Vek
to kto je ten "hu"?minco326 napísal:no ja mam rovnaky problem a neviem ako by to bolo ja mam 17 a ona 14 ale mam hu rad
a v com vidis akoze problem? Ty si dieta s obcianskym a ona je dieta bez obcianskeho... mas pravdu toto je naozaj problem
Nemusi to byt vzdy az take vazne, ved 3 roky nie je ziadny extrem, pokial ste na priblizne rovnakej mentalnej urovni a mate si co povedat, ale aj tak tomu nedavam velku sancu, ale to neznamena, ze pre teba to nie je ta prava, mozno to u vas skonci svadbou.
-
krupica_dnb
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
ako spoznavanie to je v pohode, ale viac asi nie. ty mas 16 si na strednej. tam vidis veci uz inak ako 13 rocny na zakladke. ja ked som mal 14 a bol som prvak na strednej, tak som mal spoluziacku, ktora chodila z 28 rocnym chlapom. cize bol raz tak stary ako ona. ked za nou prisiel, sme mysleli ze to je jej foter. zarasteny, okuliare (ako keby robinzonovi kruzoovi z oka vypadol) nedavno som ju videl z nejakym starym paprdom a ked som sa tak zahladel, tak som ho spoznal. bol to ten isty robinzon. a odvtedy uz ubehlo 12 rokov. cize im to stale klape. aj ked bola taka mlada vtedy.
-
jin
VIP
Re: Vek
Vzťah? 13-ročná?? WTF?!!Harlequin napísal:ano len potvrdim, bude to urcitte krasny vztah...
13 ročná holka si ešte neuvedomuje svoje city a ani ich nevie objektívne identifikovať. TU nehovoríme o vzťahu , ale o maximálne chodení. Aj keď s 13-kou si to neviem predsaviť už iba kvôli tomu vekovému rozdielu.13 ky sa môžu správať aj takto. Je aj otázne, čo tým jednotlivý partneri sledujú...
Ale vzťah určite nie
//Edit: Neveril osm, že ešte aj ďalší ľudia môžu byť v tomto takí naivný
-
lienocka1269
Light Expert
Podľa mňa vôbec vo vzťahu nezáleží na tom,koľko máte rokov...však v živote medzi dvoma ľuďmi ktorý sa ľúbia,nejde o vek,ale o niečo iné...takže podľa mňa je to úplne v poho...PiDi napísal:Co si myslite o vztahu chalan 16 a baba 13???![]()
myslite si ze to bude klapat?
P.S mame sa velmi radi
Nech vám to čo najdlhšie vydrží...
-
krupica_dnb
Medium Professional
veď práve, také dievča má v hlave naozaj len *** o tom čo je to ľúbiť. Jej ide o to aby sa pochválila kamarátkam s akým borcom chodí, aký je pekný a aby sa mala s kým vylizovať.lienocka1269 napísal:Podľa mňa vôbec vo vzťahu nezáleží na tom,koľko máte rokov...však v živote medzi dvoma ľuďmi ktorý sa ľúbia,nejde o vek,ale o niečo iné...takže podľa mňa je to úplne v poho...
Nech vám to čo najdlhšie vydrží...
-
midnight_man
Guru
krupica_dnb napísal:veď práve, také dievča má v hlave naozaj len *** o tom čo je to ľúbiť. Jej ide o to aby sa pochválila kamarátkam s akým borcom chodí, aký je pekný a aby sa mala s kým vylizovať.
-
midnight_man
Guru
len kolkym chalanom ublizia kym pridu na to......Vigor napísal:Ale zase naco rovno strielat. Su aj take, ktore si casom uvedomili co a ako a prestali chodit s dakym len preto, aby niekoho mali. No ale tie zvysne by som strielal tiez. Ale zase je to kazdeho osobna vec, ked si najdu chalana s podobnym zmyslanim, moze to byt svojim sposobom stastny vztah...
.
-
lienocka1269
Light Expert
Prepáč,že ti to hovorím...viem,že to je kruté,ale na takú by si sa mal vykašľať...kým nie je neskoro...nemusí ťa mať úprimne rada...a ak jeji de naozaj len o to čo hovoríš...krupica_dnb napísal:veď práve, také dievča má v hlave naozaj len *** o tom čo je to ľúbiť. Jej ide o to aby sa pochválila kamarátkam s akým borcom chodí, aký je pekný a aby sa mala s kým vylizovať.
-
midnight_man
Guru
all
aj takych treba postrielat....Vigor napísal:A chalani tak ublizuju zase dievcatam...tak to proste chodi a nikto to nezmeni, tak naco sa nad tym pozastavovat.