TAXI 4
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
TAXI 4
Čo na to hovorite ? tešite sa na to ? ja neuveritelne .
- Prílohy
-
- 34smfch.jpg (18.13 KiB) 1381 zobrazení
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Jednotka vyborna, dvojka uz poslabsia, ale to co spravili trojke bolo krute. Stvorka bude podla mna naj, lenze bohuzial najvacsi shit roka
A este tam aj daju 407, ktora nema poriadny sportovy charakter ani s V6. To bude chciet vela efektov aby bolo to auto rychle a este ked to ma dosiahnut rychlost potrebnu pre vzlietnutie ..

-
zvonenie33
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Videl som vsetky 3 casti a urcite si pozriem aj tuto 4. Ale ta 407 bude mat novy tuning.
vid http://storage.canalblog.com/13/98/163872/7060747.jpg
-
H@luzak
Expert
Tak to som vidiet nemalpHysIQ napísal:Videl som vsetky 3 casti a urcite si pozriem aj tuto 4. Ale ta 407 bude mat novy tuning.vid http://storage.canalblog.com/13/98/163872/7060747.jpg
Už sa to trocha podobá na tu lietadlovú loď
Ak chceme hovoriť naozaj o prirodzenej, nenútenej, jednoduchej, príjemnej, zábavnej komédií s rýchlym taxíkom, jej sympatickým šoférom, ktorý nikdy nemá čas na priateľku, vystresovaným policajtom, podareným policajným šéfom a sexi "tvrdou" policajtkou s peknými zábermi rýchlych kolies môžeme hovoriť o Taxi 1.
Všetky ostatné časti by som považoval za snahu a vyryžovania peňazí po úspechu jednotky. Bohužiaľ to aj tak dopadlo, z prirodzenosti sa stáva trápnosť ktorá môže smelo konkurovať aj americkej produkcii
(opakované vtipy už nie sú vtipmi)
Mimochodom (žiadne "btw" lebo na "btw" Vám poviem iba OMG, a potom sa Vám ešte vysmejem, ale aj na to použijem LOL
) takže mimochodom.. videl som "upútavku" (pozor, žiadny trailer) na Taxi 4 a vyzeralo to naozaj otrasne. Už ani tá upútavka sa nedala pozerať
Škoda, treba vedieť kedy prestať. 
Všetky ostatné časti by som považoval za snahu a vyryžovania peňazí po úspechu jednotky. Bohužiaľ to aj tak dopadlo, z prirodzenosti sa stáva trápnosť ktorá môže smelo konkurovať aj americkej produkcii
Mimochodom (žiadne "btw" lebo na "btw" Vám poviem iba OMG, a potom sa Vám ešte vysmejem, ale aj na to použijem LOL
-
krupica_dnb
Medium Professional