Miranda
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
no ja som bol online asi tak 10hod a z nicoho nič sa to stalo, inak dosť dlho som denne online asi 2 roky, a to je 1. krát čo sa mi nieco také stalo...audiotrack napísal:to sa niekedy aj mne stáva, ale teraz neviem či padol server, lebo som online už asi 6 hodín a neodpojilo ma. Ten problém je iba pri pokuse o pripojenie, treba skúšať znovu. Ale neviem prečo to niekedy vyhodí
-
cTn
Medium Expert
tha ja beham na najnovsich veciach http://ctn.miranda-vi.org/ a ako vidis tiez som zaznamenal nejake errory takze ten icq server predsalen popadal trosku...enter00 napísal:dajte si najnovsiu verziu, mala by opravovat nejake drobnosti aj pri login.
-
cTn
Medium Expert
Zo slovenskymi bohuzial nie pretoze take nepocuvam, ale mozem ti sem hodit moje ini, ktore som si upravil podla toho ake radia potrebujem ja a myslim ze to nieje az take zlozite aby si si tma sam pridal dalsie.
- Prílohy
-
- mRadio.zip
- cTnkove mradio.ini :P
- (717 Bajtov) 66 stiahnutí
-
Spiro
Star
Chcel by som sa spytat na jednu vec...Mal som v pc mirandu a stiahol a nainstaloval som si este jednu ktora mala sluzit ako skusobna kde budem skusat pluginy...ked som ju nainstaloval tak vyzerala a mala nastavene veci ako ta moja..kde sa tie nastavenia ukladaju na pc alebo ako to obbist nech mozem mat dve rozne nastavenia mirandy ?
-
dair
Guru wannabe
nastavenia mas v adresari miranda, subor .datspiro napísal:Chcel by som sa spytat na jednu vec...Mal som v pc mirandu a stiahol a nainstaloval som si este jednu ktora mala sluzit ako skusobna kde budem skusat pluginy...ked som ju nainstaloval tak vyzerala a mala nastavene veci ako ta moja..kde sa tie nastavenia ukladaju na pc alebo ako to obbist nech mozem mat dve rozne nastavenia mirandy ?
pripajam screen mojej mirandy, okrem toho ze ju pouzivam na ICQ aj MSN ma plno dalsich vybornych funkcii - kontroluje mi novu postu na Gmaile, ovladam pomocou nej Winamp, dizajn si upravim na taky aky sa mi lubi, okno sprav ma taby, historia sa da exportovat do roznych formatov, mozem si nastavovat prioritu kontaktov, automaticke odpovede, o moznostiach pop-up okien a upozorneni ako typing notification ani nehovorim, moznost nastavit si pre kazdeho vlastny avatar a milion dalsich veci...
- Prílohy
-
- moja miranda
- miranda popis.jpg (178.82 KiB) 927 zobrazení
-
cTn
Medium Expert
Hojko a co povis na moju mirandicku? V message logu som mal hodeny IEview lenze to kvalitne crashovalo tak som musel ostat len pri klasickom tabsrmm logu... prdtym message log vyzeral stenka takto http://www.deviantart.com/deviation/50972470/
)
- Prílohy
-
- :-]
- xxx.jpg (290.84 KiB) 993 zobrazení
-
hojko
Site Admin
Tato uz vyzera dobre, aj ked pri mojom pocte ludi v CL by som zmensil pismo CL tak o jeden alebo aj dva pixle, nech nemusim scrolovat vela + zmensil ikonky. Nepacia sa mi vsak ciary medzi nickami, podla mna to zbytocne zabera miesto. Neviem na co mas, aby ti v CL ukazovalo klientov, ved je uplne jedno, ci ma niekto ICQ, QIP alebo Trillian, nic z toho nemas a zbytocne to tam zavadzia, takze keby som to dal prec, mozem celu Mirandu zuzit. K oknu so spravou nemam nic, mozno by som dal trosku tmavsie pismo casu a datumu, nech sa lepsie cita. Celkovo vsak vyzera Miranda velmi dobre. Mimochodom to mas Koki pack???
-
dair
Guru wannabe
lol, koki packhojko napísal:Tato uz vyzera dobre, aj ked pri mojom pocte ludi v CL by som zmensil pismo CL tak o jeden alebo aj dva pixle, nech nemusim scrolovat vela + zmensil ikonky. Nepacia sa mi vsak ciary medzi nickami, podla mna to zbytocne zabera miesto. Neviem na co mas, aby ti v CL ukazovalo klientov, ved je uplne jedno, ci ma niekto ICQ, QIP alebo Trillian, nic z toho nemas a zbytocne to tam zavadzia, takze keby som to dal prec, mozem celu Mirandu zuzit. K oknu so spravou nemam nic, mozno by som dal trosku tmavsie pismo casu a datumu, nech sa lepsie cita. Celkovo vsak vyzera Miranda velmi dobre. Mimochodom to mas Koki pack???
tak teraz si ho ale riadne urazil
-
cTn
Medium Expert
koki pack?hojko napísal:Tato uz vyzera dobre, aj ked pri mojom pocte ludi v CL by som zmensil pismo CL tak o jeden alebo aj dva pixle, nech nemusim scrolovat vela + zmensil ikonky. Nepacia sa mi vsak ciary medzi nickami, podla mna to zbytocne zabera miesto. Neviem na co mas, aby ti v CL ukazovalo klientov, ved je uplne jedno, ci ma niekto ICQ, QIP alebo Trillian, nic z toho nemas a zbytocne to tam zavadzia, takze keby som to dal prec, mozem celu Mirandu zuzit. K oknu so spravou nemam nic, mozno by som dal trosku tmavsie pismo casu a datumu, nech sa lepsie cita. Celkovo vsak vyzera Miranda velmi dobre. Mimochodom to mas Koki pack???