koniec romanitky???

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...

myslíš si, že sa romantika postupom času úplne z našich životov vytráca???

áno
50
39%
nie
45
35%
nepociťujem to / neviem posúdiť
32
25%

Celkom hlasov: 127

Untitled
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Untitled »

eritrocit: no tak to teda by som bral aj ja len keby bolo s kym. A ten cintorin to veru hej a u nas nie len na dusicky podla mna lebo mame skvely vyhlad na mesto prave z cintorina.
midnight_man
Guru
Guru

all

Príspevok od používateľa midnight_man »

K teme skutky a slova: aj jedno aj druhe je potrebne treba aj mile slova a aj nalezite skutky k tomu,,velmi malo pripadov je ked netreba to druhe,,,Napr bozky.tam staci skutok,,,slova netreba,,ale zaver je asi taky ze jedno bez druheho byt nemoze :-)

K teme Koniec romantiky: KEd sa vytraca romantika,,vytraca sa laska z vztahu,,a casom sa strati aj ten vztah,,, ale myslim ze to som uz volade pisal bo mi to je povedome HH :wink:
dew6
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dew6 »

Je to veru tak...tiez mam pocit, ze ta nasa romantika sa nejak vytraca...Niekedy to netreba :oops: , no niekedy by sa to aj hodilo, nie?

Otazka pre vas: vymieraju romantici? +kolki z vas sa pokladaju za romantikov? --ja jednoznacne! :smt055 :smt055 :smt055
.I.LoVe.lOvE.
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa .I.LoVe.lOvE. »

Asi to tak je, tej romantiky je podstatne menej. S predchadzajucimi priatelmi to bolo maximalne neromanticke, neviem, mozno tam nebola laska, mozno to nemali v povahe (byvalemu som za to nestala, sukat s inou sa viac oplatilo : ( )... Ale teraz som akosi zacala znova verit na romantiku... Terajsiemu priatelovi na tom strasne zalezi, este nikdy som nebola tak spokojna, nejde o tu materialisticku stranku veci, ale o ten cit co k tomu dava... Sem tam sa prebehne na zahradku a donesie mi nieco pekne (naposledy Snezienky)... Som strasne spokojna, mozno je to tym, ze sme sa dali dokopy na Valentina... :) Ale je to anjelik...
A co sa tyka spolocnosti okolo mna, malo kto je romanticky... (moj ex mi na MDZ povedal, ze on take krepe sviatky neuznava :? ) Spolocnost je dost ina, malokomu zalezi...
midnight_man
Guru
Guru

dew6 napísal:Otazka pre vas: vymieraju romantici? +kolki z vas sa pokladaju za romantikov? --ja jednoznacne! :smt055 :smt055 :smt055
nemyslim...jeden cas sme tu vymysleli KBR klub beznadejnych romantikov,,,tak vitaj medzi nami :)
dew6
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dew6 »

midnight_man napísal:nemyslim...jeden cas sme tu vymysleli KBR klub beznadejnych romantikov,,,tak vitaj medzi nami :)
Velmi pekne dakujem za prijatie do klubu - verim, ze nas tam je dost, aby sme tym "nakazili" aj ostatnych :wink:
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

midnight_man napísal:nemyslim...jeden cas sme tu vymysleli KBR klub beznadejnych romantikov,,,tak vitaj medzi nami :)
To kedy kto vymyslel? :) A ako sa členovia navzájom poznajú? :D
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Tipujem ze to je klub na urovni...no ako kebyze si mi teraz zalozime KPCH...Klub peknych chlapcov :).
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Vigor napísal:Tipujem ze to je klub na urovni...no ako kebyze si mi teraz zalozime KPCH...Klub peknych chlapcov :).
Už len škoda, že ty by si člen byť nemohol :D /joke/
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Mozes ho zalozit Vigor, ale nevezmeme Ta don :P
//tak to se povedlo
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Ehm...jakozto zakladatel nemusim splnat podmienky pre vstup :) .

mi-chau zeby si bol pomaly :P ? (joke)

Inak aby som aj k teme pisla. Taakze, zoberem si situaciu, ked ste dievca nevideli asi mesiac, ta sa teraz vracia domov, z mailov a inej komunikacie uz citit take to napatie. Velmi sa na nu tesim, ona na mna tiez..aj ked spolu mame vztah stale priatelsky, zvlast poslednu dobu zacinam mat pocit akoby sa to lamalo TYM smerom :) . Mozno si to nahovaram, mozno nie, ale tak ci tak, chcel by som ju dajako prekvapit ale jaksi nemam ziadne napady. Pomoooc...inak erik ma tu cest, ze aj vie o koho sa jedna :) .
mi-chau
Darca
Darca

Cas odoslania je rovnaky, a Eritro ma prednost bo je tu po protekcii (ha-ha)
Skoncime ten chat :roll:
peace
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa peace »

Veru, aj ja mám taký pocit. Mladí dávajú prednosť mobilom a pc, ako stretnutiu s milovanou osobou. :(
mi-chau
Darca
Darca

