ako si ziskat chalana

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Mr.Jack
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mr.Jack »

No podla mna by si mala nanho zabudnúť.... ..ináč dosť ma prekvapilo že ti povedal že chce dievča na 1 noc, to znamená že mu na tebe aspon trochu záleží, lebo sa mohol stebou v pohode vyspať a až potom ti to povedať... :)

Mne osobne sa tiež nepáčia baby, ktoré sa "vtieraju" je mi to nepríjemné a vždy získam kním akýsi odpor a stratím one záujem....

A ešte jedna vec: "Nesnaž sa vyhrať už vopred prehratú vojnu" nestojí to zato (vlastná skúsenosť) ...iba sa budeš zbytočne trápiť a udržiavať falošnú nádej...
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Re: ako si ziskat chalana

Príspevok od používateľa Vigor »

slniecko napísal:no hej mozno trocha pochybujem aj ja ale viem ze je to super chalan a ze by nikdy neublizil babe nebol by toho schopni a dat cas to mozem urobit nic ine my asi neostava :cry:
Nejako mi nejdu dokopy niektore informacie ktore sem davas. Nikdy by neublizil babe? Ked si s dajakou uzije pocas jednej noci a potom ju odkopne tak si myslis, ze jej neublizi?

Ak Ti mozem daco poradit, kasli nanho a najdi niekoho, pri kom nebudes musiet pochybovat.
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

Vigor napísal:Ked si s dajakou uzije pocas jednej noci a potom ju odkopne tak si myslis, ze jej neublizi?
no neviem..... dosť by sa dalo pochybovať...
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Hmm...mozno som len blby... aj by som reagoval len neviem presne co si chcel povedat Ty :) . Skus to rozpisat, dik.

Alebo si to myslel nejako tak, ze aj ona by s tym pocitala? Ja som myslel situaciu ked ona necaka romanik na jednu noc a potom ju odkopne, nie ak idu obaja do toho s vedomim, ze to o par hodin skonci.
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

Vigor napísal:Hmm...mozno som len blby... aj by som reagoval len neviem presne co si chcel povedat Ty :) . Skus to rozpisat, dik.

Alebo si to myslel nejako tak, ze aj ona by s tym pocitala? Ja som myslel situaciu ked ona necaka romanik na jednu noc a potom ju odkopne, nie ak idu obaja do toho s vedomim, ze to o par hodin skonci.
Práve to som myslel, že veľa žien si chce užiť tiež len na jednu noc, ale zas sú nerady keď sa o tom vie tak to až tak nevyzerá..
Janta
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Janta »

Ja osobne som by som od takeho vztahu zatial dala ruky prec. Chalan ma moje uznanie, ze vyklopil ze chce holku na noc, ale zaroven by som mu dala 5 korun, sklamanie este nie je dovod skakat z postele do postele.
Ak ti stoji zato, tak jedine co mozes urobit tak pockat kym on sam ti dokaze ze mu stojis za zivot vo dvojici. Ale urcite by som sa mu moc teraz nekrutila popred oci...........chces predsa aby si ty zacala chybat jemu ale ked ta bude mat stale pod nosom :?
Vela stastia a trpezlivost :)
robinkoo
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa robinkoo »

:o toto mi je nejak zneme slniecko nepozname sa nahodou?? lebo presne toto iste som prednedavnom povedal ja jednej babe!! :coffee: myslim ze ten cas uz uplynul tak v sobotu sa mozes prejaviť

//ak to niesi ty tak ignore :oops:
Mrs_Chocolate
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Mrs_Chocolate »

:lol: dobry odfajc, takze docasna rada, dufaj, ze kolega predo mnou je ten tvoj. a ak nie- fakt cas pomaha, daj na moju radu :wink:

Lenze za ten cas niekedy zistis, ze nie je ten pravy...alebo je 8)
robinkoo
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa robinkoo »

ups akurat som si vsimol ze tato tema bola zalozena v sobotu vecer tak nic to nebudee ta moja, skoda som sa aj potesil :slap:
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

Ja by som ti tiez poradil aby si mu dala cas , ale pocas toho sa mu nepchaj do r.... lebbo ako napisal kolegaa davnejsie co lahko pride to si nebude vazit :wink:
slniecko
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa slniecko »

Janta napísal:Ja osobne som by som od takeho vztahu zatial dala ruky prec. Chalan ma moje uznanie, ze vyklopil ze chce holku na noc, ale zaroven by som mu dala 5 korun, sklamanie este nie je dovod skakat z postele do postele.
Ak ti stoji zato, tak jedine co mozes urobit tak pockat kym on sam ti dokaze ze mu stojis za zivot vo dvojici. Ale urcite by som sa mu moc teraz nekrutila popred oci...........chces predsa aby si ty zacala chybat jemu ale ked ta bude mat stale pod nosom :?
Vela stastia a trpezlivost :)

hej mas pravdu chcem aby som zacala ja jemu chybata dala som an tvoje rady a neukazujem sa mu pred oci a dakujem budem tu trpezlivost potrebovať
robinkoo napísal::o toto mi je nejak zneme slniecko nepozname sa nahodou?? lebo presne toto iste som prednedavnom povedal ja jednej babe!! :coffee: myslim ze ten cas uz uplynul tak v sobotu sa mozes prejaviť

