozstvo pluginov, podpora ICQ, IRC, MSN, Gadu, Jabber atd..., tv program, online radio stream a ine veci... Skus a uvidis.
absolutne suhlasim, ICQ Lite neskutocne sucks a este ked sa to skombinuje so Zoznamom... :x Vrelo odporucam vyskusat Mirandu ci ine alternativne klienty, nebudete lutovat :wink:

2 seth82: uplne chapem tvoj nazor, ja napr. uznavam Windows aj ked rozhodne maju k dokonalosti daleko, ale pouzivam ich a pouzivam programy ktore ficia pod nimi - ak kto to s Windowsami vie, tomu bezia hladko, presne ako si povedal... Co sa vsak tyka ICQ, ja som presiel na Mirandu z dovodu, ze som absolutne nespokojny s prevedenim ICQ 5 a o marketingovom pristupe ICQ Inc. ani nehovorim - same reklamy (ja viem, ze sa daju odstranit), CPU load jak hovado, zabera vela RAM, vyzera strasne, ziadne rozumne funkcie, akurat debilne xtraz... no ICQ vyhrava u mna v nesympatickosti dokonca aj nad Microsoftom :D Ale toto je samozrejme len moj nazor, neodsudzujem nikoho za to ze pouziva ICQ 5, ja len odporucam skusit ine moznosti - su tu a su zadarmo... Mozes skusit mat obe naraz, tak ako to mam ja kvoli surodencom :idea:

pripajam screen mojej mirandy, okrem toho ze ju pouzivam na ICQ aj MSN ma plno dalsich vybornych funkcii - kontroluje mi novu postu na Gmaile, ovladam pomocou nej Winamp, dizajn si upravim na taky aky sa mi lubi, okno sprav ma taby, historia sa da exportovat do roznych formatov, mozem si nastavovat prioritu kontaktov, automaticke odpovede, o moznostiach pop-up okien a upozorneni ako typing notification ani nehovorim, moznost nastavit si pre kazdeho vlastny avatar a milion dalsich veci... Linky: MIRANDA - QIP - TRILLIAN

Kód: Vybrať všetko

http://www.miranda-im.org

http://qipim.com/en

http://www.ceruleanstudios.com
Prílohy
miranda popis.jpg
miranda popis.jpg (178.82 KiB) 708 zobrazení
roman3x
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa roman3x »

MurphY napísal:hm urob lepsie icq a potom si obtieraj hubu o zoznam akoze nemam so zoznamom nic spolocne ale aspon neco urobili po slovensky a hlavne zadarmo.. ze to ma bugy no co uz zadarmo co cakas.. pozdravuj kamarata ze nech radsej sa venuje necomu inemu nez hladaniu bugov.. hm a pred tym sa lamy ako chvalili s ciarkovi cislom alebo akym ? akoze trepes dost od veci ako ti moze byt z toho zle ? ty co si na icq zavisli?
jednoznacne to neurobili zadarmo! zadarmo by to bolo, ak by to prelozili, a ich meno by bolo pri instalacii, alebo v "about" spomenute, ako prekladatel. Ale ked tusim kazdy 5ty krat, co sa prihlasim cez ICQ 5.1, vylezie na mna otravne okno o maily na zozname, ktore som uz par krat odmietol, nezda sa mi to zadarmo!!! Inac bezne uzivam QIP, ICQ 5.1 koli Slide a Lama. ICQ 6 ma pekny design, ale najlepsie je ho vidiet iba na cudzom Pc :D. Co ma stve je, ze v rezime offline aj ICQ, aj QIP zere procak. Nechapem, aky ma k tomu rozumny dovod???
MS FRANKY
King
King

Príspevok od používateľa MS FRANKY »

fulli napísal:akoze vôbec ti nechapem ved aj ty mas icq tak co nanho nadavas podla mna je icq dost dobry messager hlavne preto ze je u nas strasne rozsireny a fakt co su bugy neviem
ale -k das i ked nevieš čo sú bugy. Ja som nevravel o protokole ale o IM ICQ zoznam ktoré sa svojou trápnosťou pohybuje niekde pri podlahe. Používam Trillian a som nadmieru šťastý/spokojný hlavne s novou astrou je nádherná :oops:
juurr0
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

:F

Príspevok od používateľa juurr0 »

nemate jej fotku?:D
Explo!D
Darca
Darca