Diablo 2,LOD
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
hmmm a ktoze tvrdil ze som to robil takto? sak to bolo v jednom kuse...ja dokazem stravit za kompom velmi dlhy cas a co sa tyka diabla tak to hadam aj lamem rekordy...ale ked to tak vezmes...kolko trva prejdenie prveho partu - 2,3 hodiny? potom druhy, ten je troska pain in the ass, nemam to celkom rad hlavne Maggot Lair s tymi zosprostenymi cervami plus mantavi a chrochtavi elektricki Scarabi ci co im je, hlavne s Paladinom bez Lightening resistance som bol v prdeli, takze to mame dalsie 4 hodky, tot dokopy nech je 7 (mozno aj menej, alebo viac? neviem, stracam ja pojem o case ked sa hram) a toho dicksuckera som stretol vo Flyer Jungle ak sa dobre pamatam...takze vsetko nonstopSp1d3Rm4N_2 napísal:ale da sa to hrat takymto sposobom?Ze vytvoris HC postavu a postupne po urcitej prejdenej casti,si proste zalohujes save,a ked ta zabiiju tak tam kopnes naposledy zalohovany?
Dlho som nehral,lebo som nemal cas a vobec,ael vcera som si povedal ze si zadrtim...
TAkze bol som Barbar lvl 49 ..tak som si povedal ze idem expit,tak som isiel uz asi stý krat na baalaa..Ako ho zabijem nenaskoci lvl 50 ale lvl 60 !... Ja ze coooo to co je za haluz(stalo sa vam to niekdeyy??:() ...Hnet na to som isiel pomalycky na diabla (nightmare,obtiaznost) a mal som pomocnicku lucisnicku....Ale tu mi zabili taky hajlzi... Tak som xcel ist ozivit a vypisalo ze "momentalne nejde ozivit"... dal som save and exit lebo som isiel prec...Neskorej zapinam diablo a lucistnicka nikde...Ziadnestopy ponej:( ... Ani ozivit nic na zakliknutie pre ozivnie..PRoste ako keby som ju nemal... CO to je:(
A najhorsie ze ten lvl 60 mi naskocil miesto 50 lvl ale skill pointy pripisal 1 ako pri jednom leveli:(...stretol sa s tym niketo pls? ma to bovec s tou postavou zmysel hrat?:( (Ta lucistnicka bol cca lvl50)
TAkze bol som Barbar lvl 49 ..tak som si povedal ze idem expit,tak som isiel uz asi stý krat na baalaa..Ako ho zabijem nenaskoci lvl 50 ale lvl 60 !... Ja ze coooo to co je za haluz(stalo sa vam to niekdeyy??:() ...Hnet na to som isiel pomalycky na diabla (nightmare,obtiaznost) a mal som pomocnicku lucisnicku....Ale tu mi zabili taky hajlzi... Tak som xcel ist ozivit a vypisalo ze "momentalne nejde ozivit"... dal som save and exit lebo som isiel prec...Neskorej zapinam diablo a lucistnicka nikde...Ziadnestopy ponej:( ... Ani ozivit nic na zakliknutie pre ozivnie..PRoste ako keby som ju nemal... CO to je:(
A najhorsie ze ten lvl 60 mi naskocil miesto 50 lvl ale skill pointy pripisal 1 ako pri jednom leveli:(...stretol sa s tym niketo pls? ma to bovec s tou postavou zmysel hrat?:( (Ta lucistnicka bol cca lvl50)
-
seth82
Darca
ak si ju chcel ozivit a Diablo bol uz vzkrieseny, tak to sa neda...ak nebol vzkrieseny, a stalo sa to, tak spolu s tym ''super'' level - upom mi to dava len jedinu moznost a to BUG...Nieco podobne sa mi furt stavalo s Barbarom...kazdy raz ked som s nim hral, dosiel som do druheho actu, stretol som zlateho chrobaka co po mne furt je*al lightening a kazdy raz ked som ho zabil, tak v tej sekunde mi vyhadzalo okolo mna vsetky moje premety z mojej postavy, vratane tych, ktore som mal na sebe a je*blo ma o zem...aj napriek tomu ze som mal zivot na 100...a to vsetko vdaka akemusi bugu...skus si ulozit postavu, skopci ju, ak teda este mas taku moznost a mas nejaky save aj s tou lucistnickou, a zozen si niekde inu verziu diabla, proste ine CDs kompletne od niekoho ineho, skus to preinstalovat a potom skus znova...Mne sa to takto podarilo, ked som si pozical od kamosa dvd s jeho diablom, tak som to reinstaloval a v pohode som sa dostal dalej. Musim poznamenat, ze ked sa mi to stavalo s Barabarom, ostatne postavy funkovali ako hodinky a nic sa nesralo...Tak to je moja rada...Sp1d3Rm4N_2 napísal:stretol sa s tym niketo pls? ma to bovec s tou postavou zmysel hrat?:( (Ta lucistnicka bol cca lvl50)
-
Stenky
Professional
D][:LOD je po W3 hra co som hral najdlhsie 2 roky jednu postavu...
