Do akej miery...

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
DarkMan_PV
Light Expert
Light Expert

Do akej miery...

Príspevok od používateľa DarkMan_PV »

Do akej miery mám tolerovať priatelke stykavanie sa s inymi chlapcami??

napr.dovolili by ste frajerke ist s inym do kina?
hmm alebo na kofču
alebo keby ste videli vasu babu rozpravat sa s inymi,sranda je atd...
alebo by travila vic casu s inymi ako s vami?
......................................................................
Abo ako je to u vas??
kde je ta hranica,kde by ste povedali ze dost!
midnight_man
Guru
Guru

all

Príspevok od používateľa midnight_man »

tazka otazka...ono vsetko sa zacina tym ze ideme na kofcu....potom do kina a tak..na kofcu je to este OK :) ale pri tom kine sa treba opytat ze preco tam ide snim? preco nie stebou? ved vy spochu chodite a ked chce ist do kina preco nejde s tebou? :) ...myslim ze tu kofcu by som zniesol(nie pravidelne) aj to kino 1,2x by som predychal...aj objatie ineho chalana ...bozk na lice uz nie napr... :) to moc zalezi od danej situacie :) neda sa to dako zovseobecnit :wink:
bonedaddy
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa bonedaddy »

no tak urcite by som dost povedal pri tom stretavani sa castejsie ako so mnou,aj to kino by som obmedzil inak v poho
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Dobry vztah je zalozeny na dovere. Ak sa mate radi tak by som sa urcite nebal ze ta podvedie.

A neviem neviem ci by som jej dovolil ist s nejakym inym chlapcom do kina. Keby mali stretnutie zo strednej, ze tam idu ako partia, urcite by som s tym nemal problem.
Digital6
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Digital6 »

Vtedy by som povedal dosť keby s inými trávila viac času ako so mnou!!!Neviem je to čudné že chodí na kofolu s tvojimi kamošmi :?
midnight_man
Guru
Guru

all

Digital6 napísal:Neviem je to čudné že chodí na kofolu s tvojimi kamošmi :?
A dost to mrzi cloveka ked sa na to kuka :(
DarkMan_PV
Light Expert
Light Expert

bo akurat mi pise ze ju jeden tpack pozval do kina a ze nejde bo je to pozde a powedala ze by sla kebyze skorej ale istone sama lebo ze on je daky uchyl ze by sa bala :D no akoze newem ci mozem werit,bywa mrtne daleko :? :?

a na kofcu isto s dakymi chodi,ja newem necheckujem ju...nemam ako :D
Lolofon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Lolofon »

ak raz za cas by vypadla von aj s niekym inym v poho , kofca po skole dalo by sa..... ,kino uz neviem, ale mozno este....... viac by som nikomu nedovolil nesom velmi ziarlivy ale vsetko ma svoje medze ,mne netreba aby zmenila priatela 8),,,,ak ju nejaky zacne velmi obletovat tak ho s dvoma-troma partakmi uzemni :twisted: . moja rada podpichni ju aj ty,vyjdi si aj ty von s inou,len to zase neprezen,,,, :wink: ,nech si nemysli ze je jedine dievca na svete :P
thief596
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa thief596 »

ja osobne by som nemal nic proti.. ako bolo predomnou povedane, zalezi na dovere..ja mam jedneho kamarata a zvykneme sa chodit zabavat.. teda taka vecsia partia..a on ma pozna dost dobre, vie aky som ..ale nedaj boze aby som tancoval s jeho kockou..to sekera hned do chrbta..a nieto este na silvestra si pripit a dat si navzajom pusu :shock:

k teme: ja osobne s tou kofcou to nevidim tak tragicky, ale to kino to by som uz asi neuniesol.mozno 1x max 2 ale potom by som ziadal poriadne vysvetlenie..ale zase na druhej strane sa moze stat ze co ak sa tam stretne s inym ? :? tazko sa hovori mne osobne k tejto teme pretoze ja nemam priatelku..mozno by som bol dost neprijemny
DarkMan_PV
Light Expert
Light Expert

hmm,ale tak..vecico sa naozaj stali.