`peace` napísal:Veru, aj ja mám taký pocit. Mladí dávajú prednosť mobilom a pc, ako stretnutiu s milovanou osobou. :(
Jasne, mal za nou bezat do Tajikistanu, ze? Alebo kde to je?
// sorry, vlastne vseobecne mas pravdu, myslel som ze mi narazas na mojho Vigora
wwannessa
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa wwannessa »

Podľa mňa sa romantika nevytráca. Hoci sa s ňou väčšina nestretáva každý deň. :(
Každí človek je v kútiku dúše romantik. Lebo aj keď si to nepriznáme každí tuži nájsť svoju spriaznenú dušu, milovať a byť milovaný.
A ak ju nájde a poriadne ho to chytí za srdiečko, tak aj ten, kto si myslí, že romantika je hlúposť zrazu pri večery s milovanou osobou vymení lampu za sviečky, techno za sladáčiky... :roll:
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

Ja sa povazujem za romantika no akosi sa to romanticke citenie v poslednej dobe vytratilo na vrati sa ked bude čas :wink:
midnight_man
Guru
Guru

wwannessa napísal:Podľa mňa sa romantika nevytráca. Hoci sa s ňou väčšina nestretáva každý deň. :(
No nie kazdy ma to stastie zazivat romantiku kazdy den...aj to ma svoje vyhody ;) ked je to raz za cas je to vzacnejsie
wwannessa napísal: Každí človek je v kútiku dúše romantik.//vymení lampu za sviečky, techno za sladáčiky... :roll:
Ano kazdy je romantik :) kazdy tuzi byt milovany :) a citit ze ma nieoho pri sebe...hold niekdo to dava najavo tak..a niekdo tak....

/// a k tomu vyracaniu romantiky....viete..zalezi na partneroch ci to dovolia!!! je to len a len na nich ako sa k tomuto "problemu" postavia...a bud ho vyriesia..alebo... :cry:
wwannessa
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa wwannessa »

midnight_man:
máš pravdu... raz za čas je to výnimočnejšie :)
Danny_Vin
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Re: koniec romanitky???

Príspevok od používateľa Danny_Vin »

maryinka napísal:ahojte.nezdá sa Vám, že dnešná doba je taká inakšia,ako to bývalo voľakedy..sms-ky, telefonáty, emaily, chat..všetko je také umelé a prostredníctvom techniky..vidíme sa cez "zázračné" skrinky, aj keď sme od seba míle vzdialení, počujeme sa..
táto doba nám ponúka všetko, na čo si len spomenieme..
ale nemáte pocit, že sa vytratila ROMANTIKA???
Skor by som povedal, ze moderne vydobytky vytlacili napr. romanticke pisanie listov a i. Ale romantika sa nevytratila, ta pretrvava, aj ked sa zmenila doba... niekomu sa moze zdat romaticka sms-ka, ktoru dostal/a od svojho/svojej milovaneho/milovanej rano pri prebudzani a prijemne ta naladi do dna. Iste, ze to nie je co byvalo, ale to ze doba sa zmenila ti nebrani pisat zamilovane listy (posta stale existuje), alebo vecera pri svieckach, ci romanticka jazda na koni... Asi by som povedal, ze teraz mas este viac moznosti ako svoju polovicku prjemne prekvapit a byt romanticky. Ale je pravda, ze nove generacie, ktore nastupuju, si tu romantiku zrejme uz az tak neuvedomuju...
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: koniec romanitky???

Príspevok od používateľa jin »

erytrocyt napísal:To kedy kto vymyslel? :) A ako sa členovia navzájom poznajú? :D
Prvá strana :P
Danny_Vin napísal:Iste, ze to nie je co byvalo, ale to ze doba sa zmenila ti nebrani pisat zamilovane listy (posta stale existuje), alebo vecera pri svieckach, ci romanticka jazda na koni... Asi by som povedal, ze teraz mas este viac moznosti ako svoju polovicku prjemne prekvapit a byt romanticky. Ale je pravda, ze nove generacie, ktore nastupuju, si tu romantiku zrejme uz az tak neuvedomuju...
Hej to je jasné, ibaže v listoch kedysi bolo aj akési čaro napísania listu samotného. Bol to proste akt, ktorý dnes vytlačilo písanie na icq s tým, že daná osoba si to prečíta hneď. Aj to čakanie na správu/odpoveď malo svoje čaro. Proste listy sú imho neporovnateľné. Ako si hovoril, že máme viac príležitostí, tak to je fakt. Iba si väčšinou (žiaľ) vyberáme tie pohodlnejšie, miesto tých romantickejších. Nove generacie? Škoda že už asi nespoznajú to búšenie srdca pri obliznutí známky a vhodení listu do schránky...O tom sa väčšina z nich dozvie už iba z filmov. Nové generácie vyrastú na internete, 3G volaniach s rodičmi, SMSkách a ICQ...
Napísať odpoveď