Co si myslite o tom chlapcovi ktory si vykopal hrob???
Co si myslite o tom chlapcovi ktory si vykopal hrob???
uz je to konecne normalna tema??
Re: Co si myslite o tom chlapcovi ktory si vykopal hrob???
poradit ti hodit sem nejaky clanok a trosku upravit nazov temy..Dikana napísal:uz je to konecne normalna tema??
napr nazov temy byx mohol byt nazov povodneho clanku. 90% ludi nebude vediet vo co go
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
ste nepozerali spravy?nejaky teepeck z handlovej nezvladol stres z matur,napisal list na rozlucku,utiekol do lesa,vykopal si hrob a ked sa don zahrabaval vyrusil ho turistaa utiekol.policia ho celu noc hladala,akcia stala milion korun a ked typek zistil ze ho hladaju tak zavolal na policiu a si po nho fizli prisli nanejaku zastavku v centre mesta
:D
počul som o tom, ale nevidel som to a veľmi by ma zaujímalo, že čo bolo na tej pátracej akcii tak drahé.pinacolada napísal:ste nepozerali spravy?nejaky teepeck z handlovej nezvladol stres z matur,napisal list na rozlucku,utiekol do lesa,vykopal si hrob a ked sa don zahrabaval vyrusil ho turistaa utiekol.policia ho celu noc hladala,akcia stala milion korun a ked typek zistil ze ho hladaju tak zavolal na policiu a si po nho fizli prisli nanejaku zastavku v centre mesta:D
-
pinacolada
Guru wannabe
daco stala urcite ale milion co hovorili v markize je prehnana suma.ale sak nemajme im to za zle.potrebuju predsa divakom vyrazit dychpinco napísal:počul som o tom, ale nevidel som to a veľmi by ma zaujímalo, že čo bolo na tej pátracej akcii tak drahé.
kazdopadne ma chalanisko trapas na celu republiku.imho az teraz nech pomysla na samovrazdu
no ja si myslím , že to môže byť real - pátracie vlčáky , vrtulník , mnohopočetný záchranársky a policajný tím - to niesú lacné záležitosti
dĺžka hľadania nejaké 2 dni , teraz prepočítaj sumu vrtulníka , psovodov a záchranárov
// popritom riziková robota - ako si možno počul v tej oblasti sa nachádzajú kaňony a prieprasti , pracovali v noci
dĺžka hľadania nejaké 2 dni , teraz prepočítaj sumu vrtulníka , psovodov a záchranárov
// popritom riziková robota - ako si možno počul v tej oblasti sa nachádzajú kaňony a prieprasti , pracovali v noci
-
Kibo
Hardcore addict
a aby sme neobisli nase oblubene slovenske fialove, opat to pojde z nasich dani, mali by sme chlapcovi poslat dakovny list, za ten milion (ci menej) mohla mat daka nemocnica dake vybavenie, alebo (nase oblubene) sa mohli papalasi veselo vyvazat o par km dalej. vkazdom pripade je to uz jedno, dost to prehnal chlapec, neuvedomil si nasledky... by som mu naordinoval sedenia u psychologa a pozrel sa blizsie na rodinne pomery, lebo normalny byt nemohol
Áno, do veľkej miery si za to "môže sám". Ale zamyslime sa trochu. Čo v ňom vyvolá taký pocit a správanie, že si ide vykopať vlastný hrob???
Podľa mňa tam bola určite zlá výchova rodičov, alebo jednoducho zlé prostredie v ktorom vyrastal. Musel mať nejakú fóbiu z niečoho, napr. z toho, že ho mama zbije, alebo z toho, čo roky zažíva doma.
Napr. u mňa to tiež vyvolávalo strach a nechuť do učenia, myslím taký prístup z maminej strany. Nemal som chuť na nekonečné hádky. Ale určite to nebolo v takej silnej miere. Vždy som sa jej postavil a bolo to
Proste tam niečo nie je v poriadku
Podľa mňa tam bola určite zlá výchova rodičov, alebo jednoducho zlé prostredie v ktorom vyrastal. Musel mať nejakú fóbiu z niečoho, napr. z toho, že ho mama zbije, alebo z toho, čo roky zažíva doma.
Napr. u mňa to tiež vyvolávalo strach a nechuť do učenia, myslím taký prístup z maminej strany. Nemal som chuť na nekonečné hádky. Ale určite to nebolo v takej silnej miere. Vždy som sa jej postavil a bolo to
Proste tam niečo nie je v poriadku