Level 87 Paladin. Takmer som postavil komplet Immortal King set a take nadupane itemy co som mal..... som mal zalozenych asi 20 postav kde som si kazdy item (unikat, set) odkladal po sieti
Potom dosiel patch a troska a uz to bolo o poznanie tuhsie....a dako casom som sa na to vyprdol. Dufam ze mam este saves na starom PC.....juuuuj zahral bych si to znova
HC postavy som skusal max som sa dostal s assasinkou cca na 35 lvl do nightmare. Ale ze by boli HC postavy dake terno teda nemozem povedat
Level 87 Paladin. Takmer som postavil komplet Immortal King set a take nadupane itemy co som mal..... som mal zalozenych asi 20 postav kde som si kazdy item (unikat, set) odkladal po sieti
Potom dosiel patch a troska a uz to bolo o poznanie tuhsie....a dako casom som sa na to vyprdol. Dufam ze mam este saves na starom PC.....juuuuj zahral bych si to znova
HC postavy som skusal max som sa dostal s assasinkou cca na 35 lvl do nightmare. Ale ze by boli HC postavy dake terno teda nemozem povedat
-
AurusKentauris
Light Expert
-
AurusKentauris
Light Expert
mam pvp server ak chcete pridite zahrat je tam aj novy patch ktory si mozete stiahnut na mojom ftp ftp://domines.no-ip.biz/
ip:domines.no-ip.biz
name:pvpd2
zona:-1
ip:domines.no-ip.biz
name:pvpd2
zona:-1
minule si pisal ze 8 krat a veci si mal dost na nic co ja som ta porazil z mojim barbarom lv 67 aj ked som to presiel iba 2 krat vsetkymi obtiaznostamimystique napísal:Ach ano, starucke diablo 2 + datadisk, ak sa dobre pametam tak som ho presiel 9x za barbara... vsetky obriaznosti, bez cheatov a shadowmastera, a skoncil som na 83 urovni... vynikajuca hra pri ktorej som stravil da sa povedat 2 roky zivota...
-
Jimbo
Light Expert
Diablo je legendaa
jedna z mala hier co mozem hrat znovu a znovu...
moj favorite je paladin
..prave teraz na nightmare lvl 47
z vybavy spomeniem
http://diablo2.sk/index.php?Action=Iuni ... =6&Grade=1
ta druha zhora...ma paradny dmg
+ craftnuty Blood Ring a vybava skoro cisto rare(zlte) a unique veci
jedna z mala hier co mozem hrat znovu a znovu...
moj favorite je paladin
z vybavy spomeniem
http://diablo2.sk/index.php?Action=Iuni ... =6&Grade=1
ta druha zhora...ma paradny dmg
+ craftnuty Blood Ring a vybava skoro cisto rare(zlte) a unique veci
takze tebe skubalo na 550 a mne to slapalo na 333mhz bez akychkolvek problemov a dokonca som to mastil cez multiplayer este tam mam 128mb ram a geforce mx 440 64mbmarcus-16 napísal:??to bolo nejake vykonne pentium![]()
mne to skubalo pri poriadnej rubacke aj na PIII550..
inak som to daval ya barbara najviac..nejaky lev.60..
skusal som aj amazonku +-35lev...chuderka to bola