Zavolal jej nejaky 19 rocny (poznam ho) ze aby sla kus von s nim (my vtedy snou tez) a ona ze hned pridem,vynadam mu!Samozrejme prisla o polhodinu prechadzali sa po celej dedine,a ked som ju odprevadzal domow tak on tam tez pribehol no ale isel kus pred nas tak ona za nim dobehla a isla s nim my asi o 3 metre za nimi (my,akoze ja,a kamosi nejaky) tak som sa zvrtol a caw..
take mi vic krat urobila ale sak vzdy sa to potom urovnalo no wete,w mojom veku ked sa vam baba prosi prosii nehnevaj sa bla bla :lol:

btw:do toho kina ide :D
Skorocel
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Skorocel »

DarkMan_PV napísal:hmm,ale tak..vecico sa naozaj stali.

Zavolal jej nejaky 19 rocny (poznam ho) ze aby sla kus von s nim (my vtedy snou tez) a ona ze hned pridem,vynadam mu!Samozrejme prisla o polhodinu prechadzali sa po celej dedine,a ked som ju odprevadzal domow tak on tam tez pribehol no ale isel kus pred nas tak ona za nim dobehla a isla s nim my asi o 3 metre za nimi (my,akoze ja,a kamosi nejaky) tak som sa zvrtol a caw..
take mi vic krat urobila ale sak vzdy sa to potom urovnalo no wete,w mojom veku ked sa vam baba prosi prosii nehnevaj sa bla bla :lol:

btw:do toho kina ide :D
Povedz jej, ze do toho kina pojdes s nimy a sleduj ako zareaguje... a ak je ten chalan nejaky jej dlhodoby kamarat, tak v pohode, ale ak sa poznaju kratko, maj oci radsej na pozore...
Lolofon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Lolofon »

tak toto asi nieeee, :shock: asi by sa mi to nepacilo velmi ,keby mi to moja spravila ,asi by tpotom nasledoval dlhy rozhovor, tu ide o princip :!: ,trebalo by jej asi vysvetlit nech sa uvedomi :o
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

frajerka nie je tvoj majetok....
vztah je o tom, ze obaja chcu byt spolu. ked sa ona rozhodne, ze chce travit cas s niekym inym, dokonca ovela viac casu ako s tebou(nie len ako kamaratka alebo v partii), tak by si mal porozmyslat preco. ak nato neprides, opytaj sa jej. nato ti narastli usta(ano, mimo tlacenia jedla pred telkou).
vztah zivot vylepsuje, nie nahradza.
midnight_man
Guru
Guru

enter00 napísal:frajerka nie je tvoj majetok....
V tomto mas pravdu 100% tnu...no niektori ludia to nechapu(nenarazam tu na nikoho ;) )
enter00 napísal:ked sa ona rozhodne, ze chce travit cas s niekym inym, dokonca ovela viac casu ako s tebou(nie len ako kamaratka alebo v partii), tak by si mal porozmyslat preco.
ano skus porozmyslat ci problem nebude aj u teba nielen vzdy na druhej strane..lebo clovek vzdy hlada na druhom,,najprv treba na sebe
enter00 napísal:vztah zivot vylepsuje, nie nahradza.
No v mhnohych pripadoch sa stava neoddelitelnou sucastou a ked niekdo vidi ze to speje k tomu ze by to mohol stratit malokedy rozmysla racionalne :/
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: Do akej miery...

