300
-
zvonenie33
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
seth82
Darca
-
vendo
Guru
Dost zly film, cakal som omnoho viac. Dal by sa skratit min. o 30 minut. Bitky boli fakt super spravene, ale tie dialogy....hlavne to co rozpraval Leonidas tak cely film znel jak nafetovany, akoze celkovo ten film ladeny do takych farieb....Jak keby Grecko nebolo skor svieza zelena krajina....skor to vyzeralo jak natacane v pekle. No proste odpad, keby som na to siel do kina tak si bucham hlavu o palubovku. Akoze takych 4/10 tomu davam a aj to som este nadhodnotil.
-
zvonenie33
Light Professional
Tak ja som ten film sice este nevidel (uz na tom pracujem) , ale pozeram ze su komentare podobne ako pri Sincity.
1. cast fanusikov hovori ze najlepsi filmov aky videli alebo aspon jeden z najlepsich a kazdemu odporuaju
2. cast odporcov tomu dava 3/10 a hovoria ze debilnejsi film este nevideli.
Myslim ze ak si chcete vybrat ci na to ist mozte sa rozhodnut podla toho ako sa vam pacil Sincity...
1. cast fanusikov hovori ze najlepsi filmov aky videli alebo aspon jeden z najlepsich a kazdemu odporuaju
2. cast odporcov tomu dava 3/10 a hovoria ze debilnejsi film este nevideli.
Myslim ze ak si chcete vybrat ci na to ist mozte sa rozhodnut podla toho ako sa vam pacil Sincity...
-
fikus-kukis
Guru wannabe
Najviac sa mi páčil Bullet-time počas boja s praralelne idúcou kamerou snímajúcou Sparťaňa zboku.
Ale inak nič výnimočné, čo by tu ešte nebolo doteraz
.
Akurát na pol roka bude celý svet vedieť o hrdinskej hrstke bojovníkov držiacich celú armádu Perzie na mieste; potom každý na nájazdy Peržanov zabudne.
Mali by nás viacej zaujímať naši hrdinskí predkovia, ktorí držali Dukliansky priesmyk, než nejakí Sparťania niekde na juhu Balkánu ...
Ale inak nič výnimočné, čo by tu ešte nebolo doteraz
Akurát na pol roka bude celý svet vedieť o hrdinskej hrstke bojovníkov držiacich celú armádu Perzie na mieste; potom každý na nájazdy Peržanov zabudne.
Mali by nás viacej zaujímať naši hrdinskí predkovia, ktorí držali Dukliansky priesmyk, než nejakí Sparťania niekde na juhu Balkánu ...
-
zvonenie33
Light Professional
Keby ich bolo 300 proti 500 000 kludne...fikus-kukis napísal:Najviac sa mi páčil Bullet-time počas boja s praralelne idúcou kamerou snímajúcou Sparťaňa zboku.
Ale inak nič výnimočné, čo by tu ešte nebolo doteraz.
-
Killerjoke
Expert