Nonstop dva mesiace

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
JaJeNiektoIny
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Nonstop dva mesiace

Príspevok od používateľa JaJeNiektoIny »

Cez leto ideme s priatelkou pracovat do Irska. Strasne velmi sa tesim, len sa bojim, ci nevznikne ponorkova choroba... Uz ste niekto boli takto nonstop dva mesiace spolu so svojou laskou v zahranici??? Co by ste mi poradili, aby nevznikli nejake problemy? (Mam 19, ona 18 :smt057 a sme spolu uz asi devät mesiacov)
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

to bude najlepsi test Vasho zalubenia a vztahu vobec, ako si to nazval "ponorkova" choroba. Ak to s babou myslis vazne, tak by som sa na Tvojom mieste tesil, konecne dostane Vas vztah nove rozmery a nebude to len o "chodeni" ale aj o ziti spolu, tak ako to je mienene. Spoznate vase "tmavsie" stranky a to, ci ich dokazete spolu prekusnut, vyriesit, zmierit sa s istymi faktami, ktore boli mozno do teraz skryte. Tieto zistenia mozu rozhodnut o tom ci ma zmysel ostat spolu. Teda pokial Ti vyhovuje "rozpravkovy" vztah bez problemov, len taky ze sa vidime raz za tri dni, kino, kava, podnik a na zaver mozno postel tak je to na nic, ale ak to myslite vazne, tak by som sa tesil. Len tak ze budete stale spolu a teda budete nuteny byt spolu zistite co a ako ;) Good luck.

Ow a rady, bud sam sebou, spravaj sa prirodzene a hlavne sa nesnaz nic robit umelo, nejako extra zachranovat "tiche" chvilky, skaredo povedane ziadne rady. Teda ak to chces zobrat ako filter pre Vas vztah. Imo najkrajsi vztah je taky, ked spolu vydrizite kvoli tomu putu, ktore medzi vami je, nepotrebujete si udrziavat vztah silou mocou nejakymi umelo vytvorenymi "zabavkami" a pod]. Ono vychadzam z toho ze idete pracovat do irska, nie na dovolenku, cize taketo beznejsie spravanie bude imo na sprijemnenie pobytu velmi uzitocne, lebo budete asi zmoreni z prace tak este sa namahat vymyslanim alternativneho programu na obstastnienie druhej polky...malo by to prist samo a z obidvoch stran :)

[inac preco pisem do temy erotika a vztahy? : D]
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

myslis ze je to horsie ako to mam ja? cez leto budeme 3 mesiace bez seba. :?
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Myslím, že pri práci budete tak vyťažení, že na hádky vám ani neostane čas. Ver mi, v cudzine je to úplne iné. Hádky väčšinou vznikajú z nedostatku aktivity, ktorá spôsobuje prirodzené no prerastajúce napätie. Hlavne tam nebyť strnulý. Urobte si tie dva mesiace krásnymi a ty sa snaž pre ňu urobiť maximum, no hlavne nedávať podnety na zvadu. samozrejme nemôžeš sa jej stále prispôsobovať, no snaž sa byť ústretový. /Netvrdím, že niesi./ Ale o to, že sa tam budete nudiť sa neobávam. Nové prostredie a vy ste ľudia mladý a plný energie, čiže ju budete chciť asi aj patrične využiť a spoznať novú krajinu, ľudí atď...
Len po práci nedojdite domov a nesďte na zadku. To by bolo blbé, ale ako som povedal o to sa nebojím. :)

//uplink: Čo tu ty robíš?? :hmm: :lol:
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

mi-chau napísal:myslis ze je to horsie ako to mam ja? cez leto budeme 3 mesiace bez seba. :?
sucitim s tebou nic prijemne ale snad to vydrzis :)
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

Tak vidíte, ľudia majú rôzne problémy. Vždy je niečo, keď ste spolu stále, môže nastať "ponorková choroba". Keď nie ste, budete si chýbať. :)

My sme boli spolu už dva krát dva mesiace v kuse, ale je pravda, že sme nepracovali. A dopadlo to super, akurát občas boli nejaké menšie hádky, ale to nesúviselo s tým ako dlho sme spolu. Proste klasika.

Uplink má pravdu, bude to dobrá skúška Vášho vzťahu.

