hmm inak ti co mali tu temu napis kamaratovi 2 pre a 2 proti, tak v zadani bolo ze zacni list tadkto:
Dear....,
a potom tam boli asi tri vety.
Opisali ste tie vety a potom pokracovali, alebo ste vymysleli vlastne?
Frco napísal:hmm inak ti co mali tu temu napis kamaratovi 2 pre a 2 proti, tak v zadani bolo ze zacni list tadkto:
Dear....,
a potom tam boli asi tri vety.
Opisali ste tie vety a potom pokracovali, alebo ste vymysleli vlastne?
Mali sme vymysliet vlastne, aspon tak povedala nasa anglictinarka... Ale skoro kazdy to u nas zacal tymi vetami. Pisalop tam: "Start like this: Dear..." => nie start with this
njn lenze mi sme mali matikarov a ti o tom vedeli <> takze sme vsetci zacali tymi istymi slovami som najprv zacal podla seba, ale ked som sa pytal tak vsetci pisali to na tom papieri tak som to skrtol a prepisal
Inak mala sa tam pisat aj adresa?
Frco napísal:njn lenze mi sme mali matikarov a ti o tom vedeli <> takze sme vsetci zacali tymi istymi slovami som najprv zacal podla seba, ale ked som sa pytal tak vsetci pisali to na tom papieri tak som to skrtol a prepisal
Inak mala sa tam pisat aj adresa?
v sukromnom mozes a anemuss pisat adresu a dufamze szte nezabudli na datum m v pravom rovnom rohu a aj nas tak ofajala s ty,m ako zacat ale ako pisal vyssie bolo tam like this a nie with this a nasa anglinarka povedala ze je to v pohodicke
5-ula napísal:v sukromnom mozes a anemuss pisat adresu a dufamze szte nezabudli na datum m v pravom rovnom rohu a aj nas tak ofajala s ty,m ako zacat ale ako pisal vyssie bolo tam like this a nie with this a nasa anglinarka povedala ze je to v pohodicke
no tak som bol dost z toho sokovany, ze aku temu sme dostali, to som fakt necakal ... a preto by som xcel ŠPU vyslovit DAKUJEM
co sa tyka testu , tak ten bol si myslim tiez dost lahky , aj ked som mal s jednym listeningom problem ( nerozumel som na 100% prvemu pocutiu , ale 2x som vsecko pochopil)
vsecky policka mam vyplnene , dufam ze vsetky spraavne
Inak ak ste opisali tie tri riadky ako priklad absolutne sa to nerata ako slova do slohu, ak ste v tom zmenili aspon 3 slova pocita sa to. Viem od jazykara.
//
ZHNiLa_KaCHNa napísal:u nas sa ten uvod pocita uplne cely