neviete kde by som kupil asi 10cm SATA kabel?lebo teraz mam ten co som dostal k maticnej a ma asi 40cm a strasi mi v bedni. Alebo aspon SATA koncovku, kabel by som nejak prerobil
dakujeeem
t0m4s3 napísal:a preco kabel neposkladas tak aby mal 10cm? Dost pochybujem ze nieco take sa da kupit osobitne (koncovka), prip. ze vyrabaju 10cm kabel.
jo uz som to skusal, ale poskladam ho do kopy a ostane taka ako sulka keby bol taky 10cm tak by to bolo lepsie
takze karajo ten kablik nevie najst... ale ja som z jedneho odstrihol jednu koncovku, rozobral ju, vybral kabliky a trebalo by mi ich nas5 napojit. Keby som to pripajkoval mikropajkou?kamarat vravel, zeby mi to spravil, ale ze vraj budem mat nizsiu rychlost. Je to pravda?
Hip-hoper napísal:takze karajo ten kablik nevie najst... ale ja som z jedneho odstrihol jednu koncovku, rozobral ju, vybral kabliky a trebalo by mi ich nas5 napojit. Keby som to pripajkoval mikropajkou?kamarat vravel, zeby mi to spravil, ale ze vraj budem mat nizsiu rychlost. Je to pravda?
no, cisto z fyzikalnych pricin to je viac ako pravdepodobne,..
zalezi ako "cisto" to dokazes pripajkovat spat... ale v zasade by to nemalo byt nejake citelne ohrozenie rychlosti,...
Traktorista napísal:no, cisto z fyzikalnych pricin to je viac ako pravdepodobne,..
zalezi ako "cisto" to dokazes pripajkovat spat... ale v zasade by to nemalo byt nejake citelne ohrozenie rychlosti,...
tak ono to predtym nebolo pripajkovane, bolo to tak "pripnute" bocnymi plieskami