Chcel by som vediet co budete doma robit cez prazdniny? Bude to nieco kreativne ci len sedenie za kompom ?
Samozrejme za odpoved sa rata aj poriadna oblievacka zien doma .
Este by som chcel ak mate niekto kontakt na dobre pocasie tak mu odkazte nech priiide !!!!
prvy tyzden budem chodievat von s kamaratmi, chodievat na kupalisko a sediet za kompom, s kamosom som sa dohodol ze pojdeme do tabora, uz len zostava vitipovat si nejaky, urcite pojdem k babke za bratrankom. Potom mi uz zostavs len dohodnutie sa s kamaratom ze u nho mozem prespat, a co sa nenadejem, prazdniny su fuc.
ja oblievanie neuznavam, takze asi budem praktizovat pasivny relax... kedze dnes zacinam pomaturitny aktivny relax - snowboarding tak po Generalnej skuske si doprajem gamblivy relax
Explo!D napísal:prvy tyzden budem chodievat von s kamaratmi, chodievat na kupalisko a sediet za kompom, s kamosom som sa dohodol ze pojdeme do tabora, uz len zostava vitipovat si nejaky, urcite pojdem k babke za bratrankom. Potom mi uz zostavs len dohodnutie sa s kamaratom ze u nho mozem prespat, a co sa nenadejem, prazdniny su fuc.
Nepomylil si si velkonocne prazdniny s letnymi? Lebo mi pride divne ze v marci sa ist kupat, a potom este do tabora
Budem drtiť STALKERA, vybehnem s foťákom do prírody, spravíme nejakú opekačku s kamošmi a budem hojne trénovať na BMX samozrejme.
Pondelok samozrejme šibačka, oblievanie dievčatá moc rady nemajú.
poharvody napísal:sa ti rozprava o tradiciach co?ked niesi ely mokry a nieje ti zima...ale vsak dobre tradicie treba kustik...:)zabava bude ak bude chata:P
ved hej, a ked ta niekto obleje myslis, ze sa mu kusok neuje ? U nas ked som este chodil po sibacke sa niektore dievcata dost branili a nakoniec nebolo velmi jasne kto mal byt skutocne obliaty maly priklad z mojho zivota.
no ja sa nechystam robit nic moc vynimocne dufam ze budem velku cast z nich s mojou laskou spolu ostatne nieje podstatne a sibat tak to asi nie s mojou polovickou niekam vypadneme