//ak to niesi ty tak ignore :oops:
no neviem podla toho kto si a ako som sa mala prejavit v sobotu povec mi to
Mrs_Chocolate napísal::lol: dobry odfajc, takze docasna rada, dufaj, ze kolega predo mnou je ten tvoj. a ak nie- fakt cas pomaha, daj na moju radu :wink:

Lenze za ten cas niekedy zistis, ze nie je ten pravy...alebo je 8)
hej mozno zistim ez neni pravy a co ak zistim ze je pravy a on si za ten cas najde inu popri tych co cnimi bude spat ?
robinkoo napísal:ups akurat som si vsimol ze tato tema bola zalozena v sobotu vecer tak nic to nebudee ta moja, skoda som sa aj potesil :slap:
odkial si presne
Joxxo napísal:Ja by som ti tiez poradil aby si mu dala cas , ale pocas toho sa mu nepchaj do r.... lebbo ako napisal kolegaa davnejsie co lahko pride to si nebude vazit :wink:
diki ti za radu a ja sa mu nemienim pchat do riti to som nemienila ale aj tak diki

//audiotrack: nauč sa upravovať si príspevky (basa 5 hodín, 3 minúty za spam)
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

necital som to cele ale ked chces jednu radu tak: urcite mu nedaj zadarmo. ked chce babu na jednu noc, nevadi, mozes ho kludne ziskat(pokym to neni hajzlik) ale musis robit riadne drahoty a tvarit sa nedostupne lebo teraz sa mu pomaly davas a mal by to jak na tanieri a nic ine by s tebou nespravil nez prefikol ale ked sa bude musiet potrapit tak si to bude viac vazit a potom mozno neprefikne len on teba ale aj ty jeho.
MS FRANKY
King
King

Príspevok od používateľa MS FRANKY »

sigot napísal:Prepac mi, ale moj osobny nazor je taky ze ten chalan podla toho co si o nom napisala je taky hajzel, ze by som mu nepodal ani ruku a nieto este sa nanho aj pekne pozriet nejake dievca
láska je slepá sprostá a hluchá.. :wink: Kím ju osobne nepodjebe neuvedomí si to.. :wink:
slniecko
Light Expert
Light Expert

MS FRANKY napísal:láska je slepá sprostá a hluchá.. :wink: Kím ju osobne nepodjebe neuvedomí si to.. :wink:
diki si fakt mily ja som si to uz uvedomila a neprefikol ma
Lúšťa
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Lúšťa »

Ahojko.. no mozno sa mi dve pozname a mozno nie,,niesom si ista :D ..ale tak predsa anpisem "komentar" k tejto teme.. Viem si predstavit ake to musi byt pre teba tazke ze ten chalan chce babu len na jednu noc..no niekedy treba vynalozit vela sil a potom aj ten doticny pochopi ze to snim fakt vazne myslime.. ale niekedy je zase lepsie zabudnut kym je to cerstve ako by sme ho mali zacat milovat celym srdcom...
PS: ak to si ty Tinka tak potom mi uz viem ejak to je :wink:
midnight_man
Guru
Guru

all

Príspevok od používateľa midnight_man »

MS FRANKY napísal:láska je slepá sprostá a hluchá..
ale krásna.....
Lúšťa napísal: niekedy treba vynalozit vela sil a potom aj ten doticny pochopi ze to snim fakt vazne myslime..
A mozno to ten dotycny nepochopi :( a ona si bude mysliet ze je to OK a ono to OK nebude...a dievca zazije dalsie sklamanie...
Lúšťa napísal: ale niekedy je zase lepsie zabudnut kym je to cerstve ako by sme ho mali zacat milovat celym srdcom...
MYslim ze je to na nej aby zvazila ako je to,,ale ako kolega napisal..laska je slepa..hlucha...a pod...
Vincko
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Vincko »

Ked ti povie, ze chce babu len na jednu noc, tak to o niecom svedci, vola sa to charakter a koli tomu by si sa mala zamysliet, ze preco ho vlastne lubis. Skus pozriet tu: http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=60 ... sc&start=0
Dalsia vec je, co tu uz kolegovia pisali, nevtierat sa mu, aj ked si pisala ze to nerobis, nemusis si to uvedomovat. Mne osobne staci, ked mi baba ktoru nepoznam dlho, alebo s nou nechodim aspon dva mesiace povie ze ma lubi. Jednoducho ma to dost odradi, neviem koli comu to je ale odradi ma to, pokial to necitim aj ja. A ked to aj citim, nepoviem jej to hned, ale az vtedy, ked citim ze lubi aj ona mna... Slovko Lubit, alebo milovat je dost silne slovo a preto ho netreba j.bat len tak do vzduchu. :) Takze to zhrniem, aj ked ho chces napriek jeho charakteru ktory nevesti do buducnosti nic dobre, nemozes na neho tlacit. Bud s nim najprv len kamaratka a ziadne slovo o vztahu alebo tak.(ano, myslis si ze mne sa to lahko povie) A nechaj to proste na neho ak zisti ze ta chce nie na jednu noc ale na viac prekoteni :D tak ti to da vediet... :wink:
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

slniecko napísal: je to super chalan a ze by nikdy neublizil babe nebol by toho schopny
slniecko napísal: chce babu len na sex na jednu noc
asi si slepo zamilovana
otvor oci :wink:
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

sorry ak budem písať čo už niekto písal.. lebo hned ako som si prečítal prvý príspevok musím reagovať.

