Chcel by som upozornit na pracovnu agenturu NOARA alebo NOARA Property
Konkretne ide o ponukanu pracu v Spanielsku, kde posielaju ludi s tym ze maju pre nich pracu, no nakoniec sa vyparia a su len v telefonickom kontakte, kde slubuju pracu "zajtra, pozajtra, v pondelok urcite bude". Zatial je tam asi 19 ludi od nas a pracu maju 4 a niektory robia na cierno.
Tiez som sa dopocul o ponukanej praci v Anglicku, kde zo stoviek ludi nasli pracu len ojedinelym stastlivcom ...a ubytovne vobec nieje podla toho co vam narozpravaju pred cestou a stava sa ze niesu k dispozicii ani udrzbari aby to davali do poriadku.
Skusenosti s pracovnymi agenturami (NOARA)
Neviem o Spanielsku.Ale ak sa jedna o UK,tak tam jasne pisu,ze zabezpecia ubytovanie(maju rozne kategorie-necakej,ze za 150lib. na mesiac budes mat nejaky luxus) no a co sa tyka prace,ze pomozu sa zaregistrovat,vybavit formality a MOZNO aj zozenu pracu ,ale NEGARANTUJU ju...Ty si teraz v Spanielsku?
-
XilleR
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
nie, isiel tan bracho s dalsimi kamosmi ...za sprostredkovanie prace si zaplatili nemaly peniaz a nenasli im nic ...potom ze im tie peniaze vratia, ale za cestu a dva tyzdne ubytovanie stravu uz nie ..keby boli v UK tak si skor nieco najdu pretoze po anglicky akotak vedia, ale v Spanielsku?
..tak som chcel len upozornit, pretoze tam zrejme posielaju dalsich ludi, pre ktorych samozrejme pracu nemaju
..tak som chcel len upozornit, pretoze tam zrejme posielaju dalsich ludi, pre ktorych samozrejme pracu nemaju