len tak mi to prislo na um.ze ked napr. niekto potrebuje surne poradit a ked bude niekto na kanali tak sa to bude dat.A nie ako tu ze musi cakat kedy dostane odpoved ked to momentalne potrebuje.
rozmyslal som uz aj nad serverom na ktorom by sa to dalo a to je irc.i.cz a kanal by mohol byt hojko.com
chcem sa opytat na vas nazor ci hej alebo nie.
alebo nejake navrhy k tomu
tusim ze zaciatok niekedy v lete-jesen 2005
na zaciatku to ako tak slo, ale neskor tam bolo par tych istych ludi, povacsine vedenie takze to stratilo zmysel
IRC tu bolo aj o dost neskor, rozumej pol az tristvrte roka do zadu. Ale ako vravi sundevil, nebol vobec vyuzivane. Par krat som tam zabrdol, ale nic, prazdno. Tak sa to zrusilo. Pochybujem, ze sa o5 niekedy nahodi.
schw33k napísal:preto som sa na začiatku pýtal , že koľko bolo v tej dobe userov , či v súčastnosti nieje online počet neporovnatelne vyšší ...
Nie je. Ak prezeniem, tak pocet online, rozumej aktivnych, userov je 2x vyssi ako vtedy. Celkovy pocet uzivatelov (90% prilezitostnych navstevnikov fora) je dvojnasobny.
ved to nie je problem urobit kanal ale treba to dat nejako vediet aj inym userom a nie ze ja to urobim a nic. ze ani po mne pes nebrechne tak to potom moyem zabalit.Tak mam to urobit .Ked sa to schvali tak to urobim na irc.i.cz kanal hojko.com.
lollo napísal:ved to nie je problem urobit kanal ale treba to dat nejako vediet aj inym userom a nie ze ja to urobim a nic. ze ani po mne pes nebrechne tak to potom moyem zabalit.Tak mam to urobit .Ked sa to schvali tak to urobim na irc.i.cz kanal hojko.com.
Cakam na dalsie vyjadrenie
skúsiť by sa to mohlo, poprípade by admini hodili odkaz niekde hore.
Len mala technicka... ked budes na tom svojom serveri, skus dat prikaz /map a potom pochopis, ze irc.i.cz je sucastnou ircnetu a nie nejaky samostatny server. To ja len keby to nahodou nebolo jasne. A nechapem co tu z toho robis vedu, zalozit ten kanal moze uplne hocikto a ked Ti tam nebude nikto chodit, rychlo ta to prejde. Dalej bez normalneho botnetu to navyse moze hocikto tejknut a je po kanale. Tak prestan vypisovat stupidity. Ked nieco spravis ozvi sa, zatial dovidopo.
schw33k napísal:v živote sa to nedohodlo , myslíš , že niekedy sa dohodne ?
no neviem , myslím , že raz za čas by bolo múdre otestovať či by sa nápad neuchytil ...
okej, takze stredu 4.4 o 21.00 text konfera na skype alebo msn:)
potvrdte ucast
to niekto este pouziva MSN? ale nie, vazne... je vhodnejsie takto povedzme dohodnut urcity termin a miesto kde sa stretnut, ako robit permanentny kanal.