100%tny/a partner/ka

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...

Si so svojim priatelom / svojou priatelkou 100%tne spokojna/y,alebo ti predsa len na nom/nej nieco prekaza,alebo naopak - chyba???

som 100%tne spokojna/y
33
37%
nieco mi na nom/nej chyba
6
7%
nieco mi na nom/nej prekaza
9
10%
beriem ho/ju takeho/ku aky/a je a som rad/a ze ho/ju mam :)
42
47%

Celkom hlasov: 90

dew6
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dew6 »

{NIKTO NIE JE DOKONALY, vsak?
Ten moj priatel je skvely, jedinecny, nezny, mily, uprimny, verny, laskavy, obetavy, no ale hlavne moj ! ! !
Pri tychto a este mnohych dobrych vlastnostiach je ziarlivost asi detail... :smt050 :smt050 :smt050 :smt050 :smt050 :smt050 :smt050
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

dew6 napísal: Ten moj priatel je skvely, jedinecny, nezny, mily, uprimny, verny, laskavy, obetavy, no ale hlavne moj ! ! !
Pri tychto a este mnohych dobrych vlastnostiach je ziarlivost asi detail...
Krasne povedane :)
Playboy
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Playboy »

Taky partner neexistuje. Kazdy sme nejaky, kazdy sme osobnost. Partnera treba brat takeho aky je. Nikto sa nezmeni a nemame pravo od neho zmenu ziadat. Je to o hladani cloveka, ktoreho akceptujem takeho aky je.
Lolofon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Lolofon »

ja som osobne nadmieru spookojny ,iked stale su veci co mi vadia ,ale kazdy sme nejaky o tom je zivot,,keby sme boli setci rovnaky tak by to bola asi nuda,skusate otvorit zamok zamkom ,,nejde to ,, na to treba kluc ,takymto "klucom" je vas partner , ak sa mate radi ,lubite sa,, tak by ste sa mali doplnat ako kluc a zamok ,,, no kazdy kluc sa raz zlomi ,kazdy zamok zasekne a pokazi ,nic netrva vecne :? ,preto si vazme akich partnerov mame :P ,iked niesu 100%
enya77
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa enya77 »

No ja som s mojim partnerom spokojná.... velmi ho milujem a vážim si ho najmä preto aký je a ako sa správa ku mne...
Ja viem že nie som dokonalá, ale mám takú povahu, síce chcem ju zmeniť, ale niekedy sa fakt potrebujem vyventilovať.... láska milujem ťa :smt058 :smt057
dadikaPD
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa dadikaPD »

ja som spokojna s mojim pratelom. viem ze nie je dokonaly a ma voje mensie chybycky ale to ma kazdy a aj ja.
milujem ho takeho aky je a to je predsa dolezite no nie?
JaJeNiektoIny
Light Professional
Light Professional

Re: 100%tny/a partner/ka

Príspevok od používateľa JaJeNiektoIny »

maryinka napísal:si spokojna/y so svojim priatelom/so svojou priatelkou???
Som uplne spokojny so svojou priatelkou, len skoda, ze sme tak malo spolu.. Aj ked, dovod na hadku sa najde vzdy.. Boh.. :?
Ehm, inak, skoda, ze sa uzavrela ta tema s velkostou prs, lebo som este chcel napisat, ze ta moja ich ma najkrajsie :) Uplne dokonale :aasmile1:
Napísať odpoveď