rovno sa na to vykašli ak s tebou nechce mať nič tak to myslí vážne...a vedz že keby si s ním aj teraz niečo mala možno mesiac dva tri by si bola štastná ale potom by si len a len trpela.. a to je viac než sto precent isté.. vzťah s jednostrannou láskou je to najhoršie čo som v živote zažil.... ver mi
kašli na to
slniecko
Light Expert
Light Expert

Lúšťa napísal:Ahojko.. no mozno sa mi dve pozname a mozno nie,,niesom si ista :D ..ale tak predsa anpisem "komentar" k tejto teme.. Viem si predstavit ake to musi byt pre teba tazke ze ten chalan chce babu len na jednu noc..no niekedy treba vynalozit vela sil a potom aj ten doticny pochopi ze to snim fakt vazne myslime.. ale niekedy je zase lepsie zabudnut kym je to cerstve ako by sme ho mali zacat milovat celym srdcom...
PS: ak to si ty Tinka tak potom mi uz viem ejak to je :wink:
ano mozno sa pozname ano bolo to pre mna tazke velmi tazke zabudnut na neho ale predsa sa mi to ako tak podarilo a som rada ze som skusila zabudnut lebo som si uvedomila ze nie kazde citi su tie prave nie vzdy to co citime je vzdy laska dakedy su to len take zmiesane pocity zo vsetkeho a dokazanie si niecoho.
P.S: si dobra roma vidim ze ma dobre poznas ked si ma spoznala
Vincko napísal:Ked ti povie, ze chce babu len na jednu noc, tak to o niecom svedci, vola sa to charakter a koli tomu by si sa mala zamysliet, ze preco ho vlastne lubis. Skus pozriet tu: http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=60 ... sc&start=0
Dalsia vec je, co tu uz kolegovia pisali, nevtierat sa mu, aj ked si pisala ze to nerobis, nemusis si to uvedomovat. Mne osobne staci, ked mi baba ktoru nepoznam dlho, alebo s nou nechodim aspon dva mesiace povie ze ma lubi. Jednoducho ma to dost odradi, neviem koli comu to je ale odradi ma to, pokial to necitim aj ja. A ked to aj citim, nepoviem jej to hned, ale az vtedy, ked citim ze lubi aj ona mna... Slovko Lubit, alebo milovat je dost silne slovo a preto ho netreba j.bat len tak do vzduchu. :) Takze to zhrniem, aj ked ho chces napriek jeho charakteru ktory nevesti do buducnosti nic dobre, nemozes na neho tlacit. Bud s nim najprv len kamaratka a ziadne slovo o vztahu alebo tak.(ano, myslis si ze mne sa to lahko povie) A nechaj to proste na neho ak zisti ze ta chce nie na jednu noc ale na viac prekoteni :D tak ti to da vediet... :wink:
dakujem isto si to zoberiem aj ked teraz je to uz jedno uz enma zmysel sa tým zatažova je vsetkemu oniec dala som za tým všetkým bodku

triple napísal:sorry ak budem písať čo už niekto písal.. lebo hned ako som si prečítal prvý príspevok musím reagovať.

rovno sa na to vykašli ak s tebou nechce mať nič tak to myslí vážne...a vedz že keby si s ním aj teraz niečo mala možno mesiac dva tri by si bola štastná ale potom by si len a len trpela.. a to je viac než sto precent isté.. vzťah s jednostrannou láskou je to najhoršie čo som v živote zažil.... ver mi
kašli na to
viem ze vstah len z jedne strany neni bohvie co a preto som sa toho vzdala a zabudla na to co som citila aj ked to bolo tazke ale zabudla

takze po dlhsom case co som to anpisala ze lubim toho chalana ubehlo par týzdnov a ja som si uvedomila ze to enni také ako som si myslela.Mala som ho rada ale ci som ho lubila tak to uz neviem ale pravdepodobne asi nie bol to asi len zmätok v mojom srdci alebo hlave.Dakujem vam za vsetky radi co ste mi davali pomohli mi a velmi fakt vam dakujem zobrala som si stoho ponaucenie a verim ze ich budem vyuzivat ešte raz diki :)

//audiotrack: už som ti dal na začiatku tejto strany basu že si needituješ príspevky, a vôbec si sa nepoučila tak to musím zopakovať. Je to dosť otravné po niekom upravovať. Basa 5 hodín, 3 minúty
Napísať odpoveď