www stranka iba v urcitom prehiladaci

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

www stranka iba v urcitom prehiladaci

Príspevok od používateľa rochedo »

existuje nieco take, ze napr. chcem si prezriet nejaky eshop, ktory je vo forme katalogu (obrazky) a ze mi to otvori iba firefox a ostatne prehliadace nie ? podla mna je to blbost, ale z firmy tvrdia svoje, ze im to otvori firefox, ale ked tu stranku chcem otvorit ja, tak otvori iba bielu stranku( blank)..
poculi ste uz niecom podobnom ?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Mno..., maximalne tak chybny a nevalidny kod nemusi zobrazit Opera alebo FF, aj ked v IE a podobnych srackach pojde. Ak je kod W3 validny, tak nevidim dovod na zobrazenie.
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

Nie všetky verzie IE podporujú všetko, čo by podporovať mali (napr. v podpore javaskriptu je dosť rozdielov), takže je možné, že nie všetko bude v IE fungovať (alebo naopak).
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Jedine, že by tam bola nejaka podmienka (napr. v javascripte) ktorá ti rozlíši prehliadač. Ale od 100% fungovania to má daleko, pretože javascript je dosť nespolahlivý a navyše sa dá vypnúť.
-Alebo v prípade IE načítavať stránku pomocou VBScriptu a všetky ostatné (možno nejaké nadstavby na IE by to zvladli) prehliadače sú v prdeli. Jednu takú stránku som videl (o SK8) :)
sajo
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa sajo »

Ano je to jednoduche nastavenie v php. Dokonca sa to da nastavit aj na neexistujuce prehliadače 8) ale nevidim dovod zo strany eshopu na takuto politiku
Napísať odpoveď