naj kamos

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
jin
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Mr.Jack napísal:máš 100% pravdu a suhlasím stebou. ale ked ona mi tak strašne chýba a možno už by mi stačilo aspon jej kamaráctvo... a čo sa tíka jeho viem odpustiť strašne vela a toto asi fakt nie... nechcem ho už nikdy v živote vidiet, bo ked ho niekto spomenie, alebo vydím, hned mám na očiach všetko čo spravil, a že som mu to dovolil a nespravil som preto nič... :(
Jej kamarátstvo nestratíš, pokiaľ sa o to vyslovene nebudeš pokúšať. To máš a budeš ho mať aj vďaka tomu, že teraz cíti, že Ti ublížila a bude sa k Tebe snažiť správať náležite k tejto skutočnosti. Viem, že je ťažké na ňu prestať myslieť, no ono to prejde samo. A zlosť na neho? Tá tiež oslabne, no budeš ju mať v sebe zafixovanú dlhý čas, čo je dobré, nakoľko si bude uvedomovať, čo spravil - pokiaľ má toľko charakteru /čo je teraz možno úplne k neviere/.
Mr.Jack
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mr.Jack »

jin napísal:Jej kamarátstvo nestratíš, pokiaľ sa o to vyslovene nebudeš pokúšať. To máš a budeš ho mať aj vďaka tomu, že teraz cíti, že Ti ublížila a bude sa k Tebe snažiť správať náležite k tejto skutočnosti. Viem, že je ťažké na ňu prestať myslieť, no ono to prejde samo. A zlosť na neho? Tá tiež oslabne, no budeš ju mať v sebe zafixovanú dlhý čas, čo je dobré, nakoľko si bude uvedomovať, čo spravil - pokiaľ má toľko charakteru /čo je teraz možno úplne k neviere/.
čo sa týka jej, dnes som jej po 3 týždnoch napísal 1SMS, že som nad tým rozmýšľal a chcem byť snou normálne kamarátiť...
odpoved: že je velmi rada, že som si to premyslel a že jej velmi chýbam..
sícec neviem či to pôjde tak ľahko, lebo lubiť neprestaneš zo dna na den, ale pokusím sa oto, lebo mi nanej velmi záleží...
a čo sa týka jeho: ako kamarát umna už skončil... preruším sním uplne kontakt. ..ale sklamal ma a to velmi, to by som onom nikdy nepovedal...

Ďakujem aj Vám všetkým , že ste mi to pomohli ujasniť si. :wink: :(
Globusko
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Globusko »

ze ma sklamal kamos sa mi stalo nedavno..a aj kamoska..a sere ma to riadne :?
Napísať odpoveď