Príspevok od používateľa jin »

DarkMan_PV napísal:Do akej miery mám tolerovať priatelke stykavanie sa s inymi chlapcami??

napr.dovolili by ste frajerke ist s inym do kina?
hmm alebo na kofču
alebo keby ste videli vasu babu rozpravat sa s inymi,sranda je atd...
alebo by travila vic casu s inymi ako s vami?
......................................................................
Abo ako je to u vas??
kde je ta hranica,kde by ste povedali ze dost!
Nuž do kina by som jej nieže nedovolil ísť /zákázať človeku nemôžeme nič/ ale skôr by som sa snažil prísť na príčinu prečo s ním a nie so mnou. A určite by som sa s ňou o tom porozprával.
Na kofču? V pohode, ale aby to nebolo veľmi často a musel by som toho chalana poznať, no v tomto prípade by som sa snažil dojsť na to, že čo tým sleduje/jú.
Rozprávať? To je to najmenej. Sranda musí byť, ale vo vzťahu odtiaľ potiaľ.
A ak by trávila viac času s nejakým iným, tak by bola pre mňa stratená, pokiaľ by pre to nemala veľmi dobrý dôvod. Ak by ho nemala a vyhovárala by sa, rozišiel by som sa /ľahko sa to hovorí/, aby som ušetril trápenie sebe aj jej. Ale to je vážne iba hypotetická rovina, v reáli by tento posledný prípad bol oveľa ťaťší a záležalo by aj na okolnostiach.

Každý z týchto prípadov je naviac podmienený mierou žiarlivosti a podozrievavosti partnera.
Mr.Jack
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mr.Jack »

mal by si sa v prvom rade porozprávať otvorene snou... všetko je o dovere, ale... ..ono to začína vieš 1 nevinou kofčou, potom len tak stretávaním a častým (viac ako stebou) a potom z kamatáta sa stáva už nie llen kamarát..... (vlastná skusenosť) ...skus si prečítať temu "naj kamoš" tam máš príklad ako to može dopadnuť.... ale nemusí
.. moj naj kamarát ma frajerku a ja snou tiež trávim čas aj bez neho (kino však nie), najaká ta kavička a tak... ale proste ja ju beriem ako jeho frajerku a nie ako nejaku ženu... a on to vie a preto mi na 100% doveruje a vobec mu to nevydí, lebo vie že ja ho nezradím
GeeKoon
Expert
Expert

Príspevok od používateľa GeeKoon »

ja hovorim ze som tolerantny clovek...ale neviem si predstavit situaciu ze sa niekto bozkava (na lico) s tym mojim kuskom stastia...ale zase keby som bol ja v kozi toho kamarata, tak by som si k nej ani nesadol blizsie ako na dva metre :-) ten druhy musi mat tiez v sebe nieco ako brzdu...lebo ked nema, tak to dobre nie je...a moze sa to kludne v mojej nepritomnosti zvrtnut velmi zle...

EQ
DarkMan_PV
Light Expert
Light Expert

do kina snou asi tazko,bo byva daleko!!Je to cele dost cudne :lol:
btw: nekedy s nim chodila :lol: :lol:
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

každý ma tie hranice niekde inde.. ja sa riadim pravidlom čo nemáš rád ty nerob druhým.. to znamená že ked niečo také vidíš a vieš čo holka k tebe cíti a si si istý jej citmy tak nevidím problém..
si povedz že ty by si predsa bral do pohody ísť s nejakou holkou na kofču alebo do kina a keby ti niečo vyčítala tak by sa ti to zdalo smiešne...
ja to robím tak že ked už niečo spravím tak si pomyslím ako by som sa v prvom rade cítil ja keby mi to spravila holka a zase na druhej strane čo je rpirodzené pre teba tak jej nevyčítaj
devo159
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa devo159 »

No mna by skor kofca nasrala rovnako ako aj kino kedze nerada chodi si niekam sadnut do podniku... volal som ju niekolko krat ale nesla takze by mi bolo neprijemne ze ide s druhym a somnou nie...a to kino? No aj to je tak dajako...ja mam dlhe nohy tak sa tam zle zmestim ale keby sa ma spytala ze ci nechcem ist tam s nou aj tak by som siel rad :oops: my to inac nepodrebujeme lebo moja laska byva vedla mna (sme susedia na tom istom poschodi ) :P
Napísať odpoveď