sirmisoturbo napísal:a pisane tam bolo nieco, ze 500 km ci kolko od serveru abo od coho ( ) je to 30 mbps a dalej len do 18 ci kolko... aspon tak myslim..
Ustrednu mam menej ako 2 kilometre tak to snad bude dobre Kua a to som uz xcel orange optiku
jjj napísal:Ustrednu mam menej ako 2 kilometre tak to snad bude dobre Kua a to som uz xcel orange optiku
mno nevem. mas vyhodu ze si z BA. nebolo pisane ako sa pohybuju rychlosti v zavislosti od vzdialenosti ustredne, ale pri ADSL2+ je to zevraj tak, ze uz 500 m od ustredne je to "18" MBit
hezo napísal:mno nevem. mas vyhodu ze si z BA. nebolo pisane ako sa pohybuju rychlosti v zavislosti od vzdialenosti ustredne, ale pri ADSL2+ je to zevraj tak, ze uz 500 m od ustredne je to "18" MBit
Som zo ZA
U nas sa dokonca zacina budovat dalsia optika Kua to bude konkurencia jak svina. Tcom a ich 30mbit, UPC a ich "zatial" 10mbit a orange s ich (ne)podarenou 15mbit optikou brzdenou hnusnym FUPkom. Ten "dalsi" provider si vybavuje po uradoch prave teraz povolenia na rozkopanie celeho mesta
jjj napísal:Som zo ZA
U nas sa dokonca zacina budovat dalsia optika Kua to bude konkurencia jak svina. Tcom a ich 30mbit, UPC a ich "zatial" 10mbit a orange s ich (ne)podarenou 15mbit optikou brzdenou hnusnym FUPkom. Ten "dalsi" provider si vybavuje po uradoch prave teraz povolenia na rozkopanie celeho mesta
No to FUP neni az tak hrozne ved 100GB na mesiac by mi uplne stacilo horsie je to s mojou Nextrou kde mam 1GB na den ktore ked nieco potrebujem rychlo vyuzijem a uz sa ide pomaly niekedy az nehorazne.....Radsej by som mal 100GB na mesiac
tom.tom11 napísal:No to FUP neni az tak hrozne ved 100GB na mesiac by mi uplne stacilo horsie je to s mojou Nextrou kde mam 1GB na den ktore ked nieco potrebujem rychlo vyuzijem a uz sa ide pomaly niekedy az nehorazne.....Radsej by som mal 100GB na mesiac
Pri takom uploade to mas cca 10gb uploadu denne takze ak si to neustrazis za 10dni si v ... a to bol iba up ..
Lebo vsetko co ma FUP tak je tam okrem uploadu lebo to by bol uplne odfajc nechutny by si to ani nikto potom nedal....ani nevies kedy nieco posielas takze tak
tom.tom11 napísal:Lebo vsetko co ma FUP tak je tam okrem uploadu lebo to by bol uplne odfajc nechutny by si to ani nikto potom nedal....ani nevies kedy nieco posielas takze tak
a teraz si daj 3 facky...samozrejme ze sa to pocita..pocita sa objem PRENESENYCH dat...pre ISP je jedno ci 20GB stiahnes alebo uploadnes
Vyzerá to tak, že v T-Com v tom majú mierny chaos. Prišiel mi email so oznamom o zvyšovaní rýchlosti, ale kedže mám dotovaný internet, tak mne rýchlosť zvyšovať nebudú. Ten email mohli radšej posielať v Nedeľu.
..a este by som mal jednu otazku, o kolkej presne, alebo priblizne k tomu dojde? presne o pol noci? imho piseme o tom ako keby na svet mali prist martania