Command & Conquers 3 - Tiberium Wars
Za to ze to tebe seka je to kktina? Ked mas haraburdu PC, tak co cakas? Co mas za zostavu, ake rozlisenie a detaily mas nastavene v hre ked ti to tak seka?ostrelovac napísal:a musim povedat ze je to kok**** ako hrom lepsi je aj mario dodrbali co sa dalo boha to asi robil daki slepi a stai ch*j zle zoptimalizovane a to tiberium![]()
sa mozu vipchat je ho malo a pomalo pribuda.Ale uznavam ma to aj + dobri dej a grafika ale podla mna bi tam online hru nemali ani davat ved som to s kamosomd al proti 2 veri hardom po 3 min to zacalo sekat.Odporucam pre ludi ktori su slepi si to uziju
a hlavne chcem naspet penizki som si radsej mohol kupit maria
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
no uz som sa k tomu dostal...
som zacal hrat a vsetko bolo na low... grafika vyzera aj tak super...
ale potom ked som si dal AA level 1 a ostatok na high-ultra high... tak to bol BRUTALNY rozdiel... a co je pekne... ze to ide uplne plynulo...
hra je uplne ako Generals... len o nieco krajsia a lepsia... zatial sa mi dost paci...
oplatilo sa tahat
som zacal hrat a vsetko bolo na low... grafika vyzera aj tak super...
ale potom ked som si dal AA level 1 a ostatok na high-ultra high... tak to bol BRUTALNY rozdiel... a co je pekne... ze to ide uplne plynulo...
hra je uplne ako Generals... len o nieco krajsia a lepsia... zatial sa mi dost paci...
oplatilo sa tahat
- Prílohy
-
- Play Command & Conquer 3 Tiberium Wars screen
- Schránka01.jpg (299.74 KiB) 607 zobrazení
-
Lord PROXI
King
no to ked tebe seka tak to uz je blbost ?ostrelovac napísal:a musim povedat ze je to kok**** ako hrom lepsi je aj mario dodrbali co sa dalo boha to asi robil daki slepi a stai ch*j zle zoptimalizovane a to tiberium![]()
sa mozu vipchat je ho malo a pomalo pribuda.Ale uznavam ma to aj + dobri dej a grafika ale podla mna bi tam online hru nemali ani davat ved som to s kamosomd al proti 2 veri hardom po 3 min to zacalo sekat.Odporucam pre ludi ktori su slepi si to uziju
a hlavne chcem naspet penizki som si radsej mohol kupit maria
To keby som mal hovorit o kazdej hre co mi seka ze je blbost, polovica by bola v " banliste "
AI mozno slabe, preto je tam Online .....
EA ma v poslednej dobe daky utlm v poriadnych hrach, napr: Carbon, a LOTR:BOME II TWK uz nebolo bohvie ake, nic nove proste slabota, ale to sa o tomto povedat neda, konecne nieco " nove " Je to moc podobne ako RedAlet2 ale je to aj tak pecka
Daj si ovladaci panel - system - spravca zariadenia. Tam rozbal grafiku, procesor, pamat a disk, sprav z toho screenshot a posli ho sem ako prilohu.ostrelovac napísal:hej tak mi visvetli mam gt 7900 1gb ram a 2jadrovi intel 300ghz tak asi by to nemalo sekat co poviesa hlavne je to zleoptimalizovane
-
t0m4s3
Admin
A v realnom zivote chces ako porazit troch silnych superov? Alebo to maju spravit tak aby si to aj ty dokazal prejst?ostrelovac napísal:dovol nevies ani co mam za pc tak ku nemachruj tak skus proti 3 pc najsilnejsim a daj si z esi postavia velku armadu a potom daco uvidis