Myslím, že tzv. "ideálny stav" pre väčšinu mladých párikov, keď sú spolu kadžý deň na chvíľu, alebo sú proste z jedného mesta je dobrý len do určitého času. Treba skúšať rôzne situácie.

Aby potom dotyční nezistili, že stretávať sa vedia, ale žiť spolu nedokážu. :wink:

A toto je ešte lepšia príležitosť, pretože budete pracovať, budete pravdepodobne unavení, možno bude času málo. Budete v strese. Tak uvidíte ako to zvládnete.

Každopádne ak je to prvá taká skúsenosť, aj to, že by ste to na prvýkrát nezvládli nič nemusí znamenať. Bude záležať hlavne na tom, ako sa zachováte potom, keď to nezvládnete. :wink:

A keď to zvládnete, tak je to OK.

No a čo sa týka tej "ponorky". Tak medzi ľuďmi je to bežná vec, ale ja si myslím, že medzi dvoma milujúcimi ľuďmi by nemala byť, lebo tí by predsa mali chcieť spolu žiť.

Aj keď takí, ktorí to ešte nezažili sa môžu lepšie spoznať, a zistiť čo im vadí... atď.

Vela šťastia :)
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

No, každopádne je to skúška vzťahu! Ja som bola po 4 rokoch chodenia so svojim priateľom prvýkrát na 4 mesiace preč a len vtedy som zistila, akú podobu môže mať naša spoločná existencia! Vznikali minihádky okolo upratovania postele, umývania riadu, vstávania o tom istom čase a obsadzovaní kúpeľne.... Prosto, boli sme spolu 24/7 a to je niečo úplne iné, ako keď sa dvaja vidia každý deň. Keď musíte spolu byť aj vtedy, kedy by každý možno bol rád niekde osamote, tak treba veľa trpezlivosti a vzájomného pochopenia. Keď som sa potom o niekoľko mesiacov s priateľom rozchádzala, spätne som si uvedomila, že všetky nezhody vznikli ešte vtedy počas toho 4 mesačného pobytu v USA.
Takže by som ti odporúčala, aby ste boli k sebe vzájomne empatickí, aby ste sa nepúšťali do hádok kvôli veciam, ktoré ste dovtedy nemuseli vôbec riešiť a aby ste sa snažili si ten pobyt užiť :wink:
poharvody
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa poharvody »

ja by som sa na tvojom mieste strasne tesila!!!!!!!! je to uzasne byt spolu s niekym koho lubis a niesu tu ziadne rusive elementy ako su rodicia a tak....proste podla mna to budu dva mesiace v nebi:) skoda ze len tie dva kratke mesiace....ale je fakt ze by si nemal byt za tie dva tyzdne papuca....to sa nehodi:P
JaJeNiektoIny
Light Professional
Light Professional

poharvody napísal:...ale je fakt ze by si nemal byt za tie dva tyzdne papuca....to sa nehodi:P
Ok, nebudem na dva tyzdne papuca :D Len na tie ostatne :wink:
A dakujem vsetkym za dobre rady :) Uz sa tesiiiim
mi-chau napísal:myslis ze je to horsie ako to mam ja? cez leto budeme 3 mesiace bez seba. :?
Ja nevravim, ze je to zle, prave ze sa tesim. A nj, to je smola, ze budete bez seba na tri mesiace, viem ake to je, minule leto som bol v irsku mesiac a pol a jediny kontakt s priatelkou som mal cez icq a skype...
poharvody
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

myslela som mesiace...no a uz je iste ze budete byvat spolu?? s kym este?lebo ak aj s nejakym rodicom tak to nieje nebo....
JaJeNiektoIny
Light Professional
Light Professional

poharvody napísal:no a uz je iste ze budete byvat spolu?? s kym este?lebo ak aj s nejakym rodicom tak to nieje nebo....
Ci uz s rodicom, alebo bez, hlavne ze budeme spolu...
poharvody
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

lenze vies,rodicia casto prekazaju najme keby ste sa chceli intimne zblizit..treba take ubytko najst aby ste hocico mohli....hlavne spolu?no a ty by si za tie dva mesiace vydrzal bez sexu?
kobe
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa kobe »

ja chodim s mojou priatelkou 2,5 roka a tiez v juni ideme do irska. (ja 20 ona 19). len cakame ze zmaturuje ... dufam ze to pekne co je medzi nami sa nejak ne...
Napísať odpoveď