Menu do Se k610i
-
RoQa
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Menu do Se k610i
Poradte mi prosim ako si mam nahrat vlastne stiahnute menu do sek610i? Vsetci mi hovoria ze cez program PhoneXS ale mne to nechce najst fon ci co . 
-
nejakymarko
Addict
K610 menu
aky mas firmware v telefone? zistis to z z logu PhoneXS - hod sem vypis 
K610 menu
hodte ten log s PhoneXS alebo PhoneXS++ -mozno budete mat stastie a budete happy
potom budeme vediet ako co dalej!
K610 menu
da sa
a to je jedno aký má CID,len akurat že CID49 si urobiš doma zadarmo
CID51 a 52ide uz teraz tiez! ale najprv treba zaplatit 10 Euro a potom sa da meniť priamo s telefonu ! (vdaka rusom za ich nápad
)
CID51 a 52ide uz teraz tiez! ale najprv treba zaplatit 10 Euro a potom sa da meniť priamo s telefonu ! (vdaka rusom za ich nápad
no toto robilo aj mne, mas urcite najnovsiu verziu ? Ja ani neviem, ale ked som to asi 10 krat urobil z nicoho nic sa to spravilo, ale CID nie je az taky dolezity. Staci ked si nahras najnovsi FW.Joxxo napísal:Chcem flashnut menu alebo dat FW z ineho fonu....a cez ten phone xs mi nechce zistit....nevies preco ? normalne mi napise ze mam 30 sec. a ja vypnem mobil potom drzim C dam ho zapnut a nic nerobi nakoniec mi na pise daco erro a cannot open port....
A k tomu flash menu. K610i sa da flashnut na W660i alebo K530i. Na W660i mas aj flash menu, ale tusim je chyba vo FW, pretoze ked chces pustit Walkman musis mat zapaty Face Warp a flashovat na K530i sa ti moc neoplati, takze musis cakat
to je vsetko co viem