podla mna [(listening body + gramatika body + reading body)/(celkovy pocet bodov)]*100ZHNiLa_KaCHNa napísal:nie si sam![]()
jak dokopy? ved [(za listening % + gramatika % + reading %)/3]*100
>> MATURITA 2007 <<
Re: Ste spokojní s AJ?
ja som veeeelice spokojny, z tych odpovedi mam skoro vsetko, akurat posledne 2 slova v listeningu mi usli, ale inak mam vsetko ostatne dobre... dufam ze aj kriziky som tak dobre spravil, inak sa mi AJB zdalo dost lahke, neviem ako ostatnym, mam z to ho dobry pocittaki7 napísal:Tak ako ste teda napísali, ja som zhrozený.Ale krížiky dopadnú lepšie, takže aspoň 4 to bude. Aspoň teda dúfam.
-
R1k1nko
Darca
- Kontaktovať používateľa:
NO z NJ som TEST spravil tipos bingo
( dosla ucitelka NJ po teste a ze co andrej ( moje meno ) 4 rohy , diagonal ... TIPOS BINGO
a ja ze hej ... ani zadania som si necital len som krizikoval kde bolo A -B Tak som dal vsade A ved nieco snad vyjde !....
A sloh ( napiste list priatelovi o vasej oblubenej izbe ) tak napisal som 110 slov (fakt z NJ som vytrety ....) pisal som ze steny mam biele , okno ciste
Dufam ze na 4 sa mi to podari

A sloh ( napiste list priatelovi o vasej oblubenej izbe ) tak napisal som 110 slov (fakt z NJ som vytrety ....) pisal som ze steny mam biele , okno ciste
Dufam ze na 4 sa mi to podari
BOlo malo casu,takze sa ani nic poriadne nedalo vymyslietR1k1nko napísal:NO z NJ som TEST spravil tipos bingo( dosla ucitelka NJ po teste a ze co andrej ( moje meno ) 4 rohy , diagonal ... TIPOS BINGO
a ja ze hej ... ani zadania som si necital len som krizikoval kde bolo A -B Tak som dal vsade A ved nieco snad vyjde !....
A sloh ( napiste list priatelovi o vasej oblubenej izbe ) tak napisal som 110 slov (fakt z NJ som vytrety ....) pisal som ze steny mam biele , okno ciste![]()
Dufam ze na 4 sa mi to podari![]()
-
nicaveronica
Novice
-
Sagittarius
Guru