dobre... to som vedel... ale nevedel som ci je treba kedze ziadne Info o tom nebolo (dokonca ani v tom rls toho repacku je kkt napisane o tom)... ani neni nikde pisane ze je ten RLS nuked... ale uz napisali ze 81 part bol nekompletny...
kolko zabera instalacia ? ako som sa docital kane verzia ma +ako bonus dvd zo smiesnymi scenkami ktore jak pozrem hned vimazavam
hru uz stahujem zatial mam 30%
Moj prvy dojem je hrozny. Zapnem hru a nic, cierna obrazovka, napokon som to nutene vypol a skusil este raz. V tom som uvidel EA logo, ktore sa ako klasicky nedalo odklepnut a za tych par sekund som skoro rozbil klavesnicu. Zapol som to na 1024x768@high bez AA, hodil som skirmish a uplne plynule. Avsak som si vsimol, ze pri najmensom zoome je to strasne velke, takze minimalne rozlisenie bude 1280, najvhodnejsie bude aspon 1600..., skusim a uvidim. Tot prvy dojem.
klasika C&C este aj na 5900 ke v praci mi to šlape samozrejme čo sa da čakat od C&C to bude stale klasika .. škoda že malo hier má takéto nároky peknu grafiku
nj, lenze mne hamachi dako blbne, neviem preco, s kamaratom sme sa snazili spojazdnit C&C generals, a bud nas to nenapoilo alebo z hry vyhodilo.
A urcite je vecia svanda s dakym blbeckom ktoreho rozbijes za chvylu a mas tak povediac vytazstvo zadara
a musim povedat ze je to ko*ot ako hrom lepsi je aj mario dodrbali co sa dalo boha to asi robil daki slepi a stai ch*j zle zoptimalizovane a to tiberium sa mozu vipchat je ho malo a pomalo pribuda.Ale uznavam ma to aj + dobri dej a grafika ale podla mna bi tam online hru nemali ani davat ved som to s kamosomd al proti 2 veri hardom po 3 min to zacalo sekat.Odporucam pre ludi ktori su slepi si to uziju a hlavne chcem naspet penizki som si radsej mohol kupit maria