Ahojte.Raz som cital navod ze sa da zistit IP adresa z ICQ.Neviete niekto ako?potrebujem to zistit pretoze sa mi nejaky debilko vyhraza a inym pise ze ja som ho poveril aby pisal.Nepomohli by ste niekto?THx
a ked ju zistis co tym ziskas ??
cez mirandu sa to da... tam vypisuje IP-cky.. ale zalezi od toho aky ma ten chalan program.. ak ma mirandu tak IP uvidis
no ak sa mi podari ju zistit tak potom si uz len cez cez jednu stranku pozrem kde byva a viem kto to je.Mam databazu ziakov na nasej skole aj s adresami
marku napísal:no ak sa mi podari ju zistit tak potom si uz len cez cez jednu stranku pozrem kde byva a viem kto to je.Mam databazu ziakov na nasej skole aj s adresami
99% žiakov na vašej škole je z rovnakého mesta, a ty nedokážeš vystopovať ip do konkrétneho bytu. Nájdeš nanajvýš mesto.. čiže nič nezískaš
Nainštaluj si QIP. Ten ti povie IP usera bez ohľadu na to, akeho klienta má user na opačnej strane. Stačí, aby ti poslal súbor. Nemusíš ani akceptovať a vidíš jeho neverejnu/verejnu IP aj port, cez ktorý to k tebe ide.
-Toto dokáže však drvivá väčšina aleternatívnych klientov pre ICQ.
-Takiež existuje nespočetne iných možností, ako IP získať. Niektoré tu boli spomenuté.