Skusenosti s pracovnymi agenturami (NOARA)

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
XilleR
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Skusenosti s pracovnymi agenturami (NOARA)

Príspevok od používateľa XilleR »

Chcel by som upozornit na pracovnu agenturu NOARA alebo NOARA Property

Konkretne ide o ponukanu pracu v Spanielsku, kde posielaju ludi s tym ze maju pre nich pracu, no nakoniec sa vyparia a su len v telefonickom kontakte, kde slubuju pracu "zajtra, pozajtra, v pondelok urcite bude". Zatial je tam asi 19 ludi od nas a pracu maju 4 a niektory robia na cierno.
Tiez som sa dopocul o ponukanej praci v Anglicku, kde zo stoviek ludi nasli pracu len ojedinelym stastlivcom ...a ubytovne vobec nieje podla toho co vam narozpravaju pred cestou a stava sa ze niesu k dispozicii ani udrzbari aby to davali do poriadku.
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

Neviem o Spanielsku.Ale ak sa jedna o UK,tak tam jasne pisu,ze zabezpecia ubytovanie(maju rozne kategorie-necakej,ze za 150lib. na mesiac budes mat nejaky luxus) no a co sa tyka prace,ze pomozu sa zaregistrovat,vybavit formality a MOZNO aj zozenu pracu ,ale NEGARANTUJU ju...Ty si teraz v Spanielsku?
XilleR
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa XilleR »

nie, isiel tan bracho s dalsimi kamosmi ...za sprostredkovanie prace si zaplatili nemaly peniaz a nenasli im nic ...potom ze im tie peniaze vratia, ale za cestu a dva tyzdne ubytovanie stravu uz nie ..keby boli v UK tak si skor nieco najdu pretoze po anglicky akotak vedia, ale v Spanielsku?

..tak som chcel len upozornit, pretoze tam zrejme posielaju dalsich ludi, pre ktorych samozrejme pracu nemaju
Patrick7
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Patrick7 »

Takéto svinstvá sa dejú často. Sestra bola s priateľom cez agentúru v Česku a nakoniec nebola robota. Našli si ju po pár dňoch a v úplne inej agentúre. Vždy pred takouto prácou si treba poriadne prečítať zmluvuaž potom ju podpísať.
Napísať odpoveď