potrebujem radu
potrebujem radu
dnes som sa bavil s babenkov ktoru mam strasne rad.pital som ci by ma nechcela a povedala ze nie.ale den pred tim my pisala ze ma chce a ze sa jej pacim.rozbil som kvoli nej telefon.a jej sestra povedala ze ona sa chce len presvedcit ze ci ju chcem a ze ci ju neklamem.a teraz neviem na com som
Re: potrebujem radu
dievcata v tom veku o akom myslim ty hovoris nemaju este vyhraneny nazor,,,,,, a byvaju nesmierne namyslene10ucen napísal:dnes som sa bavil s babenkov ktoru mam strasne rad.pital som ci by ma nechcela a povedala ze nie.ale den pred tim my pisala ze ma chce a ze sa jej pacim.rozbil som kvoli nej telefon.a jej sestra povedala ze ona sa chce len presvedcit ze ci ju chcem a ze ci ju neklamem.a teraz neviem na com som
imho rozbit mobil bola hlupost ... trebalo si najprv sadnut,predychat pre jedno dievca sa mobil neoplati rozbijat
-
midnight_man
Guru
all
Hodina Slovenského jazyka?

-
midnight_man
Guru
Nieze by som bol proti zenam ale..je to pravda.. "namyslene" holky v tomto ceku dokazu byt poriadne potvory!!!! (cest vynimkam)jin napísal:Holky v tomto veku sú potvory
K teme:No ja ani neviem ci vobec dake cakanie a cas v tomto pripade pomoze ked sa na to clovek kukne triezvym pohladom tak..zisti ze ta holka fakt nevie co chce...a asi zatial len skusa ako velmi dokaze zamiest s chalanom..a kym pride na to co chce to bude este hodnu "chvilu" trvat...takze neviem,,,ak ju mas tak strasne rad tak pockas aj keby si seci povedali ze sa na to vykasli aj tak by si pockal
-
krupica_dnb
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
divoska3333
Amateur
Re: potrebujem radu
skus sa poradit s jej sestrou a na zaklade tohto rozhovoru sa s nou o vas otvorene porozpravaj,ja viem bude to tazke ale aspon zistis na com si a nebudes v ocakavani co bude vami10ucen napísal:dnes som sa bavil s babenkov ktoru mam strasne rad.pital som ci by ma nechcela a povedala ze nie.ale den pred tim my pisala ze ma chce a ze sa jej pacim.rozbil som kvoli nej telefon.a jej sestra povedala ze ona sa chce len presvedcit ze ci ju chcem a ze ci ju neklamem.a teraz neviem na com som
-
divoska3333
Amateur
-
krupica_dnb
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa: