Nechcem zakladat novu temu tak sa len spytam. Vcera vecer bola v sekcii erotika a vztahy tema Usmev, alebo nieco take. Bola presunuta do volenj diskusie, ale bola zamknuta. Tak som napisala modovi Zuzkazuzka nech ju odomkne a ta tema zrazu zmizla. Strasne pekna tema, moze mi niekto povedat preco?
ako je therad Pomoc tak ten popis ze
"Ak potrebujete pomoc a poradiť, píšte sem..."
by som miesto toho pomoc a poradit dal pomoc alebo poradit
"Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem..."
fruxo napísal:ako je therad Pomoc tak ten popis ze
"Ak potrebujete pomoc a poradiť, píšte sem..."
by som miesto toho pomoc a poradit dal pomoc alebo poradit
"Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem..."
Bolo by dobre, keby bolo vyhladavanie trochu prepracovanejsie. Pretoze zadam dve slova a najde mi tisic postou. Keby to vyzeralo ako ako rozsirene vyhladavanie na Google tak by to bolo super. ( http://www.google.sk/advanced_search?hl=sk ) Aby to "AND" a "OR" pochopili aj ti, co sa nerozumeju do programovania.
Kľúčové slová:
Môžete použiť AND pre slová, ktoré musia byť vo výsledkoch, OR pre také, ktoré tam môžu byť a NOT pre také, ktoré by vo výsledkoch nemali byť. Znak "*" nahradí časť reťazca pri vyhľadávaní
JaJeNiektoIny napísal:Ano, ale chcel som tym povedat, ze by sa to mohlo zjednodusit - tak ako je to v Google
AND a OR tam pod tým políčkom na zadávanie slov už je aj teraz. Aj to NOT by sa tam ešte dalo pridať (aspoň si myslím), ale neviem, či vie phpbb hľadať celé frázy.