Ale mi povedz, ze ked niekto zvladne max 20 naraz tak ze bude moct robit serie. To tazko.P3Bo napísal:Skor by som povedal ze pri seriach sa sval viac prekrvi ako len pri jednej serii nadoraz.
Kolko robit klikov....
-
.:!*punisher*!:
Amateur
podla mna je to kravina lebo to je dost lahucke toto spravit a tato jedna piramida na jeden den? ved to je jak keby si nic nerobilKuric napísal:Kliky rob piramidovo! 2,4,8,10,12,10,8,4,2 Normalne si za*eb 2 postav sa a zase 4 , atd........... Ked to das bez problemov tak si na tom s klimi v pohode , Ccvicim to tak uz dobre dlho a v klikoch som fakt dobry
ja robievam takto:
nohy rovno: 10, 12, 15, 20, 25, max
nohy hore: 10, 12, 15, 20, 25, max
medzi seriami mam 40-50 sekundove pauzy
-
Te-wei
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: kliky
Na silu? Skôr by som povedal na vytrvalosť a na rýchlosť/švyh. Ale zasa záleži aké kliky robiš,že?miki7779 napísal:podla mna su kliky dobre len na silu ale ked chcete vizerat aspon kus namakano tak skocte tak 3x do tyzdna do fitka a je to
Moje oblúbené su na hankach ukazováka a prostrednika a na štrku s nohami na lavičke... ta slasť bolesti keď máš rozbité hánky je nenapodobitelná...
Neviem ci to tu uz bolo ale nevadi ....ja som raz skusal kliky ale trosku v inych opakovaniak.... potrebujes cas a stopky alebo rucickove hodinky alebo nieco co ti bude merat cas (logika co?)
Princip:
Takze spravis urcity pocet klikov ktory zvladnes cca 10-30 (kto je ako zvyknuty) to je na zaciatok.....Takze nastavis stopky alebo hodinky na zaciatok a spravis kliky...do konca minuty odpocivas a zase makas ...takto to opakujes 15-25 min... ak nevladzes tak znizujes pocet klikov v opakovani
...toto cvicenieje dobre ak nemas pristup k posilke...slubujem ze kto to bude robit podstivo tak sa spoti ako mys a ruky sa mu budu triast ze sa ani nebude vediet najest 
Takze spravis urcity pocet klikov ktory zvladnes cca 10-30 (kto je ako zvyknuty) to je na zaciatok.....Takze nastavis stopky alebo hodinky na zaciatok a spravis kliky...do konca minuty odpocivas a zase makas ...takto to opakujes 15-25 min... ak nevladzes tak znizujes pocet klikov v opakovani
-
Te-wei
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
+ deltoidykali520 napísal:Kliky na siroko maju ucinok na prsia kliky na uzko zase na trisepsi
P3 - jo to je prvoradé, robiť cvik správne, aj kôli efektivite, aj kôli prevencii pred zranením.
Inak, ja som cvičieval, teda len tak s pasie skúšal kliky zo stojky na rukách a docela haluz,teda žiadne serie alebo tak, len skúšal. Ale moje nakoblúbenejšie kliky sú ako som už spomínal s nohami na lavičke a hankami na štrku. ja neviem, ale určitý stupeň bolesti ma vie pekne vyhecovať k lepším výkonom. Poznáte to niekto?