Linka 911 (rychla pomoc s Linuxom)
fuuha, tak to neviem. Podla mna, ak mas teraz na vyber z dvoch operacnych systemov, tak by tam mali byt aspon 2x title. Neviem.. nech zhodnotia linuxaci (ja nim nie som, ja som len uuplny zacciatocnik.
)
btw a do prilohy ti to nedalo zrejme preto, lebo je zakazany typ suboru *.lst. Spakovane by to malo ist. Ale ked tam je len to, tak netusim..
btw a do prilohy ti to nedalo zrejme preto, lebo je zakazany typ suboru *.lst. Spakovane by to malo ist. Ale ked tam je len to, tak netusim..
mandrake ma "standardne" ako predvoleny zavadzac lilo, ale aj tak by som skusil pohladat obrazok mdv-grub_splash.xpm.gz v priecinku /grub alebo /boot/grub prip v podpriecinku splashscreen. Ak sa ti vyber systemu zobrazuje z obrazkom na pozadi a ak ho najdes a bude sa zhodovat s tym co sa ti zobrazuje pri vybere systemu tak to bude grub ak to bude mat iny vzhlad tak to bude lilo...
v lilo sa to da naklikat v mandrake control center -> boot -> boot config tam sa daj ako administrator a potom si klikni na windows a tam daj default (bude treba asi treba zobrazit podrobnosti)
z hlavy takze ak nie tak sorry
v lilo sa to da naklikat v mandrake control center -> boot -> boot config tam sa daj ako administrator a potom si klikni na windows a tam daj default (bude treba asi treba zobrazit podrobnosti)
z hlavy takze ak nie tak sorry
lebo tam pise # make isntall
a ma byt make install
a inak radsej nekompiluj, ale hladaj si balicky
tu je centericq pre mandrivu 2007
ftp://ftp.cvt.stuba.sk/u2/mandrake/2007 ... 0.i586.rpm
a ma byt make install
a inak radsej nekompiluj, ale hladaj si balicky
tu je centericq pre mandrivu 2007
ftp://ftp.cvt.stuba.sk/u2/mandrake/2007 ... 0.i586.rpm
no nastal problem po aktualizacii,,mam pocit ,ze grafa akosi nestiha ,,,sice nehram hry ale ked scrollujem po stranke hore a dole tak to strasne laguje,,a nedokazem to pochopit,,neivem ci to je grafikou alebo cim,ale pred aktualizaciou to nerobilo,,, help
,,skusal som uz skoro vsetko
edit: mam ubuntu 6,10
edit: mam ubuntu 6,10
-
q-parser
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Poviem ti tak. Na nativne prostredie cedega nema. No co sa tyka opengl hier, je az neuveritelne rychla. Nikdy som vsak nemal problem s texturami, alebo prekreslovanim scen. Hraval som Neverwinter Nights, Doom 3, Counter Strike, ci Wolfenstein. Hoci pre prve dve spominane existuju nativne binarka pre Linux, pod cedegou isli uplne normalne, pri Doom 3 snad este rychlejsie nez vo windowse!Ravenman napísal:a tie hry co tam hras nemaju moc velky prepad FPS ? , a ani nieje problem s rozpadnutymi texturamy v hrach ? ake hry si tam hral ?
Skusal som World of Warcraft...ide to, ale treba ubrat efekty, aby to bolo hratelne, hoc vo windowse mam vsetko naplno